user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Contactgegevens

ON2IT B.V. https://cdn.ictergezocht.nl/werkgever_groot/7868/b0afce514bec9287b880841d6b3cfe5c/
Regterweistraat 7
4181CE Waardenburg Gelderland NL

+31 88 22 66 200
ON2IT B.V.
Score: 8.7
Stemmen: 55

ON2IT B.V.

Regterweistraat 7, Waardenburg

ON2IT B.V.
  • ON2IT B.V.
  • Waardenburg
  • 11 - 50 medewerkers
  • +31 88 22 66 200
Bekijk ICT vacatures

WE ARE ON2IT!
Wij zijn een cyber security specialist en helpen organisaties in het slimmer beveiligen van hun IT-infrastructuur. Wij bieden specifieke IT-security die aansluit op de IT-infrastructuur, de groei en de IT-wensen van een organisatie. In onze strijd tegen cybercrime werken wij samen met toonaangevende security-partners en blijven we continu innoveren, 24/7 zijn wij on top-of-our-game.

IT-SECURITY IS ONZE PASSIE!
Wij willen organisaties helpen de juiste IT-security in het DNA van het netwerk te brengen. De juiste kennis en ervaring vormen daarbij de basis voor elk goed doordachte IT-security strategie. IT-security is onze passie. Om altijd een stap voor te blijven, blijven onze mensen zich ontwikkelen en zijn wij op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen.

WIE WIJ ZIJN:
Wij zijn trots: Wij zijn een Nederlands bedrijf, dat ook in het buitenland wordt erken als topspeler in de IT-securitymarkt (ON2IT heeft meerdere internationale Awards gewonnen).

Wij zijn aanpakkers: Is er een security incident bij een klant? Dan helpen we allereerst de klant, de rest komt daarna.

Wij gaan voor innovatie, dat is voor ons een must: Wij zijn nu al bezig met de IT-security vraagstukken van de toekomst, zoals de vraag wat de opkomst van Artificial Intelligence betekent voor de IT-security van onze klanten en hoe we daar op moeten anticiperen.

Wij willen het beste van het beste: Wij hebben op basis van onze jarenlange ervaring het ON2IT Security Framework ontwikkeld, ontwikkelen continu aan onze eigen applicaties en werken alleen met de beste leveranciers en producten om klanten het beste van het beste te kunnen bieden.

Wij zetten onze medewerkers n onze klanten centraal: Onze mensen zijn belangrijk, want zij zorgen voor onze klanten. Daarom zorgen wij goed voor onze mensen met gezonde verse lunches, continue opleidingen en een prettige werkomgeving.

Wij zijn no-nonsens: Wij zijn een informele organisatie met een no-nonsens cultuur.

WIJ ZIJN ON TO IT!

Werken bij ON2IT B.V.? 2 openstaande ICT vacatures Bekijk vervulde
Medior en senior Netwerk Security Consultants gezocht
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
ON2IT B.V. - Waardenburg
Meerdere Security Engineers gezocht voor het Security Operating Center
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
ON2IT B.V. - Waardenburg
4 vervulde ICT vacatures Bekijk openstaande
IT-security Consultant, fulltime gelderland (vervuld)
ON2IT B.V. Je nieuwe team Verandering van spijs doet eten, en je werk moet leuk zijn en blijven. Als IT-security consultant word je opgenomen in het team Professional Security Services ..
Service Delivery Manager, fulltime, Gelderland (vervuld)
ON2IT B.V. Security bij de klant  Jij staat centraal in het contact met onze klanten. Hierbij is je grootste focus ervoor te zorgen dat de klant uiterst tevreden is over de ..
IT-security Opleiding Engineer & Consultants, fulltime, Gelderland (vervuld)
ON2IT B.V. WIL JE EEN BAAN OF LIEVER EEN CARRIÈRE? Hoe zou het zijn om jezelf continu te kunnen ontwikkelen? Hoe zou het zijn om te werken in een vakgebied, waarin je ook in de ..
IT-security netwerk engineer, fulltime, Gelderland (vervuld)
ON2IT B.V. Heb jij een hands-on mentaliteit en draagt jouw drang de beste te willen zijn bij aan de verdere groei van ON2IT? Heb jij affiniteit met security en IT? Lees dan ..
Bekijk ICT vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT bedrijven
  3. Waardenburg