Vacature React developer web interface - Delft

Delft

Frontend Professionals
 • Frontend Professionals Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben jij een technische Frontend Developer met een creatieve mindset? Ben jij woonachtig in de omgeving van Delft en lijkt het jou gaaf om met jouw kennis en ervaring de frontend van een hightech platform te schrijven? Lees dan snel verder!


We zijn op zoek naar een ervaren Frontend Developer, voor wie React geen geheimen kent. Je gaat je richten op de (door)ontwikkeling van de web interface van dit platform. Vorig jaar is hier een eerste versie voor ontwikkeld. Aangezien dit een daverend succes is en er veel vraag naar is, willen ze dit verder door ontwikkelen. Hiervoor zijn we op zoek naar een React expert.

Aan jou de taak om de grote lijnen voor de toekomst van de bibliotheek voor de web user-interface uit te zetten. Als je gevoel hebt voor UI/UX en design is dat een dikke plus, want dit staat nog in de kinderschoenen. Verder is dit een job met veel verantwoordelijkheid, maar ook veel technische vrijheid. Zo zal jij de eerste React/Frontend expert zijn binnen het bedrijf waardoor jij de ontwikkelingen naar je eigen hand kunt zetten. Het is daarbij absoluut niet ondenkbaar dat er in de toekomst meerdere Frontend developers naast jou komen te werken.

Gekeken naar de technische stack is voornamelijk Javascript kennis belangrijk. Je hebt minimaal 3 jaar ervaring met React, en ook Vue en Node zijn niet nieuw voor jou. Het belangrijkste blijft echter jouw React kennis. Ervaring en/of interesse in 3D rendering en WebGL is een pre, want dit is een belangrijk onderdeel bij het goed en snel visualiseren van de geometrische modellen in de browser.

Naast het door ontwikkelen van de web user-interface kan er ook maatwerk bij komen kijken. Veel klanten vragen naar specifieke toepassingen en componenten, waarvoor je direct met klant zult schakelen. Hier zijn goede communicatieve vaardigheden belangrijk. Het is hierbij van belang dat jij de eisen en behoeften goed weet uit te vragen, want deze zijn niet voor iedere klant vanaf de start even duidelijk. Al met al een hele diverse rol. We zijn daarom ook op zoek naar een echte Frontend engineer mét communicatieve skills!

Pas jij in het bovenstaande plaatje en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan komen wij graag met jou in contact om de mogelijkheden te bespreken.

lees meer

Functie-eisen
 • Jij bent een JavaScript React developer met minimaal 3 jaar ervaring;
 • Je hebt minimaal een hbo opleiding afgerond met bij voorkeur Computer Science of iets gelijkwaardigs;
 • Je hebt ervaring met HTML en CSS (dit schrijf je blind);
 • Het is een zeer grote pre als ervaring hebt met Vue.js en Node.js;
 • Ervaring met 3D rendering en 3D modellen is een grote pre (WebGL);
 • Je hebt een passie voor UI/UX en oog voor detail op dat vlak;
 • Je bent een techneut die van zijn hobby zijn werk heeft gemaakt;
 • Je bent communicatief sterk en vind het leuk om met de klant in contact te zijn!

lees meer

Overige info
 • Goed salaris, afhankelijk van kennis en ervaring;
 • Reiskostenvergoeding;
 • 25 Vakantiedagen & vakantiegeld;
 • Flexibele werktijden;
 • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je eigen visie aan het product mee te geven;
 • Laptop van de zaak en een hele fijne werkplek;
 • Een inspirerende wekomgeving en een groep collega’s waarvan je veel kunt leren;
 • Leuke teamuitjes, zoals VrijMiBo’s en de jaarlijkse wintersport!

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Dit bedrijf is in 2016 opgericht door 2 ingenieurs die zelf vanuit de wereld van lucht- en ruimtevaarttechniek komen. Ze kennen de high-tech industrie goed en merkten dat veel stappen in het ontwerpen van high-tech producten kennis gedreven en iteratief zijn. Er waren geen goede oplossingen voorhanden zijn om deze cruciale stappen te automatiseren. De vraag naar het automatiseren van ontwerpprocessen stijgt al jaren en ze wilden dit gat in de markt opvullen met een eigen oplossing gebaseerd op de modernste technieken. Het platform dat zij hebben ontwikkeld is het antwoord hierop en stelt ingenieurs in zelfstandig en efficiënt technische applicaties te ontwikkelen.

Als klant kun je bij hen terecht als je een oplossing zoekt voor tijdrovende, ingewikkelde design- of werkprocessen. De software die dit bedrijf ontwikkelt zorgt er namelijk voor dat alle onderdelen die betrekking hebben tot jouw design of werkproces op maat worden geïmplementeerd met als gevolg een geautomatiseerd proces. Dit doen ze aan de hand van hun eigen programmeertaal op hoog niveau, gebaseerd op Python. Deze programmeer taal stelt ingenieurs in staat om kennisregels uit te drukken in code en toe te passen in applicaties. Het platform bevat bibliotheken die voor jou als klant het ontwikkelen van applicaties versnellen, zoals het automatisch genereren van geometrische modellen, het maken van meshes en het koppelen van externe software pakketten voor simulaties en analyses.

Een voorbeeld: Voor een bedrijf dat waterzuiveringsinstallaties ontwerpt verzamelen zij alle nodige informatie over bijvoorbeeld de reservoirs, filters, toevoer- en afvoerleidingen. Aan de hand van deze informatie ontwikkelen ze een samen met de klant een maatwerk applicatie die ervoor zorgt dat het ontwerpproces zo goed als volledig wordt geautomatiseerd. Als dit bedrijf in de toekomst een nieuwe installatie wil ontwerpen, kunnen ze aan de hand van het parametrische model gemakkelijk een nieuw ontwerp maken. Alle aspecten van het ontwerp zijn opgenomen in de applicatie, zoals het zuiveringsproces voor het water, een stromingsanalyse, de bouwkundige en mechanische aspecten en natuurlijk de kosten. Een nieuwe installatie kan nu in uren in plaats van weken worden ontworpen! Een andere toepassing van deze bedrijf die je zou kunnen kennen, is het ontwerp van de zonnewagen die meerdere malen ’s werelds belangrijkste race voor zonnewagens in Australië heeft gewonnen.

Je komt terecht in een team van hoogopgeleide ingenieurs en software developers, waardoor er veel ruimte is om te leren van je collega’s. De werkomgeving is in Delft is professioneel en rustig, maar ook levendig. In de hippe openbare ruimtes van dit moderne bedrijfsverzamelgebouw is er uitgebreide ruimte voor ontspanning met tafeltennis, pool en tafelvoetbal. Daarnaast worden er leuke teamuitjes georganiseerd en gaat dit bedrijf jaarlijks op zoek naar de sneeuw voor een korte skitrip!

lees meer

Contactpersoon Frontend Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures BI Developer in Delft
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Delft