Vacature Frontend developer startup shopadvisor platform - Leiden

Leiden

Frontend Professionals
 • Frontend Professionals Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Vind jij mode wel interessant? Zou jij graag willen werken voor een start-up met heel veel doorgroeimogelijkheden? Is techniek en design voor jou geen probleem? Dan is deze vacature echt iets voor jou!


Als frontend developer zal je nauw samenwerken met 1 van de oprichters van het bedrijf en een techneut in China. Samen met de CTO zal jij je gaan focussen op frontend, het design en het UX gedeelte van de applicatie. Het is de bedoeling dat jij op termijn hier ook eindverantwoordelijke van wordt. Je zal niet in het diepe gegooid worden, dit is een groeiproces waarbij rekening wordt gehouden met hoe snel jij dit oppakt. De andere techneuten focussen zich meer op de backend die in Python is geschreven.

Gezien het hier om een start-up gaat zal jouw functie behoorlijk breed zijn. Je focus zal liggen op het development gedeelte, daarnaast ga jij je ook bezighouden met de requirements en eventueel de strategie van het bedrijf. Het is belangrijk dat jij goed kan inbeelden hoe de gebruikers naar de applicatie kijken en hoe ze hiermee omgaan. De development stack bestaat uit html, css, JavaScript, React, Redux en Webpack. Het is geen must dat jij alle technologieën tot in de puntjes beheerst, maar een goede basis van JavaScript is wel van belang. Mocht jij daarnaast interesse hebben om je te verdiepen in de backend dan kan dat hier zeker ook.

Voor deze functie zijn we op zoek naar een techneut met een passie voor het vak. Het is daarnaast belangrijk dat jij een goede beheersing hebt van Engelse taal, Nederlands is slechts een pré. Het team wil groeien en verhuizen naar een grotere locatie. De verwachting is dat ze de komende jaren hun klantenbestand verder uitbouwen waardoor er meer techneuten nodig zijn. Het product is inmiddels bij één kledingketen volledige geïmplementeerd en voor deze kledingketen is het bedrijf nu bezig met het perfectioneren van de robot. Ben jij woonachtig in regio Leiden en op zoek naar een veelzijdige functie? Lijkt het jou tof om voor een veelbelovende start-up te werken aan nieuwe technologieën? Lees dan snel verder en solliciteer!

lees meer

Functie-eisen
 • Minimaal HBO werk en denkniveau;
 • Diepgaande kennis van JavaScript, HTML en CSS;
 • Passie voor het vak is belangrijker dan werkervaring;
 • Kennis van React, webpack en Redux is een grote pré;
 • Interesse om je verder te verdiepen in de backend (Python en LUA) is een pré;
 • Je bent communicatief vaardig en vind het leuk om met collega’s te sparren;
 • Beheerst de Engelse taal in woord en geschrift;
 • Je kan zowel goed in teamverband als alleen werken;
 • Je werkt graag met veel enthousiasme aan projecten;
 • Werken met animatie is voor jou geen probleem;
 • Het niet hebben van een kattenallergie is mooi meegenomen ;).

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Overige info
 • Een goed salaris dat bij een goede JavaScript/Frontend developer hoort;
 • Mogelijkheid om thuis te werken (tot 2 dagen);
 • Zeer flexibele werkgever als komt op uren en de dagen waarop je werkt;
 • Vakantiedagen en vakantiegeld;
 • Pensioensregeling is bespreekbaar;
 • Een innovatieve, internationale omgeving waar je stappen kan maken als techneut;
 • Mogelijkheden voor het bijwonen van conferenties en beurzen;
 • Op termijn het verkrijgen van aandelen in het bedrijf;
 • Heel veel doorgroeimogelijkheden tot eindverantwoordelijke functie(s);

Interesse in deze vacature? Solliciteer via de sollicitatieknop en stuur ons jouw meest recente CV. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Uiteraard kan je ook bellen naar 020 8200 370, of direct mailen naar [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

In 2011 kwamen twee zussen met een baanbrekend idee: Een systeem ontwikkelen waarmee vrouwen (online) advies krijgen op basis van persoonlijke gegevens. Deze twee zussen zijn momenteel minder betrokken binnen deze start-up maar het concept zet door en groeit vanuit het online platform verder naar een offline kledingadvies in de winkel. Het online platform draagt ideeën aan en legt kledingstukken aan vrouwen voor op het gebied van kleur, patroon, lichaams-eigenschappen en andere details. Het offline platform biedt, met behulp van een interactief robotscherm en de mobile app waarop je persoonlijke gegevens invult, kledingstukken aan die in de winkel aanwezig zijn.

Vanuit een kantoor aan huis wordt het bedrijf door een kleine groep medewerkers gerund. Op deze huiselijke werkvloer lopen naast medewerkers ook nog twee katten rond. Het team is afkomstig vanuit het gehele land en werkt met veel plezier samen aan het product. Flexibiliteit is vanwege een diverse groep medewerkers belangrijk, ieder werkt op zijn eigen manier, op de locatie en de dag die hem het beste uitkomt. De toekomstplannen zijn groots, dit innovatieve bedrijf wil graag groeien en daarin groeit het aantal collega’s mee. Het kantoor aan huis moet plaats maken voor een vast kantoor in de omgeving van Leiden. De gezellige sfeer en de gezamenlijke lunches worden meegenomen en de medewerkers krijgen meer ruimte om op locatie als team te werken. De twee katten verhuizen helaas niet mee.

De komende maand houdt het bedrijf zich voornamelijk bezig met een beurs in New York waar hun interactieve robotscherm in het daglicht zal staan. De maand daarop zal de robot verder ontwikkeld en vernieuwd worden aan de hand van de bevindingen die tijdens de beurs naar voren komen. De uitdaging ligt op dit moment bij deze robotschermen. Het is handig als een developer ervaring heeft met het technische stuk dat hier bij komt kijken, maar dit is zeker geen must.

lees meer

Contactpersoon Frontend Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Developer in Leiden
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Leiden