Vacature Applicatiebeheerder Nijmegen

Nijmegen

Jobfinity
 • Jobfinity Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Detachering / Vast contract
 • 36 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Voor een klant zijn we opzoek naar een applicatiebeheerder in Nijmegen. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en heb je ervaring als applicatiebeheerder? Lees dan onderstaande vacature, en solliciteer direct.


Werkzaamheden Applicatiebeheerder Nijmegen

In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het oplossen van operationele problemen binnen de verantwoordelijke applicaties. Zo beheer jij het business integration platform; Smartbridge van TIE en de content management applicatie; Sitecore. Je inventariseert de informatiebehoeften van eindgebruikers en communiceert dit met de externe partners. Je zet je in tijdens projecten, je verzorgd webshops voor zakelijke klanten/eindgebruikers en levert tweedelijns support. Ten slotte test en implementeer je nieuwe toepassingen en installeer je software en verzorg je de update. Qua persoon ben jij betrouwbaar, nauwkeurig en communicatief sterk tegenover klanten/collega's.


Profiel Applicatiebeheerder
 • HBO werk- en denkniveau;
 • 3-6 jaar ervaring als een applicatiebeheerder;
 • Je bent zeer bekwaam met e-commerce systemen en user experience designs;
 • XML, EDI en communicatie protocollen (FTP/SMTP);
 • SQL server en queries;
 • Search engine optimization/advertising ;
 • Je kan website broncode interpreteren (Java, CSS en HTML).
Over de klant

Deze organisatie is één van de grootste spelers in hun markt. De groothandel van producten is de kernactiviteit. Er werken zo'n 200 tot 300 mensen in totaal. De complete ICT afdeling bestaat uit 9 medewerkers, waaronder drie applicatiebeheerders. Deze afdeling is sterk in ontwikkeling. De wens is om deze afdeling marktconform, zakelijk maar ook flexibel te laten functioneren. Het hoogwaardig aanbod van diensten betekent dat er een breed spectrum aan systemen operationeel zijn (denk aan MIS, CRM, ERM, etc.). Wij streven ernaar onze ondernemers een breed pakket aan e-commerce oplossingen aan te bieden.


Voorwaarden Applicatiebeheerder Amsterdam

Als functioneel applicatiebeheerder of technisch applicatiebeheerder gedetacheerd worden door Jobfinity betekent dat je in dienst treedt bij Jobfinity. Bij ons staat jouw loopbaan voorop, wij bieden je namelijk diverse opleidingsmogelijkheden om jouw carrière te versnellen. Je wordt binnen dit traject door een medewerker van Jobfinity begeleid. Je profiteert van een vast maandsalaris met bonus. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij jou ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een gunstige pensioenregeling en collectiviteitskorting op individuele verzekeringen. Tevens bieden wij je leuke extra’s op cultureel en sportief gebied. Omdat niet iedereen dezelfde zaken belangrijk vindt, profiteer je ook nog eens van een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket, specifiek gericht op jouw situatie. Zo kun je bijvoorbeeld zelf bepalen of je extra vakantiedagen wilt aankopen. Je hebt bij Jobfinity dus niet alleen de zekerheid van een contract, maar ook van een carrière.


Over Jobfinity

Als je er voor kiest om via Jobfinity gedetacheerd te worden als functioneel applicatiebeheerder of technisch applicatiebeheerder dan treed je in dienst bij Jobfinity. Je gaat werken voor een snel groeiende, ambitieuze organisatie werken en je wordt onderdeel van een team met betrokken ICT professionals. Het uitgebreide klantenbestand van Jobfinity biedt je de mogelijkheid om ervaring op te doen als applicatiebeheerder binnen verschillende opdrachtgevers in heel Nederland. Daarnaast krijg je bij ons de ruimte om je aanvullende certificaten te behalen en de coaching om je naar een hoger platform te tillen. Samen met je vaste contactpersoon binnen Jobfinity stel je samen een persoonlijk carrièreplan op, waarbij jouw wensen centraal staan.

lees meer

Overige info
Marcel Goezinne
06 - 102 28 606
Bedrijfsomschrijving Wie is Jobfinity? Jobfinity IT Detachering detacheert support & beheerprofessionals binnen de IT. Naast detachering biedt Jobfinity ook detavast constructies aan van ICT professionals. Wij zijn persoonlijk bureau met een team op kantoor van vier collega's en 25 collega's die bij klanten gedetacheerd zijn. En dit is meteen wat ons ons maakt, de kleinschaligheid waardoor we kunnen gaan voor een goede band en kwaliteit naar collega's en opdrachtgevers.

lees meer

Contactpersoon Marcel Goezinne
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Applicatiebeheerder in Nijmegen Bekijk alle soortgelijke vacatures