user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down

Vacature Senior Backend & Frontend Developers, Den Haag

Vacature Den Haag

Cleverbase
 • Cleverbase Bedrijfsprofiel
 • HBO / Universitair, Minimaal 3 jaar ervaring
 • 32-40 uur per week
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Wij zoeken verschillende Senior Backend & Frontend Developers die een uitdaging niet uit de weg gaan. Wij zoeken hierbij nog naar expertise op front-end en back-end, dus het maakt in principe niet uit van welke stack je komt zolang je bereid bent om met het team tot de technische keuze te komen waarmee we onze doelen halen. Cleverbase gaat het mogelijk maken om makkelijker online formele zaken te regelen. Hiervoor ontwikkelen wij een secure oplossing die consumenten, bedrijven en overheden kan verbinden. Met een app en een eigen ‘box’ garanderen wij dat personen echt weten met wie ze te maken hebben, zodat zij veilig kunnen inloggen, informatie uitwisselen en ondertekenen.  Cleverbase doet dit gedegen en slim, waardoor onze oplossingen veilig én klantvriendelijk zijn.

We blijven volop in ontwikkeling en hebben zeker nog niet alle antwoorden op complexe vraagstukken. Voor nieuwe features werken we daarom in pressure cookers met teamleden van marketing, compliance en development om te komen tot een volledig werkend prototype, om daarna Agile een gedegen product op te bouwen.  
Als kennisexpert word jij nauw betrokken bij visievorming en hebt veel autonomie om zaken naar je hand te zetten.
 

lees meer

Functie-eisen Een belangrijk aspect van jouw werk is het steeds evalueren en verbeteren van onze technische stack. Een deel van onze huidige software is gebouwd rondom het Scala (Akka) ecosysteem en het ‘Reactive Manifesto’. Voor de front-end gebruiken we nu React. Maar wij zijn niet getrouwd met een bepaalde technologie. Voor nieuwe modules kijken wij steeds naar de optimale stack. Als Senior Developer ben je daarom op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de wereld van secure development en je bent in staat deze te vertalen naar onze software. Bij het maken van deze technologiekeuzes ben je altijd op zoek naar de perfecte balans tussen stabiliteit, toegevoegde waarde en het meegaan met de tijd.
 

lees meer

Bedrijfsomschrijving Cleverbase gaat het mogelijk maken om makkelijker online formele zaken te regelen. Hiervoor ontwikkelen wij een secure oplossing die consumenten, bedrijven en overheden kan verbinden. Met een app en een eigen ‘box’ garanderen wij dat personen echt weten met wie ze te maken hebben, zodat zij veilig kunnen inloggen, informatie uitwisselen en ondertekenen. Cleverbase doet dit gedegen en slim, waardoor onze oplossingen veilig én klantvriendelijk zijn.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Cleverbase heeft uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden,zoals een premievrij pensioen, een laptop van de zaak, een onkostenvergoeding, een geheel verzorgde lunch en prima bereikbaarheid met openbaar vervoer.
Overige info Wat wij je bieden naast een zeer uitdagende en verantwoordelijke baan
 • Een goed salaris wat aansluit bij ervaring en verantwoordelijkheid
 • (32-40 uur/week)
 • Een reiskostenvergoeding en een premievrij pensioen
 • 26 vakantiedagen (gebaseerd op een fulltime baan)
 • Uitdaging en ruimte om je kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen
 • Samenwerken met slimme en ambitieuze collega’s met diverse achtergronden
 • De keuze uit een Mac of Linux laptop
Solliciteren
Stuur je cv en korte motivatie voor 30 december 2017 naar onze CTO Remco van Wijk via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. o.v.v. ‘Senior Developer’.
Herken jij jezelf niet volledig in het profiel, maar denk je zeker iets waardevols toe te kunnen voegen aan onze ambitie? Neem dan ook contact op met Remco via 070-8209660 of bovenstaand mailadres. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Remco van Wijk Contactpersoon Dhr. Remco van Wijk
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor Front end developer in regio Den Haag
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Den Haag