Vacature Business Intelligence Consultant - Amsterdam

Amsterdam

Maandag® Amsterdam WMC
  • Maandag® Amsterdam WMC
  • Universitair of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Maandag® heeft de ambitie om digitaal leider te zijn binnen staffing en recruiting, en daarvoor zijn op data gebaseerde inzichten onontbeerlijk. Als Business Intelligence Consultant ben jij als geen ander in staat om strategische vragen uit de business te vertalen naar oplossingen in het Data Warehouse.

Jij ontwerpt datamodellen en ETL processen op zo'n manier dat we iedereen in het bedrijf kunnen voorzien van essentiële stuurinformatie - van recruiters en accountmanagers tot aan de directie. Durf jij je kritisch op te stellen, leg je makkelijk verbanden tussen uiteenlopende vragen en vind je het leuk om je teamgenoten mee te nemen in jouw oplossing? Dan zijn we op zoek naar jou!

Als Business Intelligence Consultant bij Maandag® heb je een veelzijdige functie. Je gaat in gesprek met interne klanten om hun wensen te achterhalen, en die te vertalen in datamodellen en data pipelines die dashboards, rapporten en machine learning modellen voeden.

Daarnaast word jij het technische aanspreekpunt op BI vlak voor het team: door het coachen van je collega's til je het team naar een hoger niveau. Tot slot speel je een essentiële rol bij het ontwerpen en ontwikkelen van de data architectuur van Maandag, en bij het maken van keuzes qua software en tooling.

Gelukkig hoef je dit niet alleen te doen, want je gaat werken in het Data team op het hoofdkantoor van Maandag® – een jong team van BI'ers, marketing intelligence en data science specialisten.

lees meer

Functie-eisen

▪WO werk- en denkniveau, afgestudeerd in de IT of in een technische of kwantitatieve studierichting;

▪Je hebt minimaal 4 jaar ervaring als BI specialist, data engineer, data architect of data scientist;

▪Je bent analytisch sterk, werkt zelfstandig, denkt klantgericht en bent een prettige gesprekspartner;

▪Je bent goed in het vertalen van klantbehoeften naar technische oplossingen, en andersom in het uitleggen van technische complexe onderwerpen aan de organisatie;

▪Je bent vloeiend in SQL en hebt ervaring met de Microsoft BI Stack: SQL Server, SSIS (ETL processen) en Power BI (dashboarding);

▪Het is een pré als je ervaring hebt met kubussen bouwen (SSAS) of met Azure;

▪Conceptuele kennis van databases, data modelleren, moderne architectuurprincipes en data warehousing

Aanbod

lees meer

Overige info Ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan direct door op de button te klikken, of neem voor meer informatie contact op met Maandag®: +31 886 227 000
Bedrijfsomschrijving

Maandag®: marktleider in het detacheren van professionals in de zorg, het onderwijs en bij de overheid. Landelijk actief met circa 30 vestigingen. Maandag® vindt het vinden van bevlogen, ondernemende medewerkers essentieel. En dat zijn geen loze woorden. Wij zijn een platte, energieke organisatie. Start up mentaliteit, maar ervaren. Eerst wie, dan wat. Wij steken veel tijd en energie in het opleiden van de beste mensen. Centraal staan plezier in werk, drive en professionaliteit.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Business Consultant in Amsterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Amsterdam