Vacature JavaScript Developer Informatiesystemen Gemeentes - Den Bosch

Den Bosch

Frontend Professionals
 • Frontend Professionals Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben jij een geboren JavaScript developer en wil jij graag een steentje bijdragen aan de maatschappij? Heb jij passie voor je vakgebied en ben je een ondernemend type? Ben jij daarnaast woonachtig in de omgeving dan Den Bosch? Dan zijn we op zoek naar jou!


De overheidsmarkt is continu in beweging, wat zorgt voor nieuwe uitdagingen die vragen voor nieuwe software. We zijn op zoek naar een JavaScript Developer die sofware schaalbaar, flexibel en hoogwaardig kan ontwikkelingen om al deze veranderingen bij te houden.

De softwareapplicatie waar je aan gaat werken geeft gemeentes de mogelijkheid om inzicht te verkrijgen uit alle gegevens (burgergegevens, belastingsdata, het handelsregister, uitkeringsinstanties etc.) die binnen de gemeente beschikbaar zijn. Je gaat een app maken die deze gegevens kan combineren om ze zo weer te geven in de plattegrond van de gemeente, een eenvoudige kaart of een diagram. Verder zorgt de applicatie ervoor dat de juiste persoons-gegevens in de juiste velden worden ingevuld. Dit om de burgers te ondersteunen bij hun aanvraag.

Dit doe je niet alleen! Je gaat werken in een multi-skilled getalenteerd team van professionals vanuit verschillende academische achtergronden. Samen gaan jullie je focussen op het uitbreiden, innoveren en onderhouden van een SaaS-applicatie voor gemeentes in Nederland. Met de Product Owner en Architect bepaal jij de strategie om deze applicatie uit te bouwen naar verschillende domeinen van gemeente. Dit zijn hele diverse domeinen, van het sociale domein tot de belastingen en vergunningen. Daar ligt ook direct de complexiteit want het is jullie taak om de applicatie ook herkenbaar te maken voor de gebruiker. Of deze nu bezig is met een uitkering- of een bouwaanvraag, de logica moet hetzelfde zijn.

Er wordt zoveel mogelijk gewerkt in een continuous deployment en DevOps omgeving. Ze stimuleren je om je hierin steeds opnieuw te ontdekken. De stack bestaat momenteel uit JavaScript (Node & Vanilla) met TypeScript. Uiteraard kan dit dit veranderen en heb jij daar zelf inspraak op. Dit is wat dat betreft sowieso een heel flexibel bedrijf. Wil je bijvoorbeeld en tijdje bij een ander team werken? Geen probleem! Je een nieuw specialisme eigen maken? Kom maar op!

Het enthousiasme en de inzet van de medewerkers wordt zeer gewaardeerd door het bestuur. Zij zijn er dan ook van overtuigd dat de inspanning van het personeel de basis van het succes is. Daarom biedt dit bedrijf de gelegenheid, zowel qua ruimte als qua budget, om je uitermate goed te kunnen ontwikkelen. Dit kan in de vorm van uitdagende projecten, het werken met state-of-the-art systemen, een persoonlijk ontwikkelplan maar ook via interne coaching en het volgen van opleidingen.

lees meer

Functie-eisen
 • Je hebt een HBO of WO opleiding afgerond (voorkeur voor IT gerelateerd);
 • Je hebt grondige kennis van JavaScript (Vanilla, Node.js);
 • Ervaring met ontwikkelen in ReactJS (of vergelijkbaar framework)
 • Ervaring met Typescript en testautomatisering tools is een pre;
 • Ervaring met Coninuous Delivery / DevOps is belangrijk, maar geen must;
 • Je bent communicatief vaardig en sociaal;
 • Je bent enthousiast en kunt andere meenemen in jouw plannen in ideeën

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Overige info
 • Een uitstekend salaris;
 • 26 vakantiedagen (mogelijk meer);
 • Goede pensioensvoorziening;
 • Volop de mogelijkheid om je door te ontwikkelen
 • Alle ruimte voor jouw eigen inbreng en creativiteit;
 • De kans om te werken in een enthousiast, leergierig en kundig team;
 • De kans om te werken op een mooie locatie in Den Bosch;

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Deze vooruitstrevende, ambitieuze en innovatieve club in Den Bosch maakt onderdeel uit van een groot technisch moederbedrijf met maar liefst 10 werkmaatschappijen en ruim 1600 werknemers! De werkmaatschappij van deze vacature heeft zich gespecialiseerd in het ontwikkelen van nieuwe oplossingen en bedrijfssoftware voor gemeentes en maatschappelijke organisaties. Mede dankzij de software kunnen deze organisaties efficiënter opereren en nóg betere service leveren aan burgers en bedrijven. Ze zijn er van overtuigd dat de beschikbaarheid en betrouwbaarheid van alle informatie binnen een gemeente bijdraagt aan een effectiever functionerende gemeente met een betere en gerichte dienstverlening naar haar ‘klanten’- de inwoners van Nederland.

Dit doen zij door de verantwoordelijkheid te nemen over de gegevensuitwisseling tussen de lokale applicaties binnen een gemeente en door de gemeente aan te sluiten op de buitenwereld van externe landelijke voorzieningen. Zo beheert en controleert deze organisatie de kwaliteit van 8 miljoen burgergegevens en wordt er voor gezorgd dat enkel de juiste mensen de informatie te zien krijgen. Het is daarbij de bedoeling dat van een grote hoeveelheid data, nuttige informatie kan worden gemaakt door verbanden te trekken, overzichten te genereren en gemeentes de tools te geven dit zelf te doen. Hier kunnen ze jouw hulp bij gebruiken!

Momenteel heeft dit bedrijf 400 medewerkers in dienst die zich toegewijd inzetten voor het succes van deze informele club vanuit een prachtig kantoorpand in Den Bosch. Naast samen mooie inhoudelijke resultaten behalen, is er ook ruimte voor ontspanning. Zo worden successen samen gevierd en maken de liefhebbers van carnaval jaarlijks Oeteldonk onveilig.

lees meer

Contactpersoon Frontend Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures C Developer in Den Bosch
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Den Bosch