Vacature Frontend Developer Hoogwaardige Code Hengelo - Zwolle

Zwolle

Frontend Professionals
 • Frontend Professionals Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben jij een Frontend Developer die zich in zowel de BackOffice (cloud) als de front-Office omgeving verder wil ontwikkelen? Lijkt het je leuk om binnen een ervaren SCRUMteam met de nieuwste Frontend technieken aan de slag te gaan? Lees dan snel verder!


Voor de vestiging in Hengelo zijn we op zoek naar een gemotiveerde Frontend Developer! Dankzij jou zijn inhouse ontwikkelde softwareoplossingen (zoals booq!) super snel en gebruiksvriendelijk. Je draait dan ook al een paar jaar mee in de ontwikkelwereld en houdt wel van een uitdaging. Je blijft jezelf ontwikkelen – daarbij helpen we graag – en hakt zowel in teamverband als zelfstandig prima knopen door. Van ontwerp tot implementatie, frontoffice, backoffice, overal voel je je thuis. En daarbij is scrum voor jou geen rugbyterm. We geven je de ruimte om je in nieuwe ontwikkelingen te verdiepen.

Als Frontend Developer kun je als geen ander UX Designs vertalen naar code en wil je de gebruikservaring van de klant blijven verbeteren. Ook heb je bij voorkeur een relevante HBO-WO-opleiding afgerond en diepgaande kennis van Javascript, Angular, Typescript, RxJS, CSS, HTML. Bovendien ben je up-to-date met nieuwe (mobiele) webtechnologieën, zoals PWA. Je aantoonbare kennis van multi-device front-end ontwikkeling en multiplatform (Cordova, Electron, Ionic) komt vaak van pas, net als die rondom hoog-presterende en schaalbare omgevingen. Your English is also pretty fluent, since you’ll have regular skype-meetings with our international (and internationally based) co-workers. Verder is je ervaring met agile werken een dikke plus. Creatief, flexibel, innovatief… Do we need to say more?

Er is op de werkvloer alles behalve sprake van een strenge hiërarchie. Er heerst eerder de sfeer van een familiebedrijf. Ze vinden het belangrijk dat je je thuis voelt en dat je jezelf kunt zijn. Het wordt daarom ook onwijs gewaardeerd als je leuke ideeën aanlevert. Op vrijdag kun je ook gezellig met je collega’s onder het genot van een biertje en bitterballen bijkletsen!

lees meer

Functie-eisen
 • Je hebt een HBO of WO opleiding afgerond;
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als Frontend Developer;
 • Je hebt kennis van diverse Javascript frameworks (vooral Angular), HTML en CSS;
 • Je hebt ervaring Typescript, en RxJS;
 • Ervaring met Java en Springboot is een pre;
 • Je hebt goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal;
 • Je bent ambitieus, leergierig en een echte teamplayer!

lees meer

Overige info
 • Marktconform salaris op basis van kennis en ervaring;
 • Mooie secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Dagelijks een verse lunch van de zaak;
 • Extra vakantiedagen;
 • Vele doorgroeimogelijkheden (o.a. interne trainingen);
 • Veel technische vrijheid, binnen een team dat code levert van hoge kwaliteit;
 • De kans om te werken in een bedrijf, waar ze altijd openstaan voor jouw inbreng;
 • Een actieve personeelsvereniging met regelmatig leuke uitjes en een wekelijkse VrijMiBo!

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Het bedrijf waarvoor je aan de slag gaat maakt kassa’s, personeelsplanning, bar-/keukenmanagement, tafelreserveringssoftware, websites en webshops. Van horeca tot retail en van Leisure tot zorg: elke ondernemer mag bij hen aankloppen. Ze spelen 247 proactief in op de markt. Met softwareontwikkeling, projectmanagement, systeemimplementatie, heldesp en technische dienst in eigen beheer bieden zij zekerheid voor hun klanten.

De basis van dit bedrijf bestaat uit slimme code en ontwikkeling van ijzersterke programma’s. Ze draaien daarom ook als een tierelier en zijn daar trots op. Deze organisatie maakt altijd ruimte voor meer kwaliteit en is daarom op zoek naar talenten die zich in zowel de backoffice (cloud) als de frontoffice (POS app) omgeving verder willen ontwikkelen.

Met 6 vestigingen verspreid over heel Nederland en ruim 220 enthousiaste werknemers zijn ze breed georiënteerd. Voor hun vestiging in Hengelo zijn ze op zoek naar versterking. Binnen deze vestiging houden ze zich bezig met ontwikkelen van hoogwaardige kassasystemen (offline) en het backoffice van systemen / websites.

Je komt te werken in een leuk team en de werksfeer is informeel en gezellig. Zo wordt de lunch dagelijks verzorgd door de zaak en ga je samen met je collega’s pauzeren. Daarnaast is er de mogelijkheid om je collega’s tussen de bedrijven door kunt uitdagen voor een potje poolen. Ook worden er vaak dingen georganiseerd, waarbij alle vestigingen betrokken worden. Denk aan een personeelfeest, kerstborrel of BBQ!

lees meer

Contactpersoon Frontend Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Zwolle