Vacature DIV medewerker - Amsterdam

Amsterdam

Maandag® Amsterdam
 • Maandag® Amsterdam
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract / Detachering
 • 32 - 36 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Op de DIV afdeling houd jij je bezig met (papieren) dossiers/zaken te controleren en waar nodig op orde te brengen, door documenten te scannen, scans en mails te registreren en te archiveren. Je bent vaardig genoeg om snel en zorgvuldig te werken om de werkvoorraad die er ligt weg te werken. Dit registreer je in een (zaak)systeem zoals bijvoorbeeld Decos Join, Liber of Corsa. Het systeem verschilt per opdrachtgever. Overheidsinstellingen richten zich steeds meer op digitale informatievoorziening. Dat betekent dat archiefwerkzaamheden zowel fysiek als digitaal kunnen zijn. Jij hebt dan ook ervaring met zowel analoog als digitaal archiefbeheer.

lees meer

Functie-eisen
 • Een afgeronde opleiding op het gebied van informatiemanagement zoals SOD ll en/of LARM, HMDI, Recordmanagement;
 • Je hebt minimaal drie jaar werkervaring in een archief en als DIV-medewerker bij een gemeente of provincie;
 • Aantoonbare werkervaring met diverse Document Management Systemen (DMS);
 • Je bent 32 tot 36 uur per week beschikbaar;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Met meer dan 3000 medewerkers en meer dan 30 vestigingen is Maandag® de expert in het publieke domein. De ontwikkelingen binnen dit domein staan niet stil. Bij Maandag® weten wij wat voor mensen vandaag nodig zijn. Mensen met een frisse blik op morgen. Die aangesloten zijn op de technologische, juridische, financiële en maatschappelijke ontwikkelingen. Kortom; met kennis van zaken. Dat zijn de DIV Medewerkers die wij zoeken, dat zijn de mensen van Maandag®.Een salaris gebaseerd op de CAO van de opdrachtgever;Opleidingsmogelijkheden via onze eigen Maandag® Academy;Club Maandag netwerkborrels met mede DIV professionals;Reiskosten worden vergoed o.b.v. 0,19 cent per km. en aangepast op elk nieuw project waar jij aan de slag gaat. Lease auto behoort tot de mogelijkheden;Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioenopbouw, vakantiedagen, vakantiegeld.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Overige info Ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan direct door op de button te klikken, of neem voor meer informatie contact op met Maandag®: +31 683177653
Contactpersoon Dhr. Jerry Osei
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Amsterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Amsterdam