user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down

Vacature Product Owner Bouwplaats-ID voor de ontwikkeling van een uniek systeem in de Bouw & Infra-sector

Vacature Harderwijk

Technisch Bureau Bouwnijverheid
 • Technisch Bureau Bouwnijverheid Bedrijfsprofiel
 • HBO / Universitair, 3 - 5 jaar ervaring
 • 40 uur per week
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving De Product Owner Bouwplaats-ID werkt in een klein team nauw samen met de andere medewerkers waaronder met name de secretaris Bouwplaats-ID en eventuele externe partijen. De Product Owner Bouwplaats-ID is de primaire contactpersoon naar de opdrachtgevers en ontwikkelaar voor wat betreft de beslissingen ten aanzien van de gewenste en benodigde functionaliteiten van het product Bouwplaats-ID en is verantwoordelijk voor het opstellen en managen van de product backlog. Hierbij houdt de Product Owner rekening met zaken als haalbaarheid, kosten en productbeleving.
De ontwikkeling van de Bouwplaats-ID vindt plaats volgens Agile-principes en met behulp van de Scrum-methode.

lees meer

Functie-eisen Wij zoeken een ervaren Product Owner op WO/HBO niveau met minimaal drie jaar relevante werkervaring, die:
 • zeer vertrouwd is met de Agilemethodieken, zoals Scrum, binnen IT-projecten;
 • in staat is de verschillende wensen en eisen van stakeholders te achterhalen, deze te vertalen naar user stories en ze helder kan overbrengen op het ontwikkelteam;
 • functionele en technische consequenties van keuzes binnen het project weet te overzien en, indien nodig, de stichting hierover kan adviseren;
 • gewend is om in een diversiteit van belangengroepen te opereren en zelfstandig kan werken;
 • ervaring heeft met het inrichten van (bedrijfs)processen met behulp van ITtoepassingen;
 • beschikt over verbindende eigenschappen, communicatief sterk is, goed kan samenwerken en mensen kan winnen voor zijn of haar ideeën;
 • beschikt over competenties, passend bij een projectleider, zoals resultaatgerichtheid en de focus op budget en tijd;
 • affiniteit heeft met de bouwsector.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Het Technisch Bureau voor de Bouwnijverheid voert het secretariaat van cao-partijen in de Bouw en de betreffende bedrijfstakfondsen.

Cao-partijen in de Bouwnijverheid hebben het initiatief genomen om voor de sector een Bouwplaats-ID in te voeren. Alle arbeidskrachten op een bouwplaats dienen in de toekomst in het bezit te zijn van een Bouwplaats-ID-pas.

Stichting Bouwplaats-ID is verantwoordelijk voor de ontwikkeling, implementatie en exploitatie van het Bouwplaats-ID-systeem.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Overige info Stichting Bouwplaats-ID is onderdeel van Stichting Technisch Bureau Bouwnijverheid. Wij bieden een aantrekkelijke, zelfstandige functie die veel ruimte biedt voor eigen initiatief en met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Ons kantoor is gehuisvest in Harderwijk.

Inlichtingen en solliciteren:
Voor nadere inlichtingen over deze functie kunt u contact opnemen met Jeroen Rycken via telefoonnummer: 0341-43 63 61 / 06-136 22 117 of per e-mail: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.
Voor meer informatie over ons bureau zie onze website: www.tbbouw.nl.

Uw sollicitaties kunt u uiterlijk maandag 2 oktober richten aan: Technisch Bureau Bouwnijverheid, t.a.v. Loes van Duijvenbode, Postbus 1128, 3840 BC Harderwijk of per e-mail: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

lees meer

Contactpersoon Dhr. Jeroen Rycken
0613622117
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor Functioneel beheerder in regio Harderwijk
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Harderwijk