Vacature Javascript developer vergelijkingssoftware start-up - Amsterdam

Amsterdam

Frontend Professionals
 • Frontend Professionals Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Bij deze internationale start-up zijn ze op zoek naar een energieke, enthousiaste techneut die van aanpakken weet. Jij benut graag de ruimte voor eigen onderzoek en past graag nieuwe technologieën toe. Ja? Mooi, dan horen wij graag van je. Lees ook deze vacature door om meer te weten te komen over het bedrijf en wat zij jou kunnen bieden!


Het team in Amsterdam is een internationaal team en bestaat uit 7 man. Dit is opgebouwd uit 1 JavaScript developer, 1 designer en 5 backend/fullstack developers. Hun ambitie is om binnen nu en een jaar het IT team te verdubbelen en daarvoor zijn we op zoek naar jou. De sfeer intern is ontzettend laagdrempelig en informeel. Zo zijn de oprichters nog actief op de werkvloer en is er veel ruimte voor eigen onderzoek, wordt eigen initiatief gestimuleerd en staan ze open om continu nieuwe technologieën toe te passen. Kortom een echte start-up sfeer!

Als persoon moet jij wel met deze dynamiek kunnen omgaan. We zijn op zoek naar enthousiaste en energieke techneuten met een ondernemersdrive. Je bent communicatief vaardig en je durft je collega’s om hulp te vragen als je er zelf even niet uitkomt. In je vrije tijd vind jij het leuk om je te verdiepen in je vakgebied en je hebt een zeer goede beheersing van de Engelse taal.

De technologie stack bestaat uit JavaScript, React en React Native (voor de app). De backend is daarnaast geschreven in PHP en een beetje ervaring daarin is mooi meegenomen, maar geen must. Mocht jij daarnaast je opleiding niet hebben afgerond dan is dit geen probleem, het gaat er bij dit bedrijf meer om wat je daadwerkelijk kunt. Dit neemt niet weg dat ze geen hoog niveau nastreven. Ze gaan zelf van HBO/WO niveau uit en er werken uitsluitend slimme en gepassioneerde techneuten.

Naast een interessante inhoudelijk uitdaging is dit ook een hele flexibele werkgever. De inlooptijden zijn tussen 08:00 en 09:45, want daarna begint de stand-up. Ook is het mogelijk om op termijn af en toe een dagje thuis te werken, mits dit werkt. Ze werken daarnaast op basis van scrum en er wordt veel aan pairprogramming gedaan. In de pauze wordt er een potje getafeltennist of gegamed op de xbox. Ze lunchen samen en dit wordt geheel door het bedrijf geregeld.

lees meer

Functie-eisen
 • Hbo/wo werk of denkniveau, studie hoeft niet te zijn afgerond;
 • Niveau: junior, medior senior of lead;
 • Goede kennis van JavaScript, HTML en CSS;
 • Het is mooi meegenomen als je al bekend bent met React of React Native;
 • Grote pre als je ervaring hebt met PHP;
 • Zeer goede beheersing van de Engelse taal!

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Overige info
 • Goed en marktconform salaris, afhankelijk van kennis en ervaring;
 • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld;
 • Laptop van de zaak;
 • Mogelijkheid om parttime te werken;
 • Reiskostendekking (OV of kilometer vergoeding);
 • Beginnend met een half jaar contract.

Interesse in deze vacature? Solliciteer via de sollicitatieknop en stuur ons jouw meest recente CV. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Uiteraard kan je ook bellen naar 020-8200370, of direct mailen naar [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

De basis van deze start-up is gelegd in 2010 door 2 techneuten die een vergelijkingstool ontwikkeld hebben voor hun eigen site. Dit werd in de markt opgemerkt en steeds meer websites en bedrijven kwamen met de vraag of ze dit softwarepakket konden overnemen. Zodoende zijn ze het product gaan ‘white labelen’ in 2013 en is het bedrijf ook opgericht. Dit bleek een schot in de roos en inmiddels maken meer dan 2000 bedrijven gebruik van dit softwarepakket.

Nu, anno 2017, hebben ze inmiddels meerdere producten ontwikkeld en richten zij zich meer op vergelijkingssoftware voor brokers en grote verzekeringsmaatschappijen. Hierbij kijken ze verder dan de Nederlandse grens en hebben ze klanten door heel Europa. Door het succes van dit bedrijf zijn ze verschillende partnerships aangegaan met partijen die hun hierin kunnen ondersteunen. Je hebt hierdoor collega’s in Berlijn, Zurich en Belgrado.

Het kantoor zelf is gevestigd in hartje Amsterdam op 10 minuten loopafstand van Amsterdam Centraal. Gezien de locatie is het met de auto vrijwel onbereikbaar en ben je afhankelijk van het openbaar vervoer. Door de sterke groei en de diverse projecten, waaronder een BigData project, zijn we op zoek naar versterking voor dit team. Wil jij graag binnen een internationale start-up werken aan een state of the art product? Dan zijn wij op zoek naar jou!

lees meer

Contactpersoon Frontend Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures C Developer in Amsterdam
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Amsterdam