Vacature Frontend Developer Oplossingen Internationale Zorgvraagstukken - Arnhem

Arnhem

Frontend Professionals
 • Frontend Professionals Bedrijfsprofiel
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben jij een ervaren Frontend Developer met een passie voor nieuwste JavaScript technieken? Weet jij daarnaast met jouw abstracte denkwijze ieder plan tot een hoger niveau te tillen en heb je affiniteit met de zorg? Dan is dit team uit Groenlo op zoek naar jou!


We zijn op zoek naar een ervaren Frontend Developer met een passie voor JavaScript die dit team wil komen versterken. Binnen een scrum team ben jij van begin tot eind verantwoordelijk voor de ontwikkeling van een product. Dit geeft je de kans om bij alle ontwikkelprocessen betrokken te zijn en ten alle tijden input te kunnen leveren! Je werkt in een Scrum team van maximaal 6 personen om tijdens de processen snel te kunnen schakelen. Binnen het team is al ervaring van hardware, serverside software en user experience design aanwezig.

Je gaat je bezighouden met het omzetten van informatie tot een teamdossier waarbinnen alle medische informatie wordt opgeslagen. Omdat dit systeem door meer dan 500.000 mensen wordt gebruikt is het belangrijk dat deze optimaal werkt!

Je wordt vrijgelaten in de technische keuze en bij een goede motivatie/onderbouwing staan ze altijd open voor andere technologieën. Over het algemeen werken ze vooral met HTML, CSS en JavaScript (React). Verder is kennis van Ruby On Rail, Kothlin en MySQL een grote pre! Heb je zelf een goed idee en wordt deze goedgekeurd, dan is de kans groot dat jij deze ook daadwerkelijk mag uitvoeren. Kortom, veel uitdaging en voldoende mogelijkheden op die aansluiten bij jouw ambities!

lees meer

Functie-eisen
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als Frontend Developer (HTML,CSS);
 • Je hebt een passie voor (moderne) JavaScript Frameworks;
 • Het lijkt je leuk om de nieuwste technieken toe te passen binnen jouw projecten;
 • Je bent bekend met Ruby On Rail, Kothlin en MySQL;
 • Je bent een echte teamplayer en het lijkt je leuk volgens Scrum methode te werken;
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en houdt van een uitdaging!

lees meer

Overige info
 • Een goed salaris op basis van jouw kennis en ervaring;
 • Een 13e maand en winstdeling;
 • Contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast contract;
 • Een laptop of telefoon van de zaak indien nodig;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Thuiswerkmogelijkheid;
 • Veel ontwikkelingsmogelijkheden;
 • En heel veel vrijheid en verantwoordelijkheid!

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Dit internationale bedrijf in Groenlo is een grote speler op het gebied van technologisch hoogstaande ontwikkelingen. Ze bestaat al sinds 1929 en heeft inmiddels vestigingen in België, China, Dubai, Frankrijk, Groot-Brittannië en de Verenigde Staten. Het ontwikkelt intelligente technologische oplossingen voor wereldwijde vraagstukken. Dit varieert van voldoende voedsel voor een groeiende bevolking tot aan slimmere netwerken voor duurzame energie. Over de negen marktgroepen binnen dit bedrijf zijn 700 man verdeeld die wereldwijd werken aan hun eigen specialisme. Hierbij kun je denken aan Healthcare, Energy & Identification systems, waarbij iedere marktgroep functioneert als een zelfstandige onderneming.

Voor de marktgroep Healthcare binnen dit bedrijf ga jij aan de slag met innovatieve oplossingen die ontwikkelt worden voor de Nederlandse zorgmarkt. Zij ontwikkelen en leveren software die het mogelijk maakt voor zorgmedewerkers in de Oudere zorg(VV&T), Gehandicaptenzorg(GHZ) en Geestelijke gezondheidzorg(GGZ) zelfstandig hun werk uit te kunnen oefenen. Hierbij moet je denken aan oplossingen die het gehele proces van zorgadministratie, planning, zorgdossiers en urenverantwoording ondersteunt. Marktgroep Healthcare creëert gebruiksvriendelijke webapplicaties en leveren slimme apparaten die het werkproces van de zorgmedewerkers vereenvoudigen. Het unieke binnen deze marktgroep is dat ze een mooie combinatie van hard- en software hebben en zo alle belanghebbende van zorginstellingen, laagdrempelig en tijdig van de juiste informatie worden voorzien.

Healthcare beschikt over 20 verschillende producten waar meer dan 500 zorginstellingen door het hele land gebruik van maken en dit worden er ieder jaar steeds meer. Het team blijft ook verder groeien. Inmiddels bestaan zij uit 120 man en zijn ze continu op zoek naar goede software developers!

lees meer

Contactpersoon Frontend Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Developer in Arnhem
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Arnhem