Vacature IT Support Medewerker / Systeembeheerder (Amsterdam)

Amsterdam

Holland & Barrett
 • Holland & Barrett Bedrijfsprofiel
 • MBO niveau 3 of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Holland & Barrett is een van de meest geliefde en vertrouwde merken in natuurlijke voeding, vitamines, supplementen en clean beauty producten. Dit wordt allemaal verkocht door hoog opgeleide en gekwalificeerde (verkoop)adviseurs. Holland & Barrett heeft 1.077 winkels in 5 landen, waaronder 830 winkels in het Verenigd Koninkrijk en Ierland, en 200 winkels in Nederland.

Met 1300 mensen in de 200 winkels in Nederland en het hoofdkantoor in Amsterdam is Nederland de grootste van de internationale markt van Holland & Barrett. Voor onze afdeling IT zijn wij op zoek naar een Allround Systeem- en Applicatiebeheerder die zelfstandig projecten op gaat zeten.

Wat ga je doen?
Als Allround Systeem- en Applicatiebeheerder ben je verantwoordelijk voor het installeren, beheren en de support van diverse bedrijfsapplicaties. Daarnaast onderhoudt je het netwerk en infrastructuur. Installatie, configuratie en beheer van laptop/desktop, mobiele apparaten en software behoort tot jou taak. Je kijkt kritisch naar de huidige systemen en applicaties waar er nog ruimte voor verbetering is. Verder ga je projecten uitrollen en implementaties uit te voeren.

Je bent het aanspreekpunt voor alle collega’s van het hoofdkantoor in Amsterdam en het distributiecentrum in Beverwijk. Daarnaast assisteer bij 2de lijns-incidenten van onze winkels in Nederland en België.

lees meer

Functie-eisen Welke ICT Kennis heb jij?
 • SQL servers, Active Directory en Exchange;
 •  Netwerken, routers & switches, laptop/desktop en hard/software;
 •  Virtualisatie(Vmware / Hyper-V);
 •  Windows / Windows Server;
 •  Kennis van: Cisco Call Manager, Deployment Tools (SCCM, Altiris), Linux en scripting is een pré.
Wie ben jij?
 • HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal zowel mondeling als schriftelijk;
 • Analyserend en probleemoplossend;
 • Proactief, daadkrachtig en communicatief;
 • Bezit van rjbewijs B;
 • Ervaring met AFAS is een pré.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving Holland & Barrett biedt een interessante functie in een succesvolle en informele omgeving aan, waarbij ruimte is om jezelf te ontwikkelen. Het salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring. Tevens hebben wij diverse arbeidsvoorwaarden zoals personeelskorting, pensioen regeling, 28 vakantiedagen, eigen training Academy en diverse collectiviteitskortingen op zorgverzekeringen en producten.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Verder bieden we een goed salaris die afhankelijk is van je ervaring.
Overige info Wat kan je van ons verwachten?
Dit is jouw kans om deel uit te maken van de grootste retailer in natuurlijke gezondheid en wellness producten in Nederland!
Je komt, samen met zo’n 80 andere collega’s, te werken op ons prachtige hoofdkantoor in Amsterdam met uitzicht op het IJ, waar wij onze eigen gym hebben. Op het kantoor heerst er een open deuren cultuur en zijn er diverse vergadertuintjes aanwezig. Een broodje haal je bij IPO’s Coffee Gallery (naast de Passengers Terminal) of Bakkerij Westers (Hotel Jakarta); voor een (vrijdagmiddag)borrel gaan we naar Pakhuis de Zwijger.

Verder bieden we een goed salaris die afhankelijk is van je ervaring. Tevens hebben wij diverse mooie secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals personeelskorting, een pensioenregeling, vakantiedagen, een eigen Academy, trainings- en ontwikkelmogelijkheden, diverse collectiviteitskortingen op zorgverzekeringen en mooie events, zoals The Hall of Fame in de UK.

Is deze functie jou op het lijf geschreven?
Heb je interesse in deze super leuke functie? Solliciteer dan direct met jouw CV en wij nemen z.s.m. contact met je op!
 

lees meer

Contactpersoon Mevr. Warsha Ramkhelawan
020-5607912
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Amsterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Amsterdam