user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature SOFTWARE ONTWIKKELAAR in de omgeving Amersfoort

in Amersfoort

ContactCare
  • ContactCare
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior niveau
  • Tijdelijk contract
  • 32 - 40 uur p/w
Functieomschrijving PHP Developer
Heb jij zin om mee te bouwen aan de ontwikkeling van multichannel?
Wil jij applicaties en systemen ontwikkelen en geeft het jou een enorme kick als ruim 100 collega’s voor grote landelijke merken dagelijks met jouw systemen werken? Lees dan even verder!

WAT WORDT JOU BIJDRAGE?
Jij als ontwikkelaar bent in staat om de wensen van onze klanten om te zetten in gebruiksvriendelijke functionaliteiten omdat jij gevoel hebt voor user-interfaces en dit vanaf scratch af aan ook kunt designen en ontwikkelen.
Verder zie jij het als een uitdaging om ons verder te helpen in onze multichannel strategie. Telefonie, e-mail, chat en social media integreren binnen een en hetzelfde platform klinkt jou als uitdagend.

WAT KRIJG JIJ DAARVOOR TERUG?
Een rol met veel diversiteit en groeimogelijkheden binnen een flexibele en dynamische organisatie. Naast een goed salaris zijn persoonlijke ontwikkeling en plezier in je werk belangrijke kernwaarden binnen de organisatie. Humor en hard werken gaan bij ContactCare goed samen. Je krijgt alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en een bijdrage te leveren aan de verdere groei van onze organisatie. Daarnaast bieden we een dienstverband van 32, 36 of 40 uur per week.  We werken bij ContactCare binnen IT met een zelfsturend multidisciplinaire Agile teams, omdat we een hiërarchische structuur met veel controle niet vinden passen bij een moderne organisatie. Je bent dan ook baas over je eigen planning en werkt thuis als je dit fijn vindt. Je krijgt alle mogelijkheden om je expertise in te zetten voor het verder uitrollen en ontwikkelen van onze strategie.

HEBBEN WE EEN MATCH?
Is deze functie op jouw lijf geschreven? Dan drinken we graag een kop koffie met je om kennis te maken! Wij vragen je een motivatiebrief te sturen naar Sanne van Es / HR Manager waarin jij laat zien dat je die ontwikkelaar bent die wij zoeken.

lees meer

Functie-eisen WAT VERWACHTEN WE VAN JE?
Minimaal HBO (informatica) werk- en denkniveau
Kennis van object georiënteerd programmeren en MVC frameworks zoals Laravel / Symfony / Zend etc.
Je bent zelfstandig en communicatief vaardig
Je bent gedreven om jezelf maar ook je omgeving te verbeteren
Je schrijft schone en nette code, een echte Code Artisan!
Kennis van webservice API's , JavaScript, PHP, SQL, XML en zaken als MVC
Kennis van relationele database

lees meer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn ContactCare?
Achter het succes van ContactCare staat een team van ruim honderd bevlogen professionals die elke dag alles geven om samen een verschil te maken op het gebied van persoonlijk klantcontact. Binnen ons kantoor, gelegen aan het station in Amersfoort , wordt zowel intern als met klanten gecommuniceerd in het Nederlands, Engels, Duits, Frans en Spaans. ContactCare is persoonlijk, flexibel en heel transparant. We denken mee en geven advies over een betere bereikbaarheid van onze klanten. Ons persoonlijke en transparante karakter is terug te vinden in ons kantoor, dat met veel glas prettig en open is.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg