Vacature Applicatie Consultant - Oisterwijk

Oisterwijk

Citrus Andriessen
 • Citrus Andriessen
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 36 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Onder andere bij DUO heeft Citrus Andriessen zich al bewezen; deze toetsingssoftware is van hoge kwaliteit, veilig en gebruiksvriendelijk! Sinds 1990 ontwikkelt Citrus Andriessen vanuit Oisterwijk een webbased toetsplatform. Dit biedt toetsende organisaties een software oplossing voor alle vormen van toetsing. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en klantgerichte applicatie consultant ter versterking van het team. Als Toetssoftware Consultant ben jij de onmisbare schakel tussen de klant en software ontwikkelaars. Je bent constant bezig met verbetering en het efficiënter maken van de dienstverlening. Jouw frisse ideeën gaan het verschil maken! Werkzaamheden:
 • Je blijft de klant begeleiden voor de gehele life-cycle van de afgenomen dienst(en);
 • Van pre-sales, gevolgd door de implementatie, opleiding, begeleiding naar productie gevolgd door beheer;
 • Je levert waardevolle input bij Pre-Sales cycles, signaleert kansen, voert zelfstandig implementatie/inrichting trajecten uit samen met de klant, je geeft trainingen en begeleidt klanten van papier naar digitaal;
 • Je verricht werkzaamheden als 1e- en 2elijns servicedesk medewerker;
 • Het coördineren van een release vanaf oplevering ontwikkelteams tot uitlevering aan de klant en het opzetten en continu verbeteren van monitoring van applicaties, logging en performance monitoring, inclusief Dashboarding kunnen tot de taken behoren.

lees meer

Functie-eisen Ben jij dé klantgerichte Applicatie Consultant voor deze toetsingssoftware en heb je een hands-on mentaliteit? Dan ben jij constant bezig met het verbeteren van de customer experience! Hiervoor is het belangrijk dat je flexibel bent en net dat extra stapje zet. Met jouw deskundige IT kennis, en uitstekende communicatieve skills weet jij de kernwaarden van Citrus Andriessen perfect uit te dragen. Daarnaast heb jij:
 • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie (o.a. met het releasen en testen van software);
 • Kennis van ITIL V3, ASL/BISL, Scrum, Agile, Service management tools (bv. Topdesk) en Microsoft producten (Office, OS, Server, AD);
 • Technische ICT en informatiebeveiliging kennis op het gebied van HTML, netwerken, protocollen, infrastructuur, programeer en databasestructuren;
 • Je spreekt perfect Nederlands en Engels, liefst heb je ook goede kennis van de Duitse taal of ben je bereid dit te leren;
 • Affiniteit met het toetsdomein is een absolute pré!

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Handig om te kunnen: Duits
Bedrijfsomschrijving Sinds 1990 onderscheidt Citrus Andriessen uit Oisterwijk zich met een webbased toetsplatform. Hiermee zijn toetsende organisaties verzekerd van een robuuste, veilige en bovenal (gebruikers)vriendelijke software oplossing voor alle vormen van toetsing. Deze excellente technologie en hoogwaardige kennis zetten ze tevens in voor de ontwikkeling van maatwerksoftware rondom onderwijs en examinering. 
Deze organisatie is creatief; uitvinders, architecten en bouwers die zich voortdurend afvragen wat de klant gaat helpen om zijn doelen te bereiken. Citrus Andriessen werkt met aandacht voor de juiste zaken in een gedreven team. Centraal staat leren van en met elkaar om zo transparante dienstverlening en dus ook de producten naar een nog hoger niveau te tillen.
 

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Overige info Aanbod
Wij bieden jou een fulltime functie binnen dit ambitieus bedrijf met leuke collega's, een gezellige sfeer en ruimte om jezelf te ontwikkelen. Je bent onderdeel van een gedreven, zelf organiserend team van consultants en werkt nauw samen met het sales- en ontwikkelaarsteam. Je komt te werken in het gezellige kantoor bij de oude Leerfabriek in Oisterwijk.

Je krijgt van ons bij de functie passende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, maar wil je hier meer over weten, neem dan gerust contact op.

Mocht dit interessant voor je zijn en wil je eens geheel vrijblijvend kennis maken? Stuur ons dan je CV met motivatie via de sollicitatieknop. Heb je vragen over de vacature of procedure? Neem dan contact op met Marleen van Rozendaal via 013-3034117.

Hupp ondersteunt Citrus Andriessen bij het vinden van de juiste kandidaat voor deze vacature.

lees meer

Contactpersoon Mevr. Marleen van Rozendaal
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Oisterwijk Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Oisterwijk