Vacature GIS medewerker - Utrecht

Utrecht

Maandag® Utrecht
 • Maandag® Utrecht
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Detachering / Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Voor een provincie in het noorden van het land ben ik op zoek naar een GIS medewerker voor 16-24 uur per week. Je gaat aan de slag bij de eenheid Publieke Dienstverlening, één van de acht eenheden binnen de provincie. De eenheid houdt zich bezig met de uitvoering van het provinciaal grondbeleid, verstrekt subsidies en vergunningen en is verantwoordelijk voor toezicht en handhaving. Daarnaast ondersteunt zij het provinciaal beleid met beleidsonderzoeken, analyses en (GIS-) dataverwerking. De eenheid is een vliegwiel en een verbinder als het gaat om het stimuleren van klantgerichte dienstverlening.

Wat ga je doen?

Bijdrage leveren aan adhoc GIS vragen en aan gegevens- en metadatabeheer.

Leveren van GIS analyses en cartografische producten, Het controleren, aanvullen, verbeteren van data en metadata. Bijdrage leveren aan het gegevensbeheer van PD-DIGI. Dit werk moet zelfstandig en ook in teamverband worden uitgevoerd, afhankelijk van het soort product wat wordt gevraagd. Het werk wordt uitgevoerd onder begeleiding van en onder verantwoordelijkheid van de opdrachtgever namens PD-DIGI.

lees meer

Functie-eisen
 • Een afgeronde HBO opleiding Geo Media en Design of vergelijkbare GIS opleiding op HBO niveau. 
 • Minimaal 3 jaar werkervaring als GIS medewerker en GIS analist met ArcGIS.
 • Minimaal 3 jaar werkervaring als GIS medewerker met gegevensbeheer en leveren van meta-informatie.
 • Minimaal 3 jaar werkervaring met het maken van cartografische producten op ad hoc basis.
 • Werkervaring met het verrichten van intakes en kwaliteitstoetsen.
 • Werkervaring met het werken in een provinciale organisatie.
Aanbod

lees meer

Overige info Ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan direct door op de button te klikken, of neem voor meer informatie contact op met Maandag®: +31 682872031
Bedrijfsomschrijving

Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten vervullen. Wij bieden een marktconform salaris volgens de betreffende CAO. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring.

Wij vergoeden je reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen. Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter.

Jij combineert graag zekerheid met afwisseling. Je bent gedreven en gaat graag een nieuwe uitdaging aan. Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en kom ik graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken!

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures in Utrecht Bekijk alle soortgelijke vacatures
Meer soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Utrecht