Vacature Tweedelijns Servicedesk Medewerker omgeving Leusden

Leusden

Jobfinity
 • Jobfinity Bedrijfsprofiel
 • MBO niveau 3 of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Detachering / Vast contract
 • 36 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Voor een klant in Leusden zijn wij op zoek naar een communicatief vaardige, verantwoordelijke en stressbestendige 2e lijns servicedeskmedewerker die zich thuis voelt in een dynamische, hectische omgeving. Jij vindt het een uitdaging om 80% van de meldingen tijdens jouw eerste contact telefonisch op te lossen.


Werkzaamheden Tweedelijns Servicedesk Medewerker omgeving Leusden

De servicedesk waar je komt te werken heeft een enorme dosis inhoudelijke kennis van de branches waarin de klanten acteren. Deze kennis maakt het mogelijk om alle meldingen die bij ons langskomen, zoveel mogelijk direct op te lossen. Daarnaast wordt er altijd geanticipeerd op de trends die we zien bij al onze klanten. Vanwege de diversiteit aan klanten en bijbehorende contracten, proberen we er altijd voor te zorgen dat een storing of calamiteit de eindklanten niet bereikt. Er zijn ruim 300 verschillende applicaties waarvan de klanten gebruik maken, dus je krijgt met een hoge diversiteit aan meldingen. Jij gaat 80% van deze meldingen bij het eerste contact telefonisch oplossen, samen met je collega's. De meldingen registreer je vervolgens accuraat in het ticketsysteem. Je werkt samen en zorgt dat alle call's binnen de afgesproken tijd worden afgehandeld. Het coachen en helpen van collega's hoort er natuurlijk ook bij.


Profiel Servicedeskmedewerker Leusden
 • Minimaal een afgeronde MBO-4 ICT gerelateerde opleiding;
 • Minimaal 1 jaar werkervaring op een Servicedesk of telefonische supportafdeling;
 • Uitgebreide kennis van o.a. van Microsoft Office, Active Directory, Exchange en Windows Server omgevingen;
 • Basiskennis van datacommunicatie infrastructuur o.a. firewalls, routers, switches etc.;
 • In staat om prioriteiten te stellen, en je kan met druk omgaan;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
Overige informatie
 • Locatie: Leusden, Utrecht;
 • Start: Zo snel mogelijk;
 • Duur: 12 maanden;
 • Inzet: 36 - 40 uur. 
Voorwaarden Servicedeskmedewerker Leusden

Als Servicedeskmedewerker gedetacheerd worden door Jobfinity betekent dat je in dienst treedt bij Jobfinity. Bij ons staat jouw loopbaan voorop, wij bieden je namelijk diverse opleidingsmogelijkheden om jouw carrière te versnellen. Je wordt binnen dit traject door een medewerker van Jobfinity begeleid. Je profiteert van een vast maandsalaris met bonus. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij jou ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een gunstige pensioenregeling en collectiviteitskorting op individuele verzekeringen. Tevens bieden wij je leuke extra’s op cultureel en sportief gebied. Omdat niet iedereen dezelfde zaken belangrijk vindt, profiteer je ook nog eens van een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket, specifiek gericht op jouw situatie. Zo kun je bijvoorbeeld zelf bepalen of je extra vakantiedagen wilt aankopen. Je hebt bij Jobfinity dus niet alleen de zekerheid van een contract, maar ook van een carrière.


Over Jobfinity

Als je er voor kiest om via Jobfinity gedetacheerd te worden als Servicedeskmedewerker dan treed je in dienst bij Jobfinity. Je gaat werken voor een snel groeiende, ambitieuze organisatie werken en je wordt onderdeel van een team met betrokken ICT professionals. Het uitgebreide klantenbestand van Jobfinity biedt je de mogelijkheid om ervaring op te doen als Servicedeskmedewerker binnen verschillende opdrachtgevers in heel Nederland. Daarnaast krijg je bij ons de ruimte om je aanvullende certificaten te behalen en de coaching om je naar een hoger platform te tillen. Samen met je vaste contactpersoon binnen Jobfinity stel je samen een persoonlijk carrièreplan op, waarbij jouw wensen centraal staan.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Overige info
Marcel Goezinne
06 - 102 28 606
Bedrijfsomschrijving Wie is Jobfinity? Jobfinity IT Detachering detacheert support & beheerprofessionals binnen de IT. Naast detachering biedt Jobfinity ook detavast constructies aan van ICT professionals. Wij zijn persoonlijk bureau met een team op kantoor van vier collega's en 25 collega's die bij klanten gedetacheerd zijn. En dit is meteen wat ons ons maakt, de kleinschaligheid waardoor we kunnen gaan voor een goede band en kwaliteit naar collega's en opdrachtgevers.

lees meer

Contactpersoon Marcel Goezinne
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Servicedesk Medewerker ICT in Leusden Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Leusden