Vacature Senior Frontend Developer Projectenclub (Node, Vue, Angular. React) - Arnhem

Arnhem

Frontend Professionals
 • Frontend Professionals Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben jij een ervaren Frontend Developer en ben jij woonachtig in de omgeving van Arnhem of de Utrecht? Denk jij altijd in oplossingen in plaats van in problemen en heb jij de ambitie om met jouw leidende karakter dit bedrijf tot een hoger niveau te tillen? Lees dan snel verder!


We zijn op zoek naar een Frontend Developer met minimaal 3 jaar ervaring. Als jij de ambitie hebt om als Lead Developer, Product Owner of Scrum Master aan de slag te gaan ben jij hier aan het goede adres. We zijn namelijk op zoek naar iemand die de groei van dit bedrijf wil stimuleren. Samen met 13 andere vakspecialisten ga werken aan geïntegreerde maatoplossingen voor onze klanten. Dit doe je 2 dagen bij de klant op locatie en de overige 3 dagen op kantoor. Met jouw leidende karakter help jij met het inhoudelijk structureren van projecten en werkzaamheden en adviseer jij de klant over het perfectioneren van User Experience.

Je maakt deel uit van een groter geheel en deelt dan ook jouw ideeën met collega developers, strategen, interactie ontwerpers in designers. Er wordt gewerkt met Agile/Scrum dus ervaring hiermee is voordelig. Omdat jouw ideeën goed doordacht en vormgegeven zijn, gaan ze voor een langere tijd mee en slaan ze echt aan. Wat vooral belangrijk is, is jouw ervaring met HTML, CSS en JavaScript. Kennis met frameworks als React, Angular of Vue.js en backend scripting is een grote plus.

Door de omvang van dit bedrijf krijg je veel vrijheid in je werk en ze zijn zelf ook ontzettend flexibel als het gaat om thuiswerken, parttime dagen of werktijden. Ze geloven wat dat betreft in het werken 2.0, maar vinden een goede teamsfeer ook belangrijk. Er is in overleg daarom een hele hoop mogelijk. Mocht je daarnaast bijvoorbeeld de ambitie hebben om initiatief te nemen in zaken als kennisdeling of conferenties dan ben je hier aan het juiste adres. Dit zal gestimuleerd worden!

Vind jij het leuk om je vast te bijten in complexe technische materie en heb jij oog voor kwaliteit? Ben je helder in je communicatie en lijkt het je leuk om in een Scrum team te werken aan de groei van dit bedrijf? Dan is dit team op zoek naar jou!

lees meer

Functie-eisen
 • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring met HTML, CSS en Javascript;
 • Je hebt goede communicatieve skills (zowel Engels als Nederlands);
 • Ervaring met React / Vue.js / Angular is een pre;
 • Backend development spreekt je aan;
 • Je bent altijd op de hoogste van de laatste technieken en weet als geen ander hoe je jouw visie kunt omzetten in praktijkgerichte oplossingen!

lees meer

Overige info
 • Goed salaris, met diverse mogelijkheden op basis van kennis en ervaring;
 • Lease auto is bespreekbaar en anders een volledig reiskostenvergoeding;
 • 25 vakantiedagen;
 • Laptop van de zaak;
 • Bijdrage in pensioensopbouw;
 • Uitstekende werksfeer;
 • De kans om te werken binnen een professioneel team!

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Je gaat aan de slag voor een organisatie die de ontwikkeling van state-of-the art weboplossingen op een vernieuwende en eigen manier aanpakt. Twee jongens richtten, geïnspireerd op de dot com economy, dit bedrijf in 2002 op. Hun doel: het realiseren van websites en een goede gebruikerservaring. Inmiddels zijn ze doorgegroeid en werken ervaren strategen, consultants, User Experience Designers, Front- en Backend Developers aan het bouwen van slimme online oplossingen die future-proof zijn. Waar vroeger de focus vooral op het bieden van Frontend uitkomsten lag, zijn ze begin 2019 met hun nieuwe directeur van plan een nieuwe weg in te slaan en zich te gaan focussen op de fullstack development (alles in de richting van scripting). Ook gaan ze zich bezighouden met consultancy en projectmanagement, zodat zij partner van hun klant worden in plaats van dat ze de klanten alleen een service bieden. Genoeg uitdaging dus!

Of het nou gaat om Web, App, Voice of iets anders, ze zijn als geen ander in staat om ruwe ideeën om te zetten in praktische oplossingen die verschil maken voor een organisatie met optimale gebruikservaring, performance en integratie. Hun focus ligt qua klantenkring op de Randstad en ze mogen onder andere klanten als WNF, 9292ov, Schiphol en de Nederlandse Bank tot hun kring rekenen. Waar hun klanten nu overal en nergens vandaan komen, willen ze zich in de toekomst gaan focussen op bepaalde sectoren zoals die van AI, Privacy & Security en Datacontrol, om zo meer diepgang in hun applicaties te brengen.

Het hoofdkantoor is gevestigd in Arnhem, in een prachtig pand dat bekend staat om het adembenemende uitzicht en de handige ligging naast het NS station. Het is dan ook geen straf om hier te mogen werken. Er worden ook leuke uitjes georganiseerd, zoals een trip naar Burger Zoo of wadlopen. Het team is hecht en wat hen uniek maakt is dat de man/vrouw verdeling ongeveer 50/50 is. Dat zie je niet bij ieder IT bedrijf.

lees meer

Contactpersoon Frontend Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Angular Developer in Arnhem
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Arnhem