Vacature Informatiemanager - Utrecht

Utrecht

Maandag® Utrecht
 • Maandag® Utrecht
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Detachering / Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ik zoek een Informatiemanager!

Je gaat aan de slag bij de Sociale Dienst Drechtsteden. Dit is de regionale sociale dienst voor de zeven Drechtstedengemeenten. De sociale dienst besteedt veel aandacht aan haar dienstverlening en werkt continue aan de kwaliteit hiervan. De sociale dienst is vernieuwend en zoekt vanuit een eigen verantwoordelijkheid steeds naar de beste oplossing. Altijd op een mensgerichte manier, want mensen staan centraal. 

Als informatiemanager ben je op strategisch niveau een stevige gesprekspartner voor het management, uitvoerende afdelingen en partners in de regio. Je ondersteunt de organisatie bij het neerzetten van een solide basis op het gebied van informatievoorziening. Hierbij ben jij de key speler in het ontwikkelen en uitdragen van een i-visie, die past bij de ingezette koers van de organisatie. Je vertaalt de strategische organisatiedoelen in een IV strategie en begeleidt de business binnen de aanwezige architectuur. Met de daarbij geldende principes ondersteun je de organisatie in haar ontwikkeling, wendbaarheid en waarborg je de flexibiliteit.

Op dit moment treft de Sociale Dienst Drechtsteden voorbereidingen voor het outsourcen van de infrastructuur en het versaasen van haar landschap. Dit betekent dat er vraagstukken liggen op het gebied van technische infrastructuur, migratie, functionele impact voor de organisatie en regievoering op de af te nemen diensten van IT leveranciers. Als informatiemanager ben je een belangrijk sleutelfiguur in dit regionale programma. Je adviseert vanuit jouw vakgebied en bent hiermee een belangrijke speler binnen dit project.

lees meer

Functie-eisen
 • Minimaal hbo werk- en denkniveau
 • Een afgeronde opleiding op het gebied van informatiemanagement, BIM (Business Information Management), Bestuurskunde of bestuurlijke informatievoorziening
 • Minimaal 3 jaar gerichte werkervaring met informatiemanagement, bij voorkeur binnen een bestuurlijke omgeving
 • Ervaring met projectmatig werken
 • Goede communicatieve- en adviesvaardigheden
 • Gerichte werkervaring op het gebied van werken onder architectuur en je kunt de organisatie hierin begeleiden
Aanbod

lees meer

Overige info Ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan direct door op de button te klikken, of neem voor meer informatie contact op met Maandag®: +31 (0) 610 366 840
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Informatiemanager in Utrecht Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Utrecht