user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Programmamanager ICT

in Amsterdam

Stichting Kolom
  • Stichting Kolom
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 32 uur p/w
Functieomschrijving Wij zoeken een enthousiaste,  bevlogen persoon, die zowel op de inhoud als in samenwerking meerwaarde biedt aan het ICT beleid bij Kolom.
 
Als programmamanager ICT heb je een voortrekkersrol in de ontwikkeling van integraal ICT beleid binnen Kolom.  Je bent verantwoordelijk voor het beleidscluster ICT bovenschools en werkt op schoolniveau nauw samen met de directeuren en de ICT-ers. Je biedt inspiratie op ICT gebied en zorgt waar nodig voor het stimuleren van ontwikkeling en innovatie. Je zorgt ook voor een goed beheer.  Je adviseert het College van Bestuur en de schooldirecteuren en bent voorzitter van de werkgroep ICT.
 
De programmamanager die wij zoeken heeft,  naast de juiste vakgerichte achtergrond, kennis van en affiniteit met (speciaal)onderwijs, is pragmatisch en heeft een flexibele instelling. 
 
Wij zoeken meer specifiek een Programmamanager ICT die:
Beleidsmatig kan denken en dit weet te vertalen naar de praktijk;
Veranderingsprocessen op ICT gebied initieert, leidt en ondersteunt; 
Kennis heeft van bedrijfsmatige aspecten van ICT in het onderwijs;
Commerciële vaardigheden heeft en communicatief sterk is;
Projectmatig en planmatig kan werken.
 
 

lees meer

Functie-eisen Functie eisen:
HBO+ of academisch werk- en denkniveau;
Uitgebreide kennis van de (onderwijskundige) toepassing van ICT in het onderwijs, zowel in PO als in het VO;
Kennis van wet- en regelgeving inzake ICT in het onderwijs incl. bescherming van privacy;

lees meer

Bedrijfsomschrijving Stichting Kolom heeft scholen voor speciaal (basis-) onderwijs, voortgezet speciaal onderwijs en praktijkonderwijs in Amsterdam en Haarlem. Wij bieden passend onderwijs in een veilige leeromgeving voor leerlingen met extra ondersteuningsbehoeften.
Salarisinformatie Salaris in overleg

CAO PO schaal 11.