Vacature Frontend Developer voor innovatief webbureau - Tilburg

Tilburg

Frontend Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben jij een Medior of Senior Frontend Developer en ben jij woonachtig in de omgeving van Tilburg? Lijkt het jou tof om aan zowel grote als kleinere projecten voor diverse klanten te werken en ben jij graag betrokken bij alle aspecten van een project? Dan is deze job iets voor jou!


Voor de vestiging in Tilburg, bestaande uit totaal 30 man, zijn we op zoek naar een Medior of Senior Frontend Developer. Je komt terecht in een zelfsturend team waar je met andere Developers, een Scrummaster en Product Owner verantwoordelijk bent voor het eindproduct. Samen werken jullie aan e-commerce platformen en applicaties voor diverse klanten. Jullie pakken de projecten als team aan en je krijgt dan ook de kans om betrokken te blijven bij alle aspecten van een project.

Als Frontend Developer kun je jezelf zien als schakel tussen strategie, design, interactie en implementatie. Je zorgt er niet alleen voor dat het eindproduct er visueel aantrekkelijk uit ziet, maar ook dat deze gebruiksvriendelijk is. Communicatieve skills zijn belangrijk, want je bent ook veel met de klant in contact om zo goed mogelijk aan zijn/haar wensen te kunnen voldoen. Elk project is weer een nieuwe uitdaging met nieuwe struikelblokken en overwinningen!

De technische stack bestaat uit HTML5, CSS, JavaScript en Bootstrap. Kennis van een modern JavaScript framework als Angular, React of Vue is een grote pre. Verder wordt er veel gebruik gemaakt van verschillende CMS systemen als; Umbraco, Sitecore of Kentico. Aan de backend wordt voornamelijk gewerkt met .NET, dus mocht je hier ervaring mee hebben is dat mooi meegenomen. Naast het technische werk is het natuurlijk ook van belang dat jij feeling hebt voor design en user experience.

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan als Frontend Developer en ben je woonachtig in de omgeving van Tilburg? Haal jij passie uit veel afwisseling en verschillende projecten? Dan zijn we op zoek naar jou!

lees meer

Functie-eisen
 • Je hebt aantoonbare ervaring als Frontend Developer;
 • Je bent ervaren met HTML5, CSS, Javascript en moderne frameworks als Angular;
 • Je hebt kennis van Zurb, Foundation of Bootstrap;
 • Je hebt ervaring met Content Management Systemen;
 • Ervaring met C#, .NET en SASS is een grote pre;
 • Je bent communicatief vaardig;
 • Je houdt ervan om je volledig in een project te storten;
 • Je hebt affiniteit met taal, Visual design en UX design!

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Overige info
 • Goed salaris op basis van kennis en ervaring;
 • 28 vakantiedagen;
 • Pensioensregeling;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Mogelijkheid tot thuis werken;
 • Opleidingsbudget en opleidingsdagen;
 • De kans om in een leuk team aan diverse projecten te werken!

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Het bedrijf waar jij aan de slag gaat is een digital agency dat bestaat uit meer dan 400 professionals, verspreid over meerdere locaties in Nederland. Ze zijn groot geworden door een krachtenbundeling van meerdere internetbureaus. Zo bieden zij de flexibiliteit en expertise van een grote organisatie, maar ook een persoonlijke en concrete aanpak per locatie.

Dankzij de gezamenlijke kennis en ervaring hebben ze vele duurzame klantrelaties opgebouwd. Je werkt samen met de klant aan eenzelfde afgebakend doel om zo te bouwen aan een goede klantrelatie en aan de kwaliteit van het product. Deze producten lopen uiteen van websites, tot applicaties of zelfs bijvoorbeeld e-commerce platformen. Zo hebben ze bijvoorbeeld een applicatie ontwikkeld voor het verkorten van de wachtrijen in de Efteling. Maar ook hebben ze recent een website ontwikkeld voor het kiezen van de beste MBO-opleiding en het overzichtelijk maken van het MBO-landschap. Er liggen altijd nieuwe uitdagende projecten op de loer, waardoor je je niet snel hoeft te vervelen.

Je komt terecht in een zeer platte organisatie, waar de focus ligt op samenwerken in zelfstuderende teams. Er is dan ook geen management en een vestiging of team bepaalt zelf de prioriteiten. Dit zorgt ervoor dat je als team goed op elkaar ingespeeld bent en er een familiaire sfeer heerst!

lees meer

Contactpersoon Frontend Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Developer in Tilburg Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Tilburg