Vacature Frontend Developer Agri-sector - Rotterdam

Rotterdam

Frontend Professionals
 • Frontend Professionals Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Heb jij ervaring in Frontend, affiniteit met agricultuur en vind je het gaaf om te zien dat de producten die jij en je collega’s hebben gebouwd op de trailer richting klanten over de hele wereld gaan? Dan is deze vacature in Maasdijk zeker interessant voor jou!


Als developer kijk je verder dan je eigen werkzaamheden en deel je kennis met collega’s. Denk hierbij aan het ondersteunen van de productmanagers, zodat ze tot de juiste technische en marktgerichte beslissingen komen. Je zult aan de slag gaan met het definiëren en implementeren van innovatieve stappen die waarden toevoegen voor de klant, wat vertaalt wordt naar praktisch realiseerbare oplossingen in de software.

Daarnaast ben je ook aan het doorontwikkelen en ben je bezig met het opzetten van bestaande en nieuwe Azure Cloud services. Ook het aanbrengen en verbeteren van functionaliteiten in bestaande en nieuwe applicaties (Cloud, IOS, Android, Windows) behoort tot jouw takenpakket. Je zal onder andere bezig zijn met de volgende technologieën: DevExpress, Asp.net en React.js.

Je hebt een drive voor vernieuwing en verbetering, niet alleen voor jezelf maar ook voor het bedrijf. Je maakt deel uit van het team en werkt samen om nieuwe toekomstgerichte producten te realiseren. Daarnaast is er ruimte om binnen het bedrijf om je eigen kwaliteiten te verbeteren door het volgen van (online) trainingen.

lees meer

Functie-eisen
 • Je hebt een HBO of WO opleiding afgerond in de richting van informatica of gelijkwaardig daaraan;
 • Je hebt kennis van HTML, css en JavaScript en Javascript;
 • Ervaring met frameworks, zoals: DevEcpress, Asp.net of React;
 • Je hebt kennis van software-architectuur en testmethoden;
 • Je vindt het leuk om in een team samen te werken;
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Overige info
 • Een prima salaris dat past bij jouw ervaring en groeipotentie;
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder: een bonus, winstdelingsregeling;
 • Je krijgt 29 vakantie dagen op basis van een fulltime werkweek;
 • De mogelijkheid tot het verder ontwikkelen van je kwaliteiten en vakkennis door middel van trainingen.
 • Ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid
 • En tot slot: relaxte, goede en ook collegiale werksfeer, waarin je als team kan samenwerken en zoeken naar passende oplossingen voor de klanten.

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Onze klant is midden in Zuid-Holland gevestigd en richt zich met haar software met name op de agri-sector (en nog wat specifieker op de kassenbouw). Met meerdere productlijnen is het bedrijf een grote speler voor andere bedrijven in de sector, waarbij de klanten variëren van de extreem grote, bijna megalomane kassenbouwers in Afrika , Azië en Amerika, tot de zeer gespecialiseerde bedrijven die in ons eigen land zijn gevestigd.

Het bedrijf levert hardware en software in drie grote productlijnen. Deze productlijnen kan je onderverdelen in de Waterlijn, Klimaatcomputers en de Management Informatiesystemen. De eerste twee richten zich voornamelijk op energie en klimaat binnen kassen en de regulering van water en vocht in het ecosysteem binnen de kassen. De laatste is de grote spil in het web en wordt door de klant gebruikt om alles rondom het bedrijf te regelen en managen. Hier horen ook een applicatie en bijbehorende hardware bij. Alles wordt on-site gemaakt, dus je ziet direct het resultaat van je werk. Door flinke groei in de afgelopen jaren is men nu bezig met een uitbreiding van het ontwikkelteam.

lees meer

Contactpersoon Frontend Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures C Developer in Rotterdam
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Rotterdam