Vacature NodeJS developer voor een IoT platform in Groningen

Groningen

Frontend Professionals
 • Frontend Professionals Bedrijfsprofiel
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben jij een ervaren Frontend developer en wil jij werken aan een Internet of Things platform voor een uniek product waarmee we de wereld weer een beetje duurzamer maken? Ben jij flexibel, gedreven en woonachtig in de omgeving van Groningen? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Ter uitbreiding van het team zijn zij nu op zoek naar een medior/senior (frontend) developer met uitgebreide kennis van Node.js. Op de locatie in Groningen is een relatief klein team met slimme techneuten werkzaam. Voor een nieuw product is het de bedoeling dat je gaat zorgen voor de integratie van de hardware op het huidige systeem. Daarnaast ben jij o.a. verantwoordelijk om ideeën uit te werken en is het de bedoeling dat je echt een stempel gaat drukken op de architectuur en de beslissingen die gemaakt worden. Je hebt hier echt een stem en jouw mening wordt op prijs gesteld. Je bent hier dus niet bezig met alleen maar ‘code kloppen’. Een mooie uitdaging waar je deel bent van het core development team.

Het development team in Nederland wordt daarnaast ook ondersteund met een Offshore team dat echt onderdeel is van de organisatie. Zo komen de developers zo nu en dan ook naar Nederland en denken ze, waar mogelijk mee met de beslissingen die gemaakt worden. Aan kennis dus zeker geen gebrek. Omdat het systeem is gebaseerd op Nodejs is het belangrijk dat je hier ruime ervaring hebt met NodeJS. In de backend werken ze daarnaast met Ruby on Rails, websocket en microservices. Ervaring met deze technieken is dan ook een grote pré.

lees meer

Functie-eisen
 • Minimaal 3 jaar ervaring als frontend developer;
 • Ruime ervaring met NodeJS;
 • Ervaring met HTML,CSS, Javascript;
 • Ervaring met Ruby on Rails, Docker, Microservices architecture is een pré
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Overige info
 • Een goed salaris dat past bij de functie en jouw ervaring;
 • Werken aan een uniek product;
 • Hele open en flexibele cultuur;
 • Werken met de nieuwste technologieën;
 • 24 vakantie dagen;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Gezamenlijke lunch;

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Vlakbij Martiniplaza zit het hoofdkantoor van het bedrijf dat wereldwijd zorgt voor slimme en zuinige straatverlichting. Als bedrijf streven ze ernaar om de wereld een stukje mooier te maken door minder lichtvervuiling en energiebesparing.

Binnen het bedrijf wordt er gewerkt aan een uniek product. De verlichtingsoplossingen die ze ontwikkelen zijn milieu bewust en worden wereldwijd gebruikt. Het is hun missie om lichtoplossingen te ontwikkelen die veiligheid bieden en tegelijkertijd kosten besparend zijn. Dit willen zij realiseren door telkens nieuwe sensorapplicaties te ontwikkelen en met de nieuwste technieken te blijven werken. Een voorbeeld van hun werk zijn slimme lantaarnpalen. Zodra er iemand over straat loopt/fietst/rijdt gaan de lampen feller branden, zodra de straat weer leeg is dimmen de lichten. Steeds meer grote partijen willen gebruik maken van hun producten. Grote klanten zijn bijvoorbeeld de NS, verschillende gemeentes en Schiphol. Hun klanten bevinden zich in Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, de UK en zelfs buiten Europa, zoals in Canada en ZuidKorea.

Wanneer je bij dit bedrijf gaat werken maak je echt een impact, je draagt bij aan een betere wereld door met jouw software te zorgen voor energievermindering. Dit is hard werken maar er staat veel tegen over. Zo hangt er een fijne, informele sfeer binnen het bedrijf en worden er geregeld bedrijfsuitjes georganiseerd. Tot slot werk je hier met de nieuwste technieken en zal jij je geen dag gaan vervelen omdat je constant uitgedaagd wordt om nieuwe oplossingen te bedenken.

lees meer

Contactpersoon Frontend Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Developer in Groningen
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Groningen