Vacature Frontend Developer hippe e-commerce club - Nieuwkuijk

Nieuwkuijk

Frontend Professionals
 • Frontend Professionals Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Junior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben jij een Frontend Developer met een passie voor het vak? Ben je daarnaast woonachtig in de omgeving van Den Bosch en kun jij als geen ander schakelen tussen grote en kleine projecten? Dan zijn we op zoek naar jou!


Voor het development team zijn we op zoek naar een allround Frontend developer die blij wordt van e-commerce werk en daarin het beste uit zichzelf wil halen. Je gaat nauw samenwerken met een Fullstack en een Backend Developer en bent samen met hen verantwoordlijk voor al het development binnen dit bedrijf. Uiteraard zal je ook nauw samenwerken met collega’s van een andere discipline, wat jouw job veelzijdig maakt!

De technische stack bestaat uit HTML, CSS (Sass) en JavaScript (jQuery). Mocht je daarnaast ook kennis hebben van E-Commerce pakketten als Magento en wordpress dan is dit helemaal mooi meegenomen, en dat geldt ook voor PHP kennis. De focus binnen deze functie ligt op het coderen en ontwerpen van websites en webshops. Hierdoor zijn design skills meer dan welkom en is ervaring met pakketten als Sketch en/of Photoshop een pre. Een goed oog voor strakke designs, pixel perfectie en gevoel voor UX/UI is daarom belangrijk. De ideale kandidaat voor deze positie is een Frontend expert die grafische ontwerpen en wireframes kan bouwen en deze vervolgens zelf kan omzetten en werkbare (mobile-first) oplossingen.

Naast een goede techneut ben je ook een sociale en gezellige toevoeging voor in het team. Je staat veel in contact met klanten en levert daarbij eerstelijns ondersteuning. Verder zou het kunnen voorkomen dat de wensen van de klant veranderen gedurende het project. Inlevingsvermogen en de nodige flexibiliteit is hierdoor van belang. De klant staat wat dat betreft centraal binnen dit bedrijf en jij weet hier goed mee om te gaan.

Klinkt dat als een toffe uitdaging en bijt jij je graag vast in E-Commerce projecten? Dan komen we graag met je in contact!

lees meer

Functie-eisen
 • Een afgeronde HBO-studie in richting van Informatica of Multimedia Design;
 • Je hebt 1 jaar werkervaring met HTML, CSS (Sass) en JavaScript (jQuery);
 • Het is een pre als jij designs zelf kunt ontwerpen en kunt omzetten naar websites of shops;
 • Een goed gevoel voor designs en een user experience;
 • Kennis van CMS systemens als Magento & wordpress is een grote pre;
 • Je bent bekend met het bewaken van doorlooptijden en budgetten;
 • Je bent sociaal en vindt het leuk om direct met de klant in contact te staan!

lees meer

Overige info
 • Een goed salaris dat afhankelijk is van jouw kennis en ervaring;
 • Een premie vrij pensioen;
 • 24 vakantiedagen en vakantiegeld;
 • Een auto van de zaak of goede reiskostendekking;
 • Mogelijkheid tot volgen van trainingen en cursussen;
 • Beginnend met een jaarcontract met uitzicht op vast;
 • De kans om te werken aan verschillende toffe projecten!

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Dit bedrijf is gevestigd vlakbij Den Bosch en houdt zich bezig met het opzetten van media oplossingen voor hun klanten, hierbij focussen zij zich op de reclamewereld. Ze zijn heel goed in het neerzetten van totaaloplossingen vanaf strategie tot en met de realisatie en doen dit zowel online als offline. Inmiddels zijn ze gegroeid tot 12 man met een development team van 3 en zijn ze op zoek naar een nieuwe Frontend Developer.

Intern heerst er een hele informele en laagdrempelige sfeer. De lijnen zijn kort en er is praktisch geen sprake van hiërarchie. Op de werkvloer krijg je veel vrijheid en eigen initiatief wordt ten alle tijden gestimuleerd. Er liggen hierdoor veel kansen op je te wachten. Daarnaast is dit bedrijf een onderdeel van een grotere holding, waardoor je terecht komt in een stabiele omgeving. Je hebt wat dat betreft de voordelen van beide werelden: de flexibiliteit van een klein bedrijf en de stabiliteit van een grotere onderneming.

De projecten binnen deze club variëren ontzettend. Wat het werk inhoudelijk natuurlijk heel interessant houdt. Soms werk je aan verschillende projecten tegelijkertijd en deze variëren van maatwerk webshops tot een website voor de bakker om de hoek. We zijn daarom op zoek naar iemand die flexibel is en makkelijk kan schakelen tussen verschillende projecten. Denk jij hier goed bij te passen? Dan zijn we op zoek naar jou!

lees meer

Contactpersoon Frontend Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures C Developer in Nieuwkuijk
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Nieuwkuijk