user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature DIV medewerker

Data Consultant
Maandag® Maastricht
 • Maandag® Maastricht
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract / Detachering
 • 40 uur p/w
Functieomschrijving Steen, digitaal, schaar, berg dat papier maar op! Ben jij de professional die alle ins en outs kent als allround DIV medewerker? Dan is Maandag® op zoek naar jou!

Als allround DIV medewerker houdt jij je bezig met het registreren en archiveren van inkomende, interne of externe documenten of post. Dit bij een van onze opdrachtgevers uit ons grote netwerk in de regio Limburg. Jij brengt ordening aan in dossiers en maakt een selectie van wat wel of niet vernietigd kan worden. Samen met je collega's draag jij zorg voor het archief en ben jij het aanspreekpunt bij vragen die komen vanuit de organisatie. We zijn op zoek naar een ervaren allround DIV medewerker die ons team van professionals komt versterken.

Waar ben jij goed in? Jij beheert, archiveert en registreert de informatiestroom. Jouw collega's kunnen altijd op jou bouwen, want alle documenten binnen de organisatie staan altijd beschikbaar onder jou hoede. Jij bent een spin in het web en staat altijd klaar om je handen uit de mouwen te steken op de postregistratie. Zowel het opbergen van losse stukken in bestaande dynamische dossiers en het vormen van volledig nieuwe dossiers, daar draai jij je handen niet voor om als onze flexibele professional. Gaat jouw hart nu sneller kloppen? Dan klopt Maandag® nog even door.

Wat bieden wij jou aan? Want daar gaat het om bij Maandag®: onze professional staat op 1! Als de juiste opdrachtgever met jou het gesprek wilt aangaan, dan gaat Dominique met jou mee als onze accountmanager van ICT. Dominique en ik zullen jou begeleiden, zodat jij fris en vol energie deze sollicitatie ingaat. Maar daar houden we natuurlijk niet op. Je krijgt een marktconform salaris, mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen bij onze Maandag® Academy en is Dominique betrokken bij jou op de werkvloer. Wij vinden het belangrijk dat jij het naar je zin hebt en denken graag met je mee.

lees meer

Functie-eisen
 • MBO+ werk- en denkniveau
 • Afgeronde opleiding in vakgerichte opleiding
 • Ervaring met beschreven taken (bijvoorbeeld zowel digitale als analoge archivering)
 • Zelfstandig, collegiaal, klantgericht, resultaatgericht , zeer accuraat en flexibel

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Vanuit ons netwerk krijgen wij geregeld vragen naar professionals die bovenstaande taken kunnen uitvoeren. Zowel als junior of senior.Graag kijken we met jou naar de mogelijkheid van een duurzame samenwerking! Dit betekent de vastigheid van een contract met de flexibiliteit van het projectmatig werken.Het grote voordeel hiervan is dat je als professional sneller groeit omdat je in verschillende keukens kijkt. Bovendien geloven wij in samenwerking, ontwikkeling en kennis delen met andere collega's. Die ontwikkeling vinden wij ontzettend belangrijk. Daarom begeleiden we professionals graag bij het optimaal vormgeven van hun loopbaan. We bespreken dit graag en stellen een plan op om daar te komen waar jij wilt zijn.Bij Maandag® weten wij wat voor mensen vandaag nodig zijn. Mensen met een frisse blik op morgen. Die aangesloten zijn op de technologische, juridische, financiële en maatschappelijke ontwikkelingen. Kortom; met kennis van zaken. Dat zijn de mensen van Maandag®.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
DIV medewerker
Score: 9.2
Stemmen: 33

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Maastricht