Vacature Business Intelligence Specialist - Rotterdam

Rotterdam

Maandag® Rotterdam
 • Maandag® Rotterdam
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Detachering / Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Voor een opdrachtgever in Noord - Brabant zijn we op zoek naar een Business Intelligence Specialist!

Een “Business Intelligence Specialist” analyseert data uit de veelal bedrijf kritische systemen zoals CRM, productie, logistiek, financieel, en voedt de business met trends en informatie waarmee zij tactische en strategische beslissingen kan onderbouwen. De data komt meestal uit interne systemen en bevat veelal gestructureerde data. De data kan ook worden vergeleken met gelijkwaardige zusterorganisaties en op die manier ontstaan benchmarks die weer gebruikt kunnen worden als sturingsmiddel.

Jij bent er trots op dat jouw scherpe en volledige analyses leiden tot een betere planning. Je taak wordt om een potentiële interne BI-Specialist i.o. (in opleiding) de komende maanden te gaan begeleiden en opleiden tot een volwaardige BI-Specialist. En je wordt blij van het overdragen van je kennis en kunde binnen het vakgebied. Het spreekt in je voordeel als je enige ervaring hebt op dat gebied.

Als BI-Specialist beschik je over kennis van relevante statistische analysemethodes. Je vindt het heerlijk dat je alle ins- en outs kent van programma's zoals Microsoft Excel, SPSS (Statistical Package for the Social Sciences), SAS (Statistical Analysis System), Qlikview en Tableau. Je hebt aantoonbare kennis en ervaring in werken met SQL (Structured Query Language) en Oracle. Kennis en ervaring in Cognos en R zoals met R Shiny en R Markdown strekt tot aanbeveling.

En van nature heb je een gestructureerde en resultaatgerichte aanpak, ben je gefocust, is jouw analytische vaardigheid uitstekend en ben je ook ondernemend. Je hebt HBO of WO denk- en werkniveau en aantoonbare ervaring als BI-Specialist.

lees meer

Functie-eisen
 • Minimaal een afgeronde HBO opleiding in het vakgebied;
 • Werkervaring met SQL en Oracle;
 • Werkervaring met SPSS en/of andere statistische programma's zoals SPPS of Excel;
 • Kennis en ervaring van Cognos;
 • Kennis en ervaring van R zoals met R Shiny en R Markdown.
Aanbod

lees meer

Overige info Ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan direct door op de button te klikken, of neem voor meer informatie contact op met Maandag®: +31 622512646
Bedrijfsomschrijving

Wij vragen jouw inzet en vinden het bij Maandag® daarom belangrijk daar iets tegenover te zetten!

Je gaat via Maandag® aan de slag en wij bieden jou een passend en marktconform salaris, reiskostenvergoeding en opleidingsmogelijkheden.

Daarnaast krijg je de mogelijkheid om bij diverse opdrachtgevers te werken en je ook hierbinnen verder te ontwikkelen.

Waar wij bij Maandag het meest waarde aan hechten: op zoek naar een opdracht die bij jou past!Ben jij enthousiast over deze functie? Solliciteer dan gelijk!

Wil je graag nog meer informatie? Bel me gerust op 06 – 22 51 26 46 of stuur een e-mail naar [email protected]

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Rotterdam