Vacature JavaScript developer Almere (AngularJS, ReactJS en NodeJS) - Lelystad

Lelystad

Frontend Professionals
 • Frontend Professionals Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben jij helemaal gek van JavaScript en toe aan een nieuwe stap? Ben jij daarnaast woonachtig in Urk of Almere en ben je een echte techneut? Verdiep jij je graag in nieuwe en innovatieve ontwikkelingen? Dan is deze vacature jou op je lijf geschreven!


Voor het team zijn ze op zoek naar een JavaScript Developer die ongeveer 1 jaar werkervaring op zak heeft. Je hebt passie voor het vak en misschien ook wel affiniteit met UX design! De focus zal hierin met name liggen op het development aspect. Als JavaScript ontwikkelaar zal jij je continu doorontwikkelen en bezig houden met de juiste tool voor de opdracht.

Het team waarin je terecht komt is klein maar ontzettend hecht. Het zijn echte techneuten waarmee je dagelijks spart over de juiste oplossingen en innovatie. Ook pakken ze congressen mee en doen ze veel op het vlak van kennisdeling. Kennis opdoen en jezelf op technisch vlak ontwikkelen staan bij jou dus zeer hoog op de lijst. Mocht je graag een vakgerelateerde opleiding willen volgen dan is daar ook alle ruimte voor.

De technische stack bestaat uit heel veel JavaScript. Frameworks zoals Angular, VUE, React en NodeJS worden vrijwel dagelijks gebruikt en behoren tot jouw expertise. Mocht jij daarnaast al ervaring hebben met Babel, TypeScript en/of Ionic dan is dit mooi meegenomen. Indien je affiniteit hebt met UX dan is dit mooi meegenomen want dat behoort ook tot het takenpakket.

Gezien er een team in India zit, is een goede beheersing van de Engelse taal ook belangrijk. Je zult immers nauw met hun samenwerken en hier en daar aansturen. Jouw focus zal echter liggen op development en dat doe je met jouw collega’s in Urk en Almere.

Het bedrijf is momenteel nog groeiende. Door de veranderingen die daarbij horen is er veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Er wordt veel gedaan aan kennisdeling en je moet niet bang zijn om dus met eigen inbreng te komen. Dit wordt gestimuleerd en zal alleen maar gewaardeerd worden door jouw toekomstige collega’s.

Zie jij jezelf in dit plaatje passen of heb je misschien nog vragen? Neem dan contact met ons op. We horen graag van je!

lees meer

Functie-eisen
 • Je hebt een HBO/WO opleiding afgerond;
 • Je hebt minimaal 1 jaar ervaring als JavaScript Developer;
 • Je hebt ervaring met JavaScript en met Angular, NodeJS of React;
 • Ervaring met TypeScript, Ionic, Babel, Enigma en webpack is een pre;
 • Je bent gewend om in een agile omgeving te werken;
 • Affiniteit met UX is mooi meegenomen;
 • Je bent communicatief vaardig in het Nederlands!

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Overige info
 • Een marktconform salaris op basis van je kennis en ervaring;
 • Een goede vervoersregeling, in overleg;
 • Volop mogelijkheden tot het bezoeken van congressen, en volgen van cursussen en opleidingen;
 • Je begint met een jaarcontract;
 • Pensioenregeling;
 • 25 vakantiedagen;
 • Werken aan diverse projecten vanaf 1 locatie!

Interesse in deze vacature? Solliciteer via de sollicitatieknop en stuur ons jouw meest recente CV. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Uiteraard kan je ook bellen naar 020-8200370, of direct mailen naar [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Dit specialistische bureau in Almere is ongeveer vier jaar geleden opgericht door twee zeer ervaren JavaScript experts. Met hun bedrijf richten zij zich op de web en software ontwikkeling voor klanten. Hierbij ligt voor hun dus alleen de focus op de technische tak waarbij ze aan hele uiteenlopende projecten werken. Zo hebben ze aan een platform gewerkt die wereldwijd in de visserij wordt gebruikt, werken ze aan diverse e-commerce projecten en wordt hun interface in liften door heel Nederland gebruikt.

Doordat ze het belangrijk vinden om een goede relatie met de klanten te hebben, is menigeen uitgegroeid tot een serieus partnership. Een vrij logisch gevolg hiervan is het steeds meer aantrekken van projecten. Daarom zouden ze graag het team van developers in Nederland willen uitbreiden. Het overgrote deel van developers zit in India, maar nu willen ze dus aandacht besteden aan de uitbreiden van het Nederlandse team. Dit team bestaat nu uit 4 ontwikkelaars met alle diepgaande kennis van JavaScript.

Kenmerkend voor dit bedrijf is het kennisniveau, de nuchterheid op de werkvloer en het hechte team. Het is geen kolossaal bedrijf, maar juist klein, gericht en met veel dynamiek. Beide eigenaren zijn techneuten en werken ‘hands on’ mee aan de projecten. Je zal daarom samenwerken met ervaren mannen die over ontzettend veel ervaring beschikken. Nieuwsgierig? Lees dan nog even verder om meer te weten te komen over de functie!

lees meer

Contactpersoon Frontend Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Angular Developer in Lelystad Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Lelystad