Vacature Systeem-netwerkbeheerder - Amsterdam

Amsterdam

Maandag® Amsterdam
 • Maandag® Amsterdam
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

In teamverband ga jij aan de slag als Systeembeheerder waarbij je complexe problemen zal gaan oplossen. Je hebt contact met collega's van allerlei afdelingen, je communicatieve vaardigheden en toegankelijke persoonlijkheid komen hier goed van pas. Je zal in projectgroepen werken aan bijvoorbeeld netwerkmigraties. Daarnaast vind je het leuk om je kennis van systemen te delen met je directe collega's.

Servers, werkstations, systemen en applicaties, je handen beginnen nu al te jeuken. Vanwege de groei binnen de organisatie is het van belang om een veilige netwerkomgeving in te richten. Jou taken als systeembeheerder hierin zijn voornamelijk gericht op het beheren en optimaliseren van de fire-wall, back-ups, anti-virus programma's en servers. Uiteraard ga je ook software, apparatuur en updates installeren en configureren.

Het is een pré om kennis te hebben van de volgende systemen en applicaties:

- Citrix

- VMWare

- Microsoft

- Windows

- Centric applicaties

- PinkRoccade applicaties 

lees meer

Functie-eisen
 • Je hebt een MBO of HBO opleiding in de richting van ICT
 • Je hebt 3 jaar werkervaring als systeembeheerder
 • Je hebt werkervaring binnen de publieke sector
 • Je beheerst de Nederlandse taal 

Aanbod
Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving

Wat biedt Maandag® jou?

Wij bieden een goed salaris volgens de des betreffende CAO. Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden. Ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden zijn niet uitgesloten. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. Tevens bestaat de mogelijkheid om in aanmerking te komen voor een vast dienstverband.

Ben jij enthousiast geworden van bovenstaande vacature? Sta jij te springen om te beginnen of wil je gewoon een kop koffie drinken? Ik kom graag met je in contact via: 0630148070 of mailen naar [email protected] Daarnaast kan je ook solliciteren via de daarvoor bestemde knop!

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Overige info Ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan direct door op de button te klikken, of neem voor meer informatie contact op met Maandag®: +31 630 148 070
Contactpersoon Dhr. Pleuni Kop
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Netwerkbeheerder in Amsterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Amsterdam