user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Functioneel Applicatiebeheerder senior, uitdagend, afwisselend, Brabant, € 40.000+

Functioneel Applicatiebeheerder
Citrus Andriessen
 • Citrus Andriessen
 • HBO of hoger
 • Senior niveau
 • Vast contract
 • 36 - 40 uur p/w
Functieomschrijving Functioneel Applicatiebeheerder Senior
36-40 uur - Oisterwijk - Citrus Andriessen
 
Als senior Functioneel Applicatiebeheerder voer je coördinerende taken uit op het gebied van releasemanagement en servicemanagement-processen. Je bent specialist in het gebruik van de door Citrus Andriessen ontwikkelde applicatie TeleToets. Je beheert deze applicatie en begeleidt de functionele wensen van (eind)gebruikers. Daarbij stel je adviezen op en formuleer je op basis van MOSCOW functionele eisen en voorwaarden voor verdere ontwikkeling van TeleToets.
 
Wie zijn wij?
Sinds 1990 onderscheiden we ons met een modulair webbased platform, TeleToets. Hiermee zijn toetsende organisaties verzekerd van een robuuste, veilige en bovenal (gebruikers)vriendelijke software oplossing voor alle vormen van toetsing. Onze excellente technologie en hoogwaardige kennis zetten we tevens in voor de ontwikkeling van maatwerksoftware rondom onderwijs en examinering.
We zijn creatief, we zijn uitvinders, architecten en bouwers die zich voortdurend afvragen wat de klant gaat helpen om zijn doelen te bereiken. We werken met aandacht voor de juiste zaken in een gedreven team. We willen leren van en met elkaar om zo onze transparante dienstverlening en dus ook de producten naar een nog hoger niveau te tillen.
 
Hoe nu verder?
Spreekt deze vacature je aan? Mail je CV met motivatie. Mocht je vragen hebben over de vacature, neem dan contact op met Ed Bekkers, IT recruiter van Hupp via 013-3034117. Hupp ondersteunt Citrus Andriessen bij deze vacature.
 
Het kan natuurlijk zijn dat deze vacature niet helemaal op jouw lijf is geschreven. Ken je wel iemand anders? Doe ons èn jouw bekende dan een plezier door deze vacature te delen.

Wat ga je doen?
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en energieke senior Functioneel Applicatiebeheerder, die in kansen en mogelijkheden denkt. Je bewaakt de integratie van applicaties met technische en operationele (klant)processen. Klanttevredenheid is binnen deze processen 1 van de belangrijkste drijfveren.
Je houdt je onder andere bezig met:
 • Verantwoordelijk voor Applicatie Beheer; In samenwerking met de product-owner, busines analisten en development team vormgeven en beheren van de applicatie TeleToets.
 • De brug vormen met functioneel beheerders van de klant; applicatie advies klanten, borgen van gemaakte afspraken, opleveren klantrapportages.
 • Opzetten en continu verbeteren van monitoring van applicaties, logging en performance monitoring, inclusief Dashboarding
 • Verantwoordelijk voor het up-to-date maken en houden van kennissystemen. Denk aan Topdesk, Wiki, Self-Service portaal. Het doel hiervan is het bereiken van een shift-left.
 • Bewaken van SLA’s FAB en daarover rapporteren aan de betreffende projectleiders en de Manager Servicedesk.
 • Het coördineren/beheren van een release vanaf moment van oplevering door development tot uitlevering aan de klant
 • 2e lijns servicedesk coördinatie; In samenwerking met de coördinator ServiceDesk zorgen voor hoogwaardige Customer Care binnen het team. Beoordelen van 2e lijns incident- en storingsmeldingen en het (laten) uitvoeren van relevante (IT-) oplossingen en helpdeskactiviteiten voor klanten, leveranciers en collega’s.

lees meer

Functie-eisen  Dit breng je mee?
 • Je hebt lef, bent creatief, transparant en weet je aandacht op de juiste zaken te richten
 • ICT en informatiebeveiliging (infrastructuur, programmeer en databasestructuren)
 • Ervaring met releasen en testen van software
 • Kennis van ITIL, ASL/BISL, Scrum, Agile (pré)
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en bij voorkeur in het Duits

lees meer

Bedrijfsomschrijving Citrus Andriessen - Sinds 1990 onderscheiden we ons met een modulair webbased platform, TeleToets. Hiermee zijn toetsende organisaties verzekerd van een robuuste, veilige en bovenal (gebruikers)vriendelijke software oplossing voor alle vormen van toetsing. Onze excellente technologie en hoogwaardige kennis zetten we tevens in voor de ontwikkeling van maatwerksoftware rondom onderwijs en examinering.
We zijn creatief, we zijn uitvinders, architecten en bouwers die zich voortdurend afvragen wat de klant gaat helpen om zijn doelen te bereiken. We werken met aandacht voor de juiste zaken in een gedreven team. We willen leren van en met elkaar om zo onze transparante dienstverlening en dus ook de producten naar een nog hoger niveau te tillen.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.000 - € 4.000 p/m
Functioneel Applicatiebeheerder senior, uitdagend, afwisselend, Brabant, € 40.000+
Score: 8.0
Stemmen: 25

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Oisterwijk