user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Ervaren Frontend Developers

in Rotterdam

Frontend Professionals
 • Frontend Professionals
 • MBO niveau 3 of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Functieomschrijving

De softwareontwikkeling vindt plaats in Nederland. De kantoren vestigen zich in Rotterdam en Amsterdam. Er wordt gewerkt aan de hand van de Scrum en het complete team komt tenminste eens per week op één van de vestigingen samen. Het totale ontwikkelteam bestaat uit 35 developers.

Het team deelt zich op in vier Scrum teams, bestaande uit zes tot tien personen. Ieder team houdt zich bezig met een specifieke markt, omdat deze markten hun eigen software pakketten hebben. Voorbeelden van deze markten zijn: woningcorporaties, private wealth of pensioenfondsen.

Als Frontend developer houdt jij je bezig met het (door)ontwikkelen van diverse projecten. Je ontwikkelt diverse interfaces en functionaliteiten (simulaties) die gebruikt worden door beleggings- en vastgoed klanten voor hun financiële besluitvorming. Belangrijk is dat je de gebruiksvriendelijkheid van de user interface en toepasbaarheid van webapplicaties waarborgt. Dit doe je in een team die bestaat uit diverse disciplines waaronder: Java developers, frontend experts, testers en informatie analysten.

Jouw actieve rol bij de toepassing van nieuwe technieken draagt bij aan de inhoudelijke ontwikkeling van collega’s in het team. Er zijn uitstekende opleidings- en doorgroeimogelijkheden, deze richten zich op verschillende inhoudelijke specialismen als projectmanagement. Jouw groeiambities krijgen hier de mogelijkheden.

De organisatie vind het belangrijk dat zij voorop blijven lopen in de markt. Om dit te waarborgen zijn de connecties met de academische wereld nauw en wordt er veel geïnvesteerd in de groei van medewerkers. Er zijn veel kennis- en brainstormsessies met collega’s, ook als het gaat om (nieuwe) producten.

Ben jij ervaren in het werken met Frontend en op zoek naar een springplank voor je carrière? Hecht jij waarde aan complexiteit en innovatie? Vind jij een stabiele werkomgeving en goede arbeidsvoorwaarden belangrijk? Dan is deze rol jouw je lijf geschreven!

lees meer

Functie-eisen
 • Tenminste HBO/WO afgestudeerd richting Informatica;
 • Ook andere bèta studies zoals Wiskunde of Natuurkunde kunnen interessant zijn;
 • Minimaal 2 jaar ervaring met frontend developer (JavaScript, HTML & CSS);
 • Ervaring met AngularJS en TypeScript;
 • Je kunt conceptueel denken, bent analytisch sterk en gericht op vernieuwing;
 • Je hebt Affiniteit met de financiële sector;
 • Jij bent een teamplayer;
 • Je daagt jezelf graag uit en houdt van verantwoordelijkheden, vrijheid en complexiteit.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Deze internationale software leverancier werkt met een zeer prettige werksfeer op een A-locatie! Zij helpen financiële bedrijven als verzkeraars, pensioenfondsen, woningcorporaties en banken wereldwijd bij het nemen van financiële beslissingen en houden toezicht over de daaraan gekoppelde resultaten.

Financiële scenario’s worden in kaart gebracht om de gevolgen van een beslissing op korte en langer termijn te kunnen beoordelen. Met behulp van de ontwikkelde sortwaresystemen maakt deze internationale organisatie deze scenario’s zichtbaar. Zo wordt helder wat het rendement en bijbehorende risico’s van financiële keuzes zijn. Een hele mond vol, maar deze organisatie ontwikkeld dus beslissingsondersteunende simulatiesystemen voor de financiële markt.

Een complex verhaal waar veel wiskundige problemen, analytisch inzicht, Open Source, Scrum, Java en JavaScript bij komt kijken. Regelmatig steken in expertisegroepen, mensen de koppen bij elkaar om te sparren over architectuur of multiprocessing, testing, Blockchain, nieuwe technologieën of kwaliteitsborging. Er wordt in techlabs van alles uitgeprobeerd met Open Source technieken om met betrekking tot innovatie voorop te kunnen blijven lopen.

Bedrijven die gebruikmaken van de softwaresystemen zijn onder andere Coca Cola, Allianz, Heineken en de grootste pensioenfondsen in Canada en Nieuw Zeeland. Om als organisatie met de groeiende markt mee te groeien willen zij een van de vier Scrum teams uitbreiden. Hierbij wordt er gezocht naar een Frontend developer die deze uitdaging aan wil gaan

Het hoofdkantoor is gevestigd in Rotterdam, nabij station Blaak en biedt een spectaculair uitzicht. De sfeer binnen het bedrijf is ontzettend informeel. De branche straalt dit niet direct uit maar het bedrijf biedt zijn medewerkers de ruimte voor spontane borrels, leuke personeelsfeestjes, kerstdiners en activiteiten gericht op de afdelingen.

Ook is er veel ruimte en vrijheid om eigen verantwoordelijkheden op te pakken en mee te denken over hoe het beter kan. Bovendien is er veel ruimte voor doorgroei.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.500 - € 4.500 p/m

Afhankelijk van kennis en ervaring