Vacature Medewerker gegevensbeheer BGT - Rotterdam

Rotterdam

Gemeente Westland
 • Gemeente Westland
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Vast contract / Detachering
 • 24 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Je komt te werken binnen het cluster Bedrijfsvoering. De collega's die werkzaam zijn binnen dit cluster zorgen voor solide bedrijfsvoering. Het cluster voorziet hiertoe in de informatiebehoefte, advisering, kaderstelling en ondersteuning van de andere clusters op alle taakvelden van bedrijfsvoering (personeel, financiën, informatievoorziening, automatisering, belastingen, juridische en facilitaire zaken). Met de klantvraag centraal werken zij aan integrale oplossingen en wordt er aangestuurd vanuit de 1ste, 2de en 3de lijn.

Het taakveld Belastingen is verantwoordelijk voor de heffing en invordering van de gemeentelijke belastingen, de afhandeling van kwijtscheldingsverzoeken, de afhandeling van bezwaar- en beroepschriften en de uitvoering van de basisregistraties WOZ, BGT, BAG en BRO. 

Als medewerker gegevensbeheer BGT ben je verantwoordelijk voor het gegevensbeheer van de Basisregistratie Grootschalige Topografie (BGT) in de gemeente Westland. Je werkt nauw samen met de beheerders van de basisregistraties BAG en WOZ en de beheerders openbare ruimte Areaalbeheer van de cluster Ruimte (BOR) met het primaire doel het verhogen van de datakwaliteit van de basisregistraties. Je voert hiervoor met behulp van de BGT-applicatie kaartvervaardiging en tekenwerkzaamheden uit. Daarnaast verwerk je mutatiemetingen in de basiskaarten van de gemeente Westland.

lees meer

Functie-eisen
 • Een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau
 • Een afgeronde cursus / certificaat op Geo-informatie gebied
 • Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring als medewerker gegevensbeheer BGT in de afgelopen 3 jaar
 • Aantoonbare werkervaring met de BGT beheerapplicatie C-Sam (Roxit)
 • Aantoonbare werkervaring met Microstation Bentley Map
 • Aantoonbare werkervaring met Q-Gis
 • Aantoonbare werkervaring met het inwinnen van geometrie via Stereokartering
 • Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring op het gebied van het stelsel van basisregistraties landmeetkunde
 • Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring met het objectenhandboek BGT/IMGeo en BGT datamodel.
 • Je bent op korte termijn beschikbaar voor 24 uur per week.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Bouw mee met de gemeente Westland. De gemeente Westland is met ruim 100.000 inwoners één van de dertig grootste gemeenten in Nederland. Met haar duurzame en innovatieve glastuinbouwcluster is de gemeente Westland een belangrijke economische motor. Op een inspirerende manier biedt gemeente Westland haar inwoners ruimte, rust, groen en woonomgevingen met aantrekkelijke recreatiemogelijkheden en voorzieningen. Een vitale economie en een bloeiend verenigingsleven zorgen voor een dynamische en actieve gemeente. Slagkracht, ambitie, innovatie en professionaliteit, dat zijn de kernbegrippen waar het in Westland om draait!Gemeente Westland is een uitdagende en eigentijdse werkgever, die continu in ontwikkeling is. We zijn een actieve werkorganisatie met een prettige, informele werksfeer en volop ontwikkelingsmogelijkheden. We sturen op resultaten en het tonen van eigen initiatief wordt gewaardeerd. Gemeente Westland is onderverdeeld in vier clusters: Dienstverlening, Beleid, Ruimte en Bedrijfsvoering, met daarnaast een unit concerncontrol en eenheid bureau gemeentesecretaris. 

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Overige info Ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan direct door op de button te klikken, of neem voor meer informatie contact op met Maandag®: +31 (0) 613 596 826
Contactpersoon Dhr. Faye de Meij
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Rotterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Rotterdam