user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Functioneel applicatiebeheerder in Nieuwegein

in Nieuwegein

Argo Advies
 • Argo Advies
 • HBO of hoger
 • Junior niveau
 • Vast contract
 • 24 - 40 uur p/w
Functieomschrijving Als functioneel applicatiebeheerder weet je alles van de verzuimapplicatie. Je richt de applicatie in voor (grote) nieuwe klanten en zorgt voor een goede kennisoverdracht naar je collega’s van het supportteam. Binnen dit team werk je samen en vervul je de rol van applicatiespecialist, je lost complexe vraagstukken op en traint collega’s op het gebied van inrichtingsvraagstukken. Je denkt mee over functionaliteiten die ervoor zorgen dat de organisatie efficiëntie slagen kan maken en bent mede verantwoordelijk voor de uitvoering hiervan. Ook draag je bij aan de invulling van grotere en kleinere veranderingstrajecten.
Daarnaast ben je specialist op het gebied van systeemkoppelingen en werk je aan standaard koppelingen tussen het verzuimsysteem en HRM pakketten van onze klanten. Je denkt na over hoe zaken slimmer en efficiënter kunnen. Je bent in deze trajecten een spil tussen onze leverancier en de leveranciers van onze klanten en zorgt ervoor dat koppelingen tot stand komen. Hoewel je niet zelf de software ontwikkelt, versta je wel de taal van de programmeur.

lees meer

Functie-eisen
 • Je hebt een afgeronde HBO ICT-opleiding, bijvoorbeeld Bedrijfskundige Informatica
 • Je kunt jezelf nieuwe applicaties snel eigen maken
 • Een aantal jaren werkervaring in soortgelijke functie is een pré
 • Je hebt een technische achtergrond, hebt kennis van databases en bij voorkeur ook van programmeertalen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Argo Advies is een arbodienst die gespecialiseerd is in het veranderen van oud verzuimbeleid en het implementeren van nieuw beleid. Wij zetten -op maat- een verandertraject in, met een cultuurverandering als resultaat. We geloven in het stimuleren van mensen en sturen op een positieve gedragsverandering. Zowel motivatie als teamsfeer nemen toe, prestaties verbeteren en klanten worden positiever benaderd. In de volledige arbodienstverlening bereiken we daarbij een duurzame verbetering van de gezondheid van zowel het bedrijf als van de werknemers.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Functioneel applicatiebeheerder in Nieuwegein
Score: 7.3
Stemmen: 49

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Nieuwegein