Vacature Systeembeheerder - Amsterdam

Amsterdam

Maandag® Amsterdam
 • Maandag® Amsterdam
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract / Detachering
 • 32 - 36 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Als Systeembeheerder gaat jouw hart sneller kloppen van technische vraagstukken rondom het infrastructuur bij de gemeente. Dit is niet het enige waar jij alles van weet, de opdracht kan gaan om het beheer van bestaande (virtuele) servers maar ook het installeren van nieuwe servers. Alle systemen up to date? Dan kan jij je bezig houden met het aanmaken van filesytemen, mappen, extra schijfruimte en ga maar zo door! De documentatie omtrent de infrastructuur is net zo belangrijk als alle zaken eromheen. Wanneer jij in je hyperfocus zit maak jij deze helemaal in orde. Na deze werkzaamheden ga jij meedenken in het IT team over welk beleid er gevoerd dient te worden ten aanzien van de IT Infrastructuur. Wat een mooie werkdag bij de gemeente, op naar huis!

Hoe kan 2020 er voor jou uitzien als Systeembeheerder? Je gaat van start bij Maandag® per 1 april of 1 mei, afhankelijk van je opzegtermijn. Doordat we gesprekken met je voeren weten we waar jouw loopbaan naartoe gaat, hier passen we je opdracht op aan. Bij de start van je contract, start ook je eerste opdracht en wel voor 6 maanden! In een team waar ze versterking en een ervaren Systeembeheerder nodig hebben floreer jij helemaal.

Je Accountmanager komt elke 2 á 3 maanden langs voor een projectbezoek en geeft zo nodig sturing aan je teamleider. Wij zijn er voor jou en behartigen jouw belangen! HR gerelateerde vragen, die stel je aan je Recruiter van Maandag® die je door en door kent. Het einde van je project komt inzicht, je hebt een mooie evaluatie in the pocket en gaat tegen het einde van het jaar vol trots naar je volgende opdracht.

lees meer

Functie-eisen
 • Je hebt minimaal 3 jaar recentelijke werkervaring bij een gemeente, bij voorkeur een 100.000+ gemeente;
 • Je beschikt over aantoonbaar HBO werk- en denkniveau, in de richting van IT;
 • Je bent flexibel in je reistijd, deze zal maximaal 1,5 uur bedragen.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Salarisinformatie Salaris in overleg
Aantal uur per week 32 - 36 uur p/w
Je bent 32 tot 36 uren per week beschikbaar;
Overige info Wanneer jij aan de slag gaat bij Maandag® als Systeembeheerder kan je een mooi aanbod aan cursussen en trainingen verwachten via onze eigen Academy. Deze worden zowel online als klassikaal gegeven, mocht je een training moeten volgen voor je opdracht welke we niet inhouse hebben, dan bekijken we uiteraard de mogelijkheden!Daarnaast organiseren we elke 2 a 3 maanden een Club Maandag® bijeenkomst en hier behandeld een gastspreker een zakelijk onderwerp. Onder het genot van een bitterbal en een drankje sta jij gezellig de avond na te bespreken met je mede gedetacheerde, een top avond…Een bepaalde tijd contract van 12 maanden;Reiskostenvergoeding van €0,19 per km;8,33% vakantiegeld;25 vakantiedagen per jaar.

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan direct door op de button te klikken, of neem voor meer informatie contact op met Maandag®: +31 (0) 612 097 946

lees meer

Contactpersoon Dhr. Frances Peterson
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Amsterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Amsterdam