Vacature Angular Developer Realtime Data Spoorwegsector - Rotterdam

Rotterdam

Frontend Professionals
 • Frontend Professionals Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben jij een Angular Developer en ben je woonachtig in de omgeving van Rotterdam? Lijkt het je daarnaast tof om de spoorweg sector door middel van software naar een hoger plan te tillen? Dan is dit team op zoek naar jou!


Binnen het team is er een plek vrij voor een medior/senior Angular developer die van aanpakken houdt. Je zult nauw samenwerken met een 2-tal collega’s op de werkvloer die al gedegen kennis hebben van Angular en met een collega uit Parijs. Jij zult op termijn de eindverantwoordelijke zijn voor de webportal en je zult de strategie hiervan verder uitstippelen. Halverwege 2019 zal de eerste versie worden gelanceerd al zal deze nog lang niet alle functionaliteiten hebben, aan jou de taak om dit de komende jaren door te ontwikkelen om zo de klanten een goed inzicht te geven in alle belangrijke data.

Als Angular developer heb jij al een paar jaar ervaring met het bouwen van web oplossingen. Kennis van andere frameworks is mooi meegenomen, maar kennis van Angular (2 of hoger) is een must. Mocht je daarnaast ook kennis hebben van .NET of Xamarin dan is dat een grote pre. In je werk krijg je veel vrijheid en ruimte voor nieuwe toepassingen, waardoor je als het ware kunt pionieren binnen een bestaande omgeving. Dit uiteraard in samenspraak met je collega’s.

Binnen het bedrijf wordt agile gewerkt. De wekelijkse sprints starten op de maandagochtend en het werk wordt in overleg geformuleerd en op vrijdag bespreek je wat er gelukt is, wat mogelijk mee moet naar volgende week of herzien moet worden. Daartussen kunnen kleinere punten aan bod komen in de overige daily stand-ups. Input vanuit het development team is zeer waardevol voor het bedrijf. Sterker nog, het is noodzakelijk om door te kunnen innoveren. Jouw stem telt dus!

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en lijkt het jou leuk om de spoorweg sector nog efficiënter te maken? Houd jij van pionieren en ben jij een Angular developer in hart en nieren? Dan zijn we op zoek naar jou!

lees meer

Functie-eisen
 • Minimaal een HBO/WO opleiding in het werkveld van Informatica;
 • Je hebt brede kennis van Angular2 of hoger;
 • Het lijkt je leuk om te pionieren binnen een bestaande omgeving;
 • Een grote pre is kennis van Xamarin, Winforms en/of .NET;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Een echte teamspeler die ook van gezelligheid houdt;
 • Je bent 32 tot 40 uur per week beschikbaar op kantoor in Rotterdam;
 • Je staat open voor kennisdeling en innovatie.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Overige info
 • Een zeer marktconform salaris;
 • Een laptop;
 • Indien gewenst een mobiele telefoon;
 • Flexibele werktijden;
 • Een mooie bonus;
 • 25 vakantiedagen;
 • Per kwartaal een teamuitje met het hele bedrijf;
 • Veel opleidingsmogelijkheden in de vorm van cursussen en certificaten;
 • Een werkplek op kantoor binnen een platte, gezellige organisatie;
 • Veel doorgroeimogelijkheden binnen een sterk groeiende organisatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Het bedrijf, dat begonnen is in 2011, heeft zich met de jaren omhoog gevochten tot een Europese marktleider. Zij maken een ERP-oplossing voor spoorwegbedrijven in heel Europa in meer dan 12 landen. Dagelijks gebruiken nu meer dan 2000 mensen hun software maar dat aantal blijft groeien, net zoals binnen het bedrijf. Deze ERP-oplossing is in 3 verschillende applicaties terug te vinden namelijk in een desktopversie in C#.NET en Winforms (voor het binnenpersoneel op kantoren), een mobiele versie in C#.NET en Xamarin (voor het buitenpersoneel) en als laatste in een webportal waar zij nu vooral mee bezig zijn. Waar het ooit allemaal is begonnen als planningssoftware zie je nu dat het echt een totaaloplossing is van planning tot sales en van finance tot operations. Als marktleider willen zij natuurlijk marktleider blijven en doorgroeien in klanten en grootte.

Om hun klanten en de eindgebruiker beter inzicht te geven in realtime data zoals aankomsttijden, beschikbaarheid, planning en voorraden wordt er momenteel hard gewerkt aan een webportal die alle partijen inzicht moet gaan geven in deze zaken. Daarvoor zijn we ter uitbreiding op zoek naar een Angular Developer die dit verder wil uitwerken.

Het bedrijf is gevestigd in hartje Rotterdam naast het centraal station. Het is op 3 minuten lopen en het kantoor heeft een mooi uitzicht op de stad. Je zult hier komen te werken met 12 anderen waarvan 10 developers.

Het bedrijf kent zowel junioren, mediors als seniors met een gemiddelde leeftijd van rond de 30 jaar. Naast de vestiging in Rotterdam zitten er nog 2 developers in Parijs. Het is een bedrijf dat geen startup is, maar waar nog wel deze cultuur heerst en waar de sky the limit is.

De lijntjes binnen het bedrijf zijn kort en er zijn genoeg mogelijkheden om mee te groeien. Jouw stem wordt gehoord en jouw groeipad is belangrijk voor ze. Dit om jou zo naar een hoger niveau te kunnen tillen en daarmee ook het team en de software. Daarnaast is het ook een hecht team en wordt er eens per kwartaal een leuk uitje georganiseerd waar iedereen bij is. Je kunt denken aan een hapje eten met bowlen/karten/escaperoom etc. Ook is het mogelijk om met o.a. jouw collega’s het weekend in te luiden met een vrijdagmiddagborrel.

lees meer

Contactpersoon Frontend Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Angular Developer in Rotterdam
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Rotterdam