Vacature SERVICEDESKMEDEWERKER BIJ CLOUDMIGRATIESPECIALIST - Almelo

Almelo

UCAAS
 • UCAAS Bedrijfsprofiel
 • MBO niveau 3 of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Freelance / Tijdelijk contract / Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Steeds meer bedrijven willen naar de Cloud. Daardoor verschuift ons werk van traditioneel beheer naar directe samenwerking met de klant. De interne IT-afdeling wordt steeds belangrijker. Hoe ICT bijdraagt aan bedrijfsresultaten wordt inzichtelijker. Het werk wordt leuker.
Tenminste, als je nu meegaat!

UCAAS
Wij zijn een externe IT-partner voor bedrijven in de Randstad die naar de Cloud willen. Vanaf onze Javatoren in Almelo ondersteunen wij Cloud-netwerken en software voor onze klanten. Denk hierbij vooral aan bedrijven in de retail, culturele- en zakelijke dienstverlening.

Ons snel groeiende, hechte team van interne en externe specialisten vormt ons belangrijkste wapen. Niet alleen omdat ze alles weten van allerlei softwarepakketten. Maar ook omdat ze helemaal wous zijn van nieuwe ontwikkelingen en écht klantgericht zijn. Ben jij dat ook en spreken een informele sfeer en uitdagende automatiseringsvraagstukken je aan? Dan ben jij misschien wel één van onze nieuwe medewerkers.

Je begint op onze servicedesk. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Da's belangrijk werk. In ons supportsysteem houd je vragen bij en wijs je klanten de weg voor het oplossen van het probleem. Niet op iedere vraag heb je meteen een antwoord paraat. Je moet dan een oplossing zoeken en contact houden met de klant. Je gaat dus veel leren over verschillende systemen en omgang met klanten.

 

lees meer

Functie-eisen
 • Communicatief vaardig;
 • In het bezit van een MBO (niveau 3/4)/HBO opleiding in relevante richting;
 • Je beschikt over goede analytische en probleemoplossende vaardigheden;
 • Je hebt kennis van Windows 2019 server, Dynamics CRM, Active Directory, Office 365 en Azure;

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Overige info Jouw werk heeft direct invloed op de rest van UCAAS. Je krijgt dus een grote verantwoordelijkheid! Een marktconform loon, secundaire arbeidsvoorwaarden en doorgroeimogelijkheden zijn dik voor elkaar. Daarnaast bieden we je werk waar je je goed in kunt vastbijten en de kans om ondertussen te beginnen met een MCSE-traject of opleiding tot productspecialist (bijvoorbeeld voor Dynamics CRM of Office 365). Je collega's zijn echte technische bazen.

Wat kun je van ons verwachten?
Je werkt in een omgeving die moderne techniek omarmt. Je verveelt je geen moment! Ons kantoor zit in het centrum van Almelo (5 minuten lopen vanaf het centraal station).
Bij ons kun je jezelf op allerlei manieren door ontwikkelen. Sterker nog, dit verwachten we van je.

UCAAS is de godfather van de Cloud-migraties. Onze focus op de eindgebruiker is uniek. We werken net zo lang door tot alle medewerkers onze diensten een 8 of hoger geven. Zonder extra kosten, want we werken voor een vaste prijs. UCAAS brengt IT-managers en eindgebruikers samen. We werken doelgericht en houden klanten voortdurend op de hoogte. UCAAS staat garant voor succesvolle migraties.

Enthousiast? Reageer dan vandaag nog!
Heb je interesse in deze functie? Stuur dan je CV en motivatie naar:
[email protected] t.a.v. Crystal Diekmeijer

 

lees meer

Bedrijfsomschrijving IN DE WOLKEN MET DE MEEST MENSGERICHTE CLOUDDIENSTVERLENER VAN NEDERLAND

Voor een vaste prijs een geslaagde IT-migratie en mensgerichte ondersteuning voor al je IT-vragen. UCaaS wil de toegankelijkste Cloud-provider van Nederland zijn. Onze klanten variëren van detailhandelaars tot logistieke partijen.

Als Microsoft Partner bieden we je schaalbare services. Bijvoorbeeld Microsoft Teams om op afstand samen te werken en Power BI voor overzicht en inzicht in je cijfers. Wij doen niet aan kastje-muurpraktijken. Bij ons heb je één vast aanspreekpunt en weet je zeker dat je gericht en op een menselijke manier geholpen wordt. Je wilt immers geen technisch verhaal, maar gewoon werkend materiaal.

Daarnaast zorgen we naadloze en veilige integratie met al je ERP-systemen. Zo hou jij steeds het overzicht over je voorraden en betalingen.

IT-SERVICE ZOALS WE DIE ZELF ZOUDEN WILLEN

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Servicedesk Medewerker ICT in Almelo
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Almelo