Vacature Frontend developer voor webshop platform - Den Bosch

Den Bosch

Frontend Professionals
 • Frontend Professionals Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben jij een Frontend developer met passie voor het vak? Ben jij een expert als het aankomt op JavaScript en verdiep jij je de bijbehorende frameworks? Heb jij een goed gevoel voor design? Dan zijn we op zoek naar jou!


Ter uitbreiding van het development team zijn we op zoek naar een Frontend developer met passie voor het vak. Het volledig team bestaat uit ongeveer 35 personen en het development team is ongeveer 15 man/vrouw sterk. Iedere developer heeft vrijwel een ander specialisme, zo is de een zeer sterk in PHP en is de andere weer een expert als het aankomt op de Frontend of UX.

Je komt terecht in een volledig webbased omgeving. In de backend wordt gebruik gemaakt van PHP en in de Frontend van JavaScript (ES6). Qua frameworks wordt er gebruik gemaakt van React maar mocht je kennis hebben van een andere library zoals; Angular, Ember of Vue dan is dit geen probleem. Uiteraard wordt er Agile (SCRUM) gewerkt en qua tooling gebruiken ze Webpack en Babel. Heb je daarnaast kennis van TypeScript of andere typesystems dan is dit mooi meegenomen. Tot slot is een goed gevoel voor design ook belangrijk, je bent en blijft immers een Frontend developer en dan is dit niet onbelangrijk.

Naast een innovatieve omgeving is dit ook een hele fijne werkplek. De collega’s zijn ontzettend vriendelijk en naar eigen zeggen zijn de teamuitjes: legendarisch. Er is volop ruimte voor eigen ontwikkeling en mocht je zelf ideeën hebben dan staan ze hier altijd voor open. In de pauzes wordt er regelmatig gestreden rondom de voetbaltafel en op de vrijdagmiddag wordt het weekend ingeluid met een borrel. Tot slot is bereikbaarheid met zowel het OV als de auto uitstekend!

Ben jij een Frontend developer in hart en nieren en woonachtig in de omgeving van Oss? Heb jij passie voor je vak en wil jij jezelf blijven ontwikkelen? Dan zijn we op zoek naar jou!

lees meer

Functie-eisen
 • Minimaal hbo werk en denk niveau met bij voorkeur een afgerond informatica achtergrond;
 • Je hebt idealiter 1+ jaar ervaring als Frontend developer binnen een innovatieve omgeving;
 • Goede kennis van JavaScript (ES6), HTML en CSS (Sass);
 • Je bent ambitieuze Frontend developer met goed oog voor design;
 • Kennis van JS libraries zoals Angular, React en/of Vue is belangrijk;
 • Ervaring met TypeScript of verwanten is een grote pre;
 • Je bent gewend om Agile en met Git te werken;
 • Tooling zoals webpack en Babel is dagelijkse kost voor jou.

lees meer

Overige info
 • Een goed en marktconform salaris dat afhankelijk is van kennis en ervaring;
 • Een goede pensioensregeling;
 • Volop ontwikkelingsmogelijkheid;
 • Zeer goed bereikbaar met zowel OV als met de auto;
 • Ontzettend leuke werkomgeving!

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Vanuit hun moderne kantoor in Oss is dit bedrijf de specialist als het gaat om het ontwikkelen van webshops voor ondernemers die technisch niet zijn onderlegd. Zij hebben hiervoor een platform ontwikkeld waarmee je heel eenvoudig je eigen webshop kunt creëren. Dit bleek een gat in de markt te zijn want inmiddels maken meer dan 42.000 webwinkeliers hier gebruik van en zijn zij samen goed voor meer dan 1,5 miljoen transacties per jaar! Of het nu gaat om een webshop voor baby voeding of mode, alles is mogelijk met dit pakket.

Op de werkvloer heerst er ontzettend informele en Brabantse/gezellige sfeer. De oprichter is nog dagelijks actief op de werkvloer en staat altijd open voor goede ideeën. Ze hanteren wat dat betreft 3 kermwaarden: persoonlijk, gemakkelijk en plezier. Dit is ook typerend voor hoe de collega’s met elkaar omgaan. Je kunt met vragen altijd bij je collega’s terecht en ze helpen je graag. Verder is er altijd ruimte voor een grapje en worden er altijd activiteiten georganiseerd.

Ben jij daarom toe aan een nieuwe uitdaging en ben je woonachtig in regio Oss? Houd jij van de Brabantse gemoedelijkheid en ben jij een Frontend developer in hart en nieren? Dan zijn we op zoek naar jou!

lees meer

Contactpersoon Frontend Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Developer in Den Bosch
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Den Bosch