Vacature Adviseur implementatie zaakgericht werken - Zwolle

Zwolle

Maandag® Zwolle
 • Maandag® Zwolle
 • Universitair of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract / Detachering
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Voor een samenwerkingsorganisatie in het noorden van Gelderland ben ik op zoek naar een adviseur implementatie zaakgericht werken. In dit samenwerkingsverband werken drie gemeenten samen aan de ontwikkeling en harmonisatie van de informatievoorziening. De gemeenten maken gebruik van een gezamenlijke infrastructuur die beheerd wordt door een centraal gestuurde serviceorganisatie.
Naast de uitvoering van een aantal grootschalige projecten, waarbij de kernapplicaties en de datadistributie opnieuw worden aanbesteedt en geïmplementeerd, wordt ook stevig gebouwd aan de organisatie van de informatievoorziening. De drie gemeenten bevinden zich in verschillende ontwikkelingsfasen van ‘zaakgericht werken' en kennen iedere een andere inrichting hiervan. Het uiteindelijke doel is tot een geharmoniseerde inrichting van ‘Zaakgericht werken' te komen met een éénduidige ondersteuning.
Als adviseur implementatie zaakgericht werken heb jij brede kennis van zaakgericht werken en weet je hoe je dat kan inzetten om bovenstaande doelstelling te realiseren. Je bekijkt de huidige uitgangspositie van de drie gemeenten en op basis daarvan beschrijf je een inrichtingsstrategie die nodig is om het doel te halen. Je definieert en coördineert de stappen van de voorbereidingsfase op basis waarvan een soepele aanbesteding mogelijk wordt.

lees meer

Functie-eisen
 • Afgeronde WO opleiding
 • Minimaal 4 jaar ervaring, opgedaan in de afgelopen 5 jaar in een vergelijkbare functie
 • Kennis van en ervaring met zaakgericht werken
 • Ervaring met intergemeentelijke samenwerkingsverbanden
 • Ervaring met en kennis van inrichtingsstrategieën op het gebied van zaakgericht werken bij de gemeentelijke overheid

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Salarisinformatie Salaris in overleg
Overige info Ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan direct door op de button te klikken, of neem voor meer informatie contact op met Maandag®: +31 683 027 324
Contactpersoon Dhr. Anne-Marije van den Berg
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Zwolle Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Zwolle