Vacature ICT Manager | SAP B1 Applicatie Consultant - ten Zuiden van Eindhoven

Eindhoven

The Search Company BV
  • The Search Company BV Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving ICT Manager | SAP Business One Applicatie Consultant

De opdrachtgever
Onze opdrachtgever installeert en beheert technische oplossingen om ouderen langer thuis te laten wonen. Denk bijvoorbeeld aan een personenalarm, slimme sloten die je met een smartphone kunt openen of sensoren in een woning die het leefpatroon van de bewoner volgen. Dat doen ze voor klanten in heel Nederland. Zij installeren en beheren deze apparatuur op afstand en werken samen met zorgverzekeraars, zorginstellingen, alarmcentrales en particuliere klanten. In totaal werken er 45 mensen bij deze organisatie.

Wat doet deze organisatie met ICT?
De focus ligt op het aanbrengen van koppelingen met andere systemen, het voortdurend ontwikkelen en optimaliseren van SAP Business One, het verkrijgen en analyseren van onze eigen big data en het uiteindelijk volledig digitaliseren van het bedrijfsproces. Ook bij de keuze voor nieuwe toepassingen die zij in de markt willen zetten, wordt de rol van ICT steeds groter binnen de organisatie. Ze zullen morgen meer doen met ICT dan vandaag. Het huidge ICT team bestaat nu uit 2 FTE en ze besteden een deel van het werk uit aan ICT ketenpartners.

Naar wie zijn ze op zoek?
Jij kunt programmeren in SAP Business one. Je werkt liever in een klein team dan op een grote afdeling. Je onderhoudt, optimaliseert en ontwikkelt het eigen SAP Business One systeem inclusief (door jou te bouwen) interfaces met andere systemen zoals SalesForce, Jira en specialistische software van alarmcentrales. Je bent tevens het aanspreekpunt en troubleshooter voor de kerngebruikers van het SAP-systeem binnen de organisatie. Daarnaast kun je taken goed verdelen en hou je overzicht over voortgang en resultaat. Je hebt een duidelijke visie hoe ICT ons bedrijfsproces het beste kan ondersteunen. Jouw werk speelt een belangrijke rol in de verdere groei van het bedrijf. Er zijn voldoende wensen en uitdagingen voor 32-36 uur per week.

 

lees meer

Functie-eisen Jouw profiel
Om succesvol te zijn als ICT Manager heb je een HBO-opleiding afgerond in de richting Logistiek, Bedrijfskunde, Zorg, IT of vergelijkbaar. Daarnaast heb je minimaal 3 jaar werkervaring met SAP en ben je ook in staat om koppelingen met andere systemen op te zetten. Kennis van B1UP is een pre. Jouw communicatieve vaardigheden in Nederlands en Engels zijn uitstekend.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Salarisinformatie Salaris in overleg
Bedrijfsomschrijving The Search Company is een IT Recruitment en Executive Search bureau dat zich met name richt op IT, Management, Sales en Consultancy vacatures. Wij zijn in 2000 opgericht en hebben inmiddels meer dan 2000 hoogopgeleide IT professionals bemiddeld bij onze opdrachtgevers. Vanuit ons kantoor in de Brainport Regio Eindhoven (Strijp-S) voeren wij werving- en selectie opdrachten uit voor nationale en internationale IT bedrijven en IT afdelingen van opdrachtgevers. Ons team bestaat uit IT recruitment en research consultants die zich thuis voelen in de IT sector.

Naast onze recruitment en Executive Search activiteiten, hebben wij de laatste jaren onze dienstverlening uitgebreid met het IT detacheringsbedrijf The Project Company en ConsultantCompany. Dit zusterbedrijf richt zich op het detacheren en projectmatig inzetten van IT- en Engineering Professionals.

Telefoon: 040-296 23 62
Locatie: Torenallee 30-50, 5617BD Eindhoven

lees meer

Contactpersoon Dhr. Guido Cox
0402962362
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures SAP Applicatiebeheerder in Eindhoven Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Eindhoven