Vacature Systeem Netwerkbeheerder Haarlem

Haarlem

Jobfinity
 • Jobfinity Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Detachering / Vast contract
 • 36 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Voor een klant in Haarlem zijn wij per direct op zoek naar een systeem-/ netwerkbeheerder. In de functie van systeem-\netwerkbeheerder heb je een breed takenpakket, hieronder valt het up-to-date houden van de technische infrastructuur en applicaties, bewaken van de performance, beveiliging en continuïteit van de systeem- en netwerkcomponenten, signaleren van onvolkomenheden en het doen van verbeter- en/of uitbreidingsvoorstellen. Verder los je systeemstoringen en incidenten op, en test en installeer je nieuwe componenten van de technische infrastructuur. Ook maak je programmatuur gereed voor distributie en distribueer je deze binnen de infrastructuur.


Werkzaamheden Systeem-/ netwerkbeheerder Haarlem

Je draagt samen met collega’s zorg voor de stabiliteit van de ICT-infrastructuur zodat de werkomgeving altijd beschikbaar is. Dit doe je door zo veel mogelijk standaardisatie, geïntegreerde oplossingen, het werken onder architectuur en het gecontroleerd doorvoeren van changes. Het is daarbij van belang dat je goed begrijpt hoe de infrastructuur en de onderlinge interferenties er uit zien. Je houdt je met name bezig met nieuwe projecten, beheertaken en complexe vraagstukken, zoals de vernieuwing van de infrastructuur volgend jaar. Je bent een breed georiënteerde senior systeembeheerder die ook kennis heeft van Citrix/VMWare beheer. Ook bied je 3e-lijnsondersteuning richting de gebruikersorganisatie. Daarnaast komt in steeds grotere mate de nadruk te liggen op tijd- en plaats onafhankelijk werken. Dit betekent dus ook steeds meer mobiel, op diverse apparaten en in grotere kring samenwerken op een veilige manier. Je gaat in dit kader direct aan de slag met het faciliteren van het werken in de Cloud met o.a. Office 365. In samenwerking met jouw collega’s ondersteun je de gebruikers zo optimaal mogelijk bij de overstap naar deze nieuwe manier van werken. In de toekomst zullen er ook andere applicaties in de Cloud volgen, een mooie uitdaging!


Functie eisen Systeem-/ netwerkbeheerder Haarlem
 • Wij zoeken een flexibele en innovatieve beheerder die de beste oplossing voor de eindgebruikers zoekt.
 • Je bent van huis uit een techneut in hart en nieren en je wilt graag verder kijken dan de techniek alleen, vooral hoe deze de werkprocessen binnen de organisatie ondersteunen.
 • Je bent communicatief vaardig en zoekt makkelijk de samenwerking op binnen de organisatie en met onze leveranciers.
 • Je hebt kennis van Office 365 (Exchange/SharePoint/ADFS), van netwerkinfrastructuur, VPN en firewalls, Active Directory, SCCM/SCOM, Mobile Device Management, Citrix, RES en VMWare.
 • Je hebt een ICT-opleiding afgerond op hbo-niveau en bent minimaal MCSA 2012R2-gecertificeerd.
 • Je bent bereid om buiten reguliere kantoortijden te werken.
Overige informatie
 • Locatie: Haarlem;
 • Start: zsm;
 • Duur: 6 maanden, met optie tot verlenging;
 • Inzet: 40 uur op basis van detachering.
Voorwaarden

Als systeembeheerder gedetacheerd worden door Jobfinity betekent dat je in dienst treedt bij Jobfinity. Bij ons staat jouw loopbaan voorop, wij bieden je namelijk diverse opleidingsmogelijkheden om jouw carrière te versnellen. Je wordt binnen dit traject door een medewerker van Jobfinity begeleid. Je profiteert van een vast maandsalaris met bonus. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij jou ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een gunstige pensioenregeling en collectiviteitskorting op individuele verzekeringen. Tevens bieden wij je leuke extra’s op cultureel en sportief gebied. Omdat niet iedereen dezelfde zaken belangrijk vindt, profiteer je ook nog eens van een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket, specifiek gericht op jouw situatie. Zo kun je bijvoorbeeld zelf bepalen of je extra vakantiedagen wilt aankopen. Je hebt bij Jobfinity dus niet alleen de zekerheid van een contract, maar ook van een carrière.


Over Jobfinity

Als je er voor kiest om via Jobfinity gedetacheerd te worden als systeembeheerder dan treed je in dienst bij Jobfinity. Je gaat werken voor een snel groeiende, ambitieuze organisatie werken en je wordt onderdeel van een team met betrokken ICT professionals. Het uitgebreide klantenbestand van Jobfinity biedt je de mogelijkheid om ervaring op te doen als systeembeheerder binnen verschillende opdrachtgevers in heel Nederland, maar zeker ook in Utrecht, Noord-Holland en Zuid-Holland. Daarnaast krijg je bij ons de ruimte om je aanvullende certificaten te behalen en de coaching om je naar een hoger platform te tillen. Samen met je vaste contactpersoon binnen Jobfinity stel je samen een persoonlijk carrièreplan op, waarbij jouw wensen centraal staan.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Overige info
Marcel Goezinne
06 - 102 28 606
Bedrijfsomschrijving Wie is Jobfinity? Jobfinity IT Detachering detacheert support & beheerprofessionals binnen de IT. Naast detachering biedt Jobfinity ook detavast constructies aan van ICT professionals. Wij zijn persoonlijk bureau met een team op kantoor van vier collega's en 25 collega's die bij klanten gedetacheerd zijn. En dit is meteen wat ons ons maakt, de kleinschaligheid waardoor we kunnen gaan voor een goede band en kwaliteit naar collega's en opdrachtgevers.

lees meer

Contactpersoon Marcel Goezinne
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Netwerkbeheerder in Haarlem Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Haarlem