Vacature Technisch Applicatie Beheerder - Amsterdam

Amsterdam

Maandag® Amsterdam
 • Maandag® Amsterdam
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

De organisaties waar jij werkt als applicatie beheerder zijn binnen de publieke sector en dat is helemaal jou ding. Maandag heeft een onwijs groot netwerk door heel Nederland, dit zijn stuk voor stuk uitdagende projecten waar jij onderdeel van bent. In de rol als applicatie beheerder voel jij je helemaal op je gemak, daarom ben jij veelzijdig inzetbaar. Nieuwe applicaties maak jij dan ook snel eigen.

Jij gaat onder andere beheren, implementeren, optimaliseren, ontwerpen en inrichten. Als technisch applicatiebeheerder ga jij samenwerken met servicedeskmedewerkers, systeembeheerder en leveranciers en tal van andere disciplines. Hierbij zet jij je beste communicatieve vaardigheden in. Verder ben jij nieuwsgierig en waarborg je kwaliteit. Met jou komst worden incidenten voorkomen. 

lees meer

Functie-eisen
 • Je hebt minimaal een HBO opleiding
 • Je hebt relevante werkervaring binnen de publieke sector
 • Je bent flexibel inzetbaar
 • Je bent analytisch 

Aanbod
Bedrijfsomschrijving

Wij bieden een goed salaris volgens de des betreffende CAO. Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden. Ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden zijn niet uitgesloten. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. Tevens bestaat de mogelijkheid om in aanmerking te komen voor een vast dienstverband.

Ben jij enthousiast geworden van bovenstaande vacature? Sta jij te springen om te beginnen of wil je gewoon een kop koffie drinken? Ik kom graag met je in contact via: 0630148070 of mailen naar [email protected] Daarnaast kan je ook solliciteren via de daarvoor bestemde knop!

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Overige info Ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan direct door op de button te klikken, of neem voor meer informatie contact op met Maandag®: +31 630 148 070
Contactpersoon Dhr. Pleuni Kop
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Technisch Applicatiebeheerder in Amsterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Amsterdam