Vacature Frontend webdeveloper securitybranche - Arnhem

Arnhem

Frontend Professionals
 • Frontend Professionals Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Het bedrijf is nu in een fase gekomen van verdere uitbouw en professionalisering. Vanwege deze fase is er behoefte aan een frontend webdeveloper die een goede bijdrage kan leveren aan deze groei. Als frontend webdeveloper ben je werkzaam in het R&D team. Dit team is energiek en wil het beste uit zichzelf halen. De gemiddelde leeftijd ligt rond de 30 a 35 jaar en je krijgt de kans om het programmeren te combineren met je eigen ideeën en visie.

Je werkt voornamelijk met Javascript, HTML en moet kennis/ervaring hebben het NodeJS framework. Je focus zal liggen op het ontwikkelen van software voor oplossingen op het gebied van onder andere inbraakdetectie en clouddiensten. Om de diversiteit aan gebruikers tegemoet te komen wordt er gebruik gemaakt van een framework als Electron. Ook zal je veel samenwerken met de support afdeling voor verschillende testen en after sales. Binnen dit bedrijf kan je jezelf zijn, je eigen mening hebben en veel sparren met je (directe) collega’s.

Een algemene werkdag begint doorgaans met een daily stand-up samen met de custom support. Daarbij wordt er gebruik gemaakt van een sprint van twee weken. Samen met het team worden alle taken op het gebied van ICT en R&D opgepakt. Daarnaast vind de organisatie het belangrijk dat de medewerkers zich blijven ontwikkelen en specialiseren, dit stimuleren zij dan ook door het aanbieden van uitgebreide opleidingsmogelijkheden. Met je zelfstandige houding ben je in staat om analytisch en onderzoekend te kijken naar bepaalde software oplossingen.

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de omgeving van Nijkerk en vind je het tof om aan een tastbaar product te werken? Dan zijn we op zoek naar jou!

lees meer

Functie-eisen
 • Minimaal een HBO diploma op zak (voorkeur informatica gerelateerd);
 • Ervaring met JavaScript, HTML en NodeJS;
 • Ervaring met een framework als Electron is pre;
 • Evenals ervaring met programmeren in Java, C# & .NET;
 • Je hebt een rijbewijs B in je bezit;
 • Je vindt het leuk om te werken in een team en bent klantgericht;
 • Je bent onderzoekend, analytisch en heb een leergierige houding;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Je hebt een zelfstandige werkhouding en geen 9 tot 5 mentaliteit.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Overige info
 • Een marktconform salaris op basis van jouw kennis en ervaring;
 • 25 vakantiedagen;
 • Uitdagende en afwisselende functie;
 • Opleidingsmogelijkheden;
 • Locatie op fietsafstand van het station;
 • Mogelijkheid tot thuiswerken;
 • Een prettige en vrije werkomgeving, met een wekelijkse vrijmibo!

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Onze klant, gevestigd in Nijkerk, distribueert oplossingen en diensten op het gebied van toegangscontrole, inbraakdetectie en video-security. Zij zijn de fabrikant en leveren sinds 1978 inbraak detectiesystemen voor o.a. woningen en bedrijven. Wat dit bedrijf bijzonder maakt is dat zij de enige fabrikant van Nederland zijn die business to business werkt met de verschillende klanten. Deze organisatie is daarnaast sinds 2010 onderdeel van een zeer innovatieve holding. Dit maakt het voor deze partij mogelijk om andere bedrijven op dit gebied eenvoudig te betrekken bij de complexe of omvangrijke (security) vraagstukken.

Het bedrijf zelf is niet erg groot als je het vergelijkt met de impact dat zij hebben op de (Europese) markt en de klanten. De organisatie bestaat namelijk uit ongeveer 30 medewerkers. Hierbinnen is het technische hart een belangrijk onderdeel en bestaat dit R&D team uit 3 tot 5 medewerkers. Door dit IT-team wordt voornamelijk aan de embedded kant gewerkt die oplossingen ontwikkelen op het gebied van inbraakdetectie. Naast de medewerkers die gevestigd zijn in Nijkerk, hebben ze ook een satelliet team in Polen. Hier werken medewerkers vooral aan het bewaken, ontwikkelen en optimaliseren van de cloud werkzaamheden.

Onze klant groeit gestaag en zorgt uitstekend voor haar medewerkers. Ze zijn er hierbij goed in geslaagd om een mooie mix van verantwoordelijkheid en vrijheid te scheppen voor de collega’s. Ondernemerschap wordt bijvoorbeeld gestimuleerd en als iemand een idee heeft dat interessant genoeg is wordt daar ook tijd voor ingeruimd. De wekelijkse vrijdagmiddag borrel en jaarlijkse uitjes worden erg gewaardeerd en maken het werken bij dit bedrijf simpelweg heel fijn en prettig.

Daarnaast heerst er in het bedrijf een prettige samenhang tussen resultaatgericht werken en een no-nonsense werkomgeving. Dit betekent doorgaans dat er korte lijnen zijn, er informeel wordt samengewerkt en dat de organisatie een zeer ‘platte’ structuur heeft. Medewerkers krijgen veel vrijheid en ontwikkelmogelijkheden. Er worden verschillende trainingen verzorgd die bijdragen aan het verbeteren van de product- en vakkennis. Het leuke aan deze setting is dat er binnen handbereik op de bureaus ontwikkelhardware ligt.

De komende periode wil deze club zich meer IoT eigen maken door het ontwikkelen van o.a. nieuwe platformen en nieuwe keypads. Hierbij willen ze dat het mogelijk wordt dat detectoren aansluiten op de centrale zodat alle oplossingen centraal geregeld kunnen worden.

lees meer

Contactpersoon Frontend Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures C Developer in Arnhem
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Arnhem