Vacature IT Business Analyst R&D - De Lier

De Lier

Dümmen Orange
  • Dümmen Orange Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 38 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Ben jij de entrepreneur die dusdanig sterke IT-applicaties levert waardoor de R&D-divisie een maximaal rendement uit hún business kan halen? Jij bent hét aanspreekpunt voor onze R&D-activiteiten. R&D-ontwikkeling op productkenmerken, stock mother plant management, flower trials, cross predictions zijn essentieel voor het succes van ons bedrijf. IT ondersteunt R&D hierbij gebruikmakend van de meest moderne technieken zoals Big data BI databases, cloud computing.

Als Business Analist R&D ben je verantwoordelijk voor het optimaal afgestemd houden van de applicaties op de processen, evenals het functioneren en door ontwikkelen van de applicaties voor veredeling (Ebrida) en laboratorium ondersteuning (Lims). Hierin coördineer je richting leveranciers en waar nodig de aansturing van een projectteam. Verder ben je het aanspreekpunt voor alle IT-zaken binnen R&D. Je denkt met het R&D-management mee en adviseert op IT-zaken. Je bent verantwoordelijk voor alle IT-ondersteuning binnen het R&D-domein. Voor IT-infrastructurele zaken borg je de goede communicatielijnen tussen de IT-Infra afdeling en R&D.

De IT-afdeling bestaat uit 22 medewerkers, in Nederland, Duitsland en de US. Jouw R&D-stakeholders zitten voornamelijk in Nederland en daarnaast op R&D locaties wereldwijd.
Heb je van nature een organiserend vermogen en de drive om onze R&D IT naar een hoger niveau te brengen? Dan is dit de baan voor jou!

lees meer

Functie-eisen • Afgeronde relevante HBO en/of WO opleiding, bij voorkeur Biologie i.c.m. IT;
• Minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
• Ervaring met breeding, laboratorium en/of onderzoek gerelateerde processen;
• Ervaring als projectleider voor het doorvoeren van grote veranderingen d.m.v. opzetten en managen van projecten;
• Ervaring in agri/horti business of Supply Chain is een pre;
• Ondernemerschap: boekt resultaten door zelf aan te pakken en door het organiserend vermogen, zowel in uitvoering als in verbinding en afstemming met stakeholders;
• Goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels. Duits is een pre;
• Analytisch, pragmatisch, stressbestendig en gedreven.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Handig om te kunnen: Duits
Bedrijfsomschrijving Dümmen Orange is wereldwijd de grootste veredelaar en producent van uitgangsmateriaal voor bloemen en planten. De jaarlijkse omzet bedraagt ongeveer 350 miljoen euro. Het bedrijf telt wereldwijd meer dan 7.300 medewerkers. Naast een groot marketing- en salesnetwerk heeft Dümmen Orange een divers netwerk van gespecialiseerde productielocaties. De sleutel tot het succes van Dümmen Orange is een breed en diep assortiment, ondersteund door een wereldwijde toeleveringsketen. Het bedrijf omarmt haar maatschappelijke verantwoordelijkheid en investeert in de gezondheid, de veiligheid en de persoonlijke ontwikkeling van haar medewerkers.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Overige info Dümmen Orange heeft enorme wereldwijde ambities. Innovatie, technologie en kwaliteit staan hoog op de agenda. Dit zorgt voor een uitdagende werkomgeving waarin jij mee kan ontwikkelen in jouw vakgebied. Dümmen Orange biedt haar medewerkers volop ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Er heerst een informele en zeer toegankelijke werksfeer waarbij samenwerking hoog in het vaandel staat. Daarnaast ontvang je een marktconform salaris.

lees meer

Contactpersoon Mevr. Maaike van der Heijden
0174530082
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Business Process Analyst in De Lier Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. De Lier