Vacature IT Engineer - Nieuwkuijk

Nieuwkuijk

Kresco
 • Kresco
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 32 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Om de ambitieuze groeiplannen van Kresco te verwezenlijken, zijn we op zoek naar versterking. Een enthousiaste en professionele IT Engineer die mee wil werken aan de doelstelling van deze organisatie: Klanten ontzorgen met betrekking tot ICT problemen. Kresco is een gedreven en zeer klantgerichte IT dienstverlener. De organisatie helpt ondernemingen om doelstellingen sneller en efficiënter te bereiken door middel van innovatieve en gebruiksvriendelijke IT oplossingen. Ook bieden ze verschillende softwareoplossingen, zoals maatwerk applicaties, webshops en websites.  Als IT Engineer bied je ondersteuning aan klanten, zowel in een cloudomgeving vanuit de kantoren in Nieuwkuijk en 's-Hertogenbosch als op locatie. Daarnaast wordt ook gebruik gemaakt van conventioneel systeembeheer. Je voert zowel het beheer als projectmatige taken uit bij klanten. Je ondersteunt deze (vaste) klanten op het gebied van IT infrastructuur en je adviseert ze over de diensten en producten van Kresco. Je bent tevens het aanspreekpunt voor vragen, storingen en/of problemen die klanten hebben over het gebruik van notebooks, desktops, pda's/tablets, applicaties en randapparatuur. Naast deze werkzaamheden houd je je ook bezig met het bewaken van operationele beheerprocessen en onderhoud je documentatie en procesondersteunende systemen. 

lees meer

Functie-eisen Wij zijn op zoek naar een gedreven en klantgerichte IT Engineer, die beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden. Je vindt het leuk om naar klanten op locatie te gaan en bent een teamplayer. Ook ben je positief en ambitieus. Daarnaast beschik je over:
 • MBO (+) werk- en denkniveau, met een opleiding richting ICT;
 • Enkele jaren relevante werkervaring in een soortgelijke functie; 
 • Enige kennis van (conventioneel) systeembeheer (MS-Server 2008 tot 2019, MS-Windows 7, MS-office 2010, ITIL, SCCM / SCOM, cliënt uitrol methodieken zoals RIS en WDS) of de ambitie om dit te leren; 
 • Actuele kennis van Microsoft (server) producten;
 • Kennis van netwerken en basis ITIL processen (nomenclatuur);
 • Je rijbewijs B.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Kresco is een jonge ICT organisatie die als totaalleverancier klanten ontzorgt op het gebied van ICT vraagstukken en gerelateerde procesoptimalisaties. Kresco werkt voor bedrijven uit diverse branches, zoals educatie, metaalindustrie, handel & industrie, non-profitsector en zorg, voornamelijk in Brabant.
Daarnaast is Kresco bezig met innovatieve projecten en verdere ontwikkeling van online infrastructuren. Hiermee geven ze verdere invulling aan de ambitie om ‘het beste IT bedrijf om voor (je) te werken' te zijn. Het team van Kresco bestaat uit 35 mensen die beschikken over een brede variatie aan kennis en ervaring. Kresco is gevestigd in Nieuwkuijk, daarnaast hebben ze een locatie in het centrum van 's-Hertogenbosch. 

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Overige info Aanbod
Kresco biedt een veelzijdige baan in een jonge, snelgroeiende en dynamische onderneming met een hoge funfactor. De IT afdeling bestaat uit 21 collega's en samen met hen ga je werken voor leuke klanten en aan mooie projecten. Uiteraard is er ook ruimte voor ontspanning, zo is er de mogelijkheid om een potje tafeltennis of tafelvoetbal te spelen, een wekelijkse vrijdagmiddagborrel en elke dag een verzorgde lunch. Het is mogelijk jezelf te ontwikkelen door het volgen van trainingen en er worden uitstekende arbeidsvoorwaarden geboden zoals 25 vakantiedagen, een pensioenregeling en flexibele werktijden.

Mocht dit interessant voor je zijn en wil je eens geheel vrijblijvend kennis maken? Stuur dan je CV met motivatie via de sollicitatieknop. Heb je vragen over de vacature of procedure? Neem dan contact op met Bob Ruissen via telefoonnummer 013-303 4117.

Hupp IT ondersteunt Kresco bij het vinden van de juiste kandidaat voor deze vacature.  

lees meer

Bob Ruissen Contactpersoon Dhr. Bob Ruissen
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Nieuwkuijk Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Nieuwkuijk