Vacature Frontend Developer Gepassioneerde Techneutenclub - Eindhoven

Eindhoven

Frontend Professionals
 • Frontend Professionals Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben jij een gepassioneerde Frontend Developer die houdt van een uitdaging en niet afschrikt van wat verantwoordelijkheid? Kun je daarnaast creatief denken en lijkt het je leuk om te schakelen tussen diverse projecten? Dan zijn we op zoek naar jou!


We zijn op zoek naar een Frontend Developer die in staat is om een goed doordacht ontwerp in een moderne website of applicatie te vertalen. Het is hierbij vooral van belang dat de websites en webapplicaties gebruiksvriendelijk en interactief worden. Je gaat je storten op diverse uitdagende projecten die steeds verschillen en je krijgt hierbij veel verantwoordelijkheid en vrijheid. Het is daarnaast belangrijk dat je het leuk vindt om wat verantwoordelijkheid te krijgen en te brainstormen met je collega’s.

Het grootste deel van de technische stack bestaat uit HTML, CSS en JavaScript. Kennis van moderne frameworks zoals Vue.js of een andere JavaScript library een pre. Mocht je nog geen doorgewinterde JavaScript expert zijn, dan biedt dit bedrijf jou de mogelijkheid om je hierin te verdiepen. Hiervoor is een ruim studiebudget en je krijgt tijd en ruimte om je hierin te ontwikkelen. Daarnaast is het als Frontend developer natuurlijk belangrijk dat je feeling hebt met designs en user experience. Hierin hoef je geen expert te zijn, maar gevoel ervoor is wel van belang.

Als Frontend Developer kom je terecht in een divers, gemotiveerd en vooral enthousiast team, bestaande uit 18 man (waaronder nog een andere Frontend Developer). De meesten komen uit de omgeving van Eindhoven en de voertaal op de werkvloer is Nederlands. De verschillen qua interesses en hobby’s zijn groot, wat er voor zorgt dat het team dynamisch is en dat men elkaar goed aanvult.

Ben jij een gepassioneerde Frontend Developer die houdt van een uitdaging en niet afschrikt van wat verantwoordelijkheid? Kun je daarnaast creatief denken en lijkt het je leuk om te schakelen tussen diverse projecten? Dan zijn we op zoek naar jou!

lees meer

Functie-eisen
 • Je hebt HBO werk- en denkniveau;
 • Je bent ervaren met HTML, CSS en Javascript;
 • Kennis van andere moderne JavaScript frameworks zoals Vue is een pre;
 • Je hebt gevoel voor user experience en vormgeving en bent op de hoogte van de WCAG;
 • Je schakelt gemakkelijk tussen verschillende klanten en projecten;
 • Je hebt affiniteit met privacy en security;
 • Je bent enthousiast, flexibel en vindt het leuk om met collega’s te sparren.

lees meer

Overige info
 • Goed salaris dat afhankelijk is van jouw kennis en ervaring;
 • Mogelijkheid tot parttime werken;
 • Pensioensregeling;
 • Vele doorgroeimogelijkheden;
 • Reiskostenvergoeding;
 • 25 vakantiedagen per jaar (en dat worden er snel meer);
 • De mogelijkheid om te werken aan diverse toffe projecten voor verschillende klanten;
 • Dagelijks een gezamenlijke lunch;
 • En geweldige gameroom met o.a. Red Bull F1 simulator, een tafelvoetbaltafel en meer;
 • Een prettige werkomgeving met VrijMiBo’s, gezellige uitjes en dat met gezellige collega’s;

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Onze klant is in 1995 als een van de eerste internetbedrijven opgericht en houdt zich bezig met een divers aantal online uitdagingen. Echte pioniers dus! Wie hun klant ook is, alles wat ze maken moet gebruiksvriendelijk zijn, goed werken, veilig en betrouwbaar zijn. Zo houden ze zich onder andere bezig met het ontwikkelen van web applicaties, websites en reserveringssystemen voor hotels. Hotelgasten willen natuurlijk 24/7 overzicht houden van kamerprijzen, vrije kamers en reserveringen. Dit bedrijf zorgt ervoor dat dit dan ook probleemloos en gemakkelijk kan.

Daarnaast bouwen zij ook websites voor gemeentes waar inwoners en bedrijven centraal staan. Op dergelijke websites wordt vaak een aantal belangrijke zaken geregeld, zoals het aanvragen van een paspoort of het doorgeven van een verhuizing. Dankzij dit bedrijf zien gemeentelijke websites er overzichtelijk uit en kan een bezoeker snel vinden wat hij of zij zoekt.

Ook de samenwerking met Canon is noemenswaardig. Zo ontwikkelde het bedrijf onder andere software voor het opwaarderen van studentenpassen en afhandelen van (online) printopdrachten voor Canon Business Services. De opdrachten die dit bedrijf ook aanneemt worden geselecteerd op complexiteit. Ze bouwen geen 13 in een dozijn websites, maar echt innovatieve applicaties.

Het kantoor is goed te bereiken met zowel het openbaar vervoer als met de auto en je komt te werken in een sfeervol, monumentaal pand dat geheel is gemoderniseerd. Er heerst een gezellige en ongedwongen sfeer, waarbij ze het belangrijk vinden dat alle werknemers zich thuis voelen. Ook worden er regelmatig uitjes georganiseerd. Je kunt hierbij denken aan een bezoekje aan het GLOW festival, karten of een weekendje weg. Ook kun je tussen het werken door prima je gedachten ever verzetten in de speciale gameroom!

lees meer

Contactpersoon Frontend Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures C Developer in Eindhoven
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Eindhoven