Vacature Senior JavaSript (Node & Angular) developer Voorburg - Rotterdam

Rotterdam

Frontend Professionals
 • Frontend Professionals Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Senior niveau
 • Vast contract
 • 32 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Is een multicultureel team waar jij je het meeste thuis voelt als developer? Heb jij het liefst afwisselend werk? Vind jij het belangrijk dat een bedrijf ook aandacht heeft voor verbeterpunten op de werkvloer? Lees dan eens deze vacature!


Als frontend techneut kom je terecht in een innovatieve en kennishongerige omgeving. Er wordt veel gedaan op het vlak van kennisdeling, trainingen en je krijgt tijdens je eerste weken en buddy die je in de code begeleidt. Wel wordt er een hoge van mate van zelfredzaamheid van je verwacht en ze zien graag dat je initiatief toont in je werk.

Vanuit technisch oogpunt ben je ervaren met JavaScript en heb je idealiter al kennis van diverse JS frameworks zoals Angular(2), NodeJS, React en het bouwen van mobiele applicaties. Ook kennen HTML CSS (Sass/Less) geen geheimen voor jou. Het is mooi meegenomen als je bekend bent met Continious Integration/Delivery en AWS. Verder ben je een groot voorstander van Agile werken en doe je liever niks anders. Tot slot werken ze met GIT, Jira, Grunt/Gulp en Cucumber voor het testen.

De sfeer op de werkvloer is ontzettend informeel en laagdrempelig. De mensen zijn vriendelijk en helpen je graag als je ergens mee zit. Ze zijn continu bezig om zichzelf te verbeteren en naar eigen zeggen heerst er daardoor een ‘continous improvement’ cultuur. Dit geldt niet alleen op inhoudelijk vlak maar ook voor de studio zelf, denk hierbij aan bijvoorbeeld: kennisdelingsessies of de manier van werken. Ondanks dat Aegon en Knab grote partijen zijn, is er veel mogelijk. Alles is in feite maakbaar en er is nog ontzettend veel ruimte voor verbetering. Kansen genoeg dus!

Klinkt dit als een interessante omgeving en ben je op zoek naar een innovatieve uitdaging in omgeving Den Haag. Dan is deze rol je op je lijf geschreven!

lees meer

Functie-eisen
 • Bij voorkeur een afgeronde hbo/wo opleiding in een informatica richting;
 • Minimaal 5 jaar aan professionele programmeerervaring als frontend/javascript developer;
 • Diepgaande kennis van JavaScript, HTML en CSS;
 • Kennis van JS frameworks als: Angular2, NodeJS en mobiele applicaties is een must;
 • Mocht je bekend zijn met React, dan is dit mooi meegenomen;
 • Je bent bekend met webservices als REST en JSON;
 • Je bent communicatief vaardig en beheerst de Engelse taal in woord en geschrift;
 • Je houdt van afwisseling in je werk en hebt een innovatieve mindset;
 • Het is mooi meegenomen als je kennis hebt van diverse design tools.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Overige info
 • Een goed salaris dat bij een goede JavaScript/Frontend developer hoort;
 • Direct een vast contract (!);
 • Mogelijkheid om parttime te werken, vanaf 32 uur;
 • Goede reiskostendekking buiten 5km van het kantoor;
 • De optie om via de werkgever een zorgverzekering voor jou en je partner af te sluiten;
 • Een innovatieve, internationale omgeving waar je stappen kunt maken als techneut;
 • Heel veel JavaScript!

Interesse in deze vacature? Solliciteer via de sollicitatieknop en stuur ons jouw meest recente CV. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Uiteraard kan je ook bellen naar 020-8200370, of direct mailen naar [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Vanuit Voorburg is onze klant verantwoordelijke voor alles omtrent customer facing van Aegon en een aantal projecten voor Knab. Ze zijn eind 2014 opgestart als een samenwerking tussen Aegon en een internationale partij die eindverantwoordelijk was voor hun digitalisering. Dit werd tot die tijd uitbesteed aan diverse externe partijen die allemaal hun eigen technologieën en visie erop nahielden. Daar is toen verandering in gekomen en zodoende is dit team tot stand gekomen.

De afgelopen jaren zijn ze druk bezig geweest om de hele stack over te zetten naar een JavaScript omgeving. Dit ging met vallen en opstaan, maar inmiddels is het grootste gedeelte klaar. Hier hebben ze met 65 man de afgelopen jaren veel tijd en energie ingestoken. Door de omvang van Aegon, de veranderingen op technisch vlak en de steeds groter wordende de rol van Knab zijn we op zoek naar versterking voor dit team.

De omgeving waarin je terecht komt, werkt volgens het Spotify model en bestaat uit 7 multidisciplinaire zelfsturende teams. Ieder team is eindverantwoordelijk voor een apart onderdeel van Aegon of Knab. Alle teams bestaan uit een productowner, designer, informatie analyst en natuurlijk een aantal developers. De studio, zoals ze zichzelf noemen, bestaat in totaal uit 65 man en is multicultureel. Je collega’s komen werkelijk uit alle hoeken van de wereld zoals: Argentinië, India, Polen en natuurlijk Nederland.

Door de groei en vervanging van externen zijn we daarom op zoek naar 3 ervaren frontend of JavaScript developers om de teams te versterken. Ben je geïnteresseerd in een innovatieve en multiculturele omgeving, dan is dit wellicht een interessante stap!

lees meer

Contactpersoon Frontend Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Angular Developer in Rotterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Rotterdam