Vacature Allround Business Analyst BI - De Lier

De Lier

Dümmen Orange
  • Dümmen Orange Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 38 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving De BI Omgeving is voor Dümmen Orange van essentieel belang en levert het totaalbeeld over de diverse entiteiten en applicaties. Door zowel acquisities en interne ontwikkelingen wijzigt het interne applicatielandschap regelmatig. Dit heeft direct impact op onze datawarehouse en ook de informatie behoefte waar BI in voorziet waardoor deze continu in beweging is.

Als allround business analist BI word je de team-lead van het BI team dat naast jou bestaat uit een interne BI business analist en externe BI specialisten die we waar nodig inhuren. Je bent verantwoordelijk voor integreren van de informatie uit diverse bronsystemen en deze te combineren en vertalen naar onderhoudbare management rapportages. Je consult met de business en het vertaalt hun informatie behoefte naar oplossingen binnen de BI omgeving. Samen met je collega BI business analist beheer je de Data Warehouse architectuur, de Data Vault en het dimensioneel model en zorgen jullie ervoor dat onze informatie architectuur het fundament is waarop we verder ontwikkelen.

Als team-lead BI beheer je de planning van de projecten binnen het BI team bepaal je samen met de gebruikersgroep en de stuurgroep de prioriteiten van de te ontwikkelen management rapportages en de te ontsluiten bronsystemen. Hierbij bewaak je de integriteit van de data en maak je een inschatting te maken van benodigde ontwikkelkosten. Voor de ontwikkeling van kubussen en reports maken we gebruik van SSAS, SSIS, SSRS en Power BI.

Het BI-team maakt onderdeel uit van de IT-afdeling bestaande uit 22 medewerkers, in Nederland, Duitsland en de US. Je rapporteert aan de IT Informatie Manager.

lees meer

Functie-eisen • Afgeronde relevante HBO en/of WO opleiding;
• Minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke BI consultancy functie;
• Uitgebreide kennis van Data Warehouse concepten, Data Vault;
• Ervaren in het gebruik van SSAS, SSIS en Power BI;
• Ervaring in het opzetten en bewaken van een bedrijfsinformatie landschap;
• Ervaring in agri/horti business of Supply Chain is een pre;
• Goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels. Duits is een pre.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Handig om te kunnen: Duits
Bedrijfsomschrijving Dümmen Orange is wereldwijd de grootste veredelaar en producent van uitgangsmateriaal voor bloemen en planten. De jaarlijkse omzet bedraagt ongeveer 350 miljoen euro. Het bedrijf telt wereldwijd meer dan 7.300 medewerkers. Naast een groot marketing- en salesnetwerk heeft Dümmen Orange een divers netwerk van gespecialiseerde productielocaties. De sleutel tot het succes van Dümmen Orange is een breed en diep assortiment, ondersteund door een wereldwijde toeleveringsketen. Het bedrijf omarmt haar maatschappelijke verantwoordelijkheid en investeert in de gezondheid, de veiligheid en de persoonlijke ontwikkeling van haar medewerkers.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Overige info Dümmen Orange heeft enorme wereldwijde ambities. Innovatie, technologie en kwaliteit staan hoog op de agenda. Dit zorgt voor een uitdagende werkomgeving waarin jij mee kan ontwikkelen in jouw vakgebied. Dümmen Orange biedt haar medewerkers volop ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Er heerst een informele en zeer toegankelijke werksfeer waarbij samenwerking hoog in het vaandel staat. Daarnaast ontvang je een marktconform salaris.

lees meer

Contactpersoon Mevr. Maaike van der Heijden
0174530082
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Business Process Analyst in De Lier Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. De Lier