user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Contactgegevens

Frontend Professionals https://cdn.ictergezocht.nl/werkgever_groot/7622/5701760cc0478a289c78d10215f89db5/
Cruquiuskade 251
1018AM Amsterdam Noord-Holland NL

+31 (0) 20 8200 370
Frontend Professionals
Score: 9.9
Stemmen: 15

Frontend Professionals

Cruquiuskade 251, Amsterdam

Frontend Professionals
  • Frontend Professionals
  • Amsterdam
  • 1 - 10 medewerkers
  • +31 (0) 20 8200 370

Frontend Professionals is een Werving- en Selectiebureau en bevindt zich zoals de naam al verklapt, in de niche van Frontend ontwikkelaars. Het bedrijf is ontstaan vanuit de toenemende vraag naar developers met uitstekende kennis van onder andere Javascript, ReactJS, AngularJS, NodeJS etc. Deze zoektocht neemt alleen nog maar toe en aan ons de taak om aan de behoefte van zowel opdrachtgever als kaniddaat te voorzien.

Wij zijn open minded, nuchter en transparant en iedere dag weer gedreven om developers aan onze beste klanten te matchen. Hierbij zetten wij kwaliteit voorop. Dit kunnen wij garanderen doordat wij onze focus volledig op frontend richten.

Mocht je daarom als frontend developer op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging, of ben jij een werkgever die op zoek is naar nieuw talent. Neem dan contact met ons op en wij vertellen je graag meer over onze aanpak.

Werken bij Frontend Professionals? Geen openstaande ICT vacatures Bekijk vervulde
62 vervulde ICT vacatures
Frontend Developer wiskundige software pakketten (vervuld)
Frontend Professionals De softwareontwikkeling vindt plaats in Nederland. De kantoren vestigen zich in Rotterdam en Amsterdam. Er wordt gewerkt aan de hand van de Scrum en het complete team komt ..
Frontend Developer Delevery Management Platform (vervuld)
Frontend Professionals Inmiddels is dit bedrijf de start-up fase voorbij en zijn ze sterk gegroeid. Ongeveer een jaar terug zijn ze verhuisd naar hun huidige locatie omdat ze letterlijk uit hun ..
JavaSript Developer Voorburg (vervuld)
Frontend Professionals Als frontend techneut kom je terecht in een innovatieve en kennishongerige omgeving. Er wordt veel gedaan op het vlak van kennisdeling, trainingen en je krijgt tijdens je ..
JavaScript developer Mediapark (vervuld)
Frontend Professionals Als senior JavaScript programmeur zal jij werkzaam zijn binnen de Video On Demand afdeling van de organisatie. Je zult binnen een ontwikkelteam van zo’n 22 professionals ..
Senior Frontend Developer (vervuld)
Frontend Professionals Als Senior Frontend Developer kom jij binnen in dit 15-koppige team van technisch goed onderlegde professionals terecht. Saai zal het werk niet worden, want je werkt mee aan ..
Frontend developer Eindhoven (vervuld)
Frontend Professionals Als Frontend developer kom je werken in het ICT team. Naast dat je veel met je collega’s uit dat team te maken krijgt, zul je ook nauw samenwerken met de online ..
Lead Frontend developer architectuur start-up omgeving (vervuld)
Frontend Professionals Voor de vijf agencies die onder deze organisatie vallen wordt jij als Lead Frontend Developer ingezet en is het dus van belang dat jij als geen ander weet te schakelen tussen ..
Lead/ervaren frontend (React) developer Lijnden (vervuld)
Frontend Professionals Als Frontend ontwikkelaar zul jij je steentje bijdragen aan het e-commerce team. Je zult je gaan bezig houden met vraagstukken als: Hoeveel T-shirts gaan we volgend jaar ..
Junior frontend developer boekenplatform (vervuld)
Frontend Professionals Het bedrijf zelf bestaat uit 12 man waarvan 7 techneuten. Het IT team is opgebouwd uit 2 mobile developers (iOS & Android), 2 webdevelopers, een UX expert en 2 ..
Frontend developer Ede (vervuld)
Frontend Professionals Er wordt gewerkt in ontwikkel teams van 3 á 4 man die zich veelal op hun eigen product richten. Daarnaast vindt er veel kruisbestuiving plaats tussen de teams en wordt er ..
Frontend developer recreatiebranche (vervuld)
Frontend Professionals Voor de functie Frontend developer is het vooral belangrijk dat je over een HBO werk- en denkniveau beschikt. Het is natuurlijk mooi meegenomen als je een voltijd opleiding ..
JavaScript developer (ReactJS) Halfweg (vervuld)
Frontend Professionals Het bedrijf zelf is circa 10 man groot waarvan 6 man zich met development bezig houdt. Het team bestaat uit 3 mobile developers, 2 backend developers en een frontend ..
Ervaren Frontend Developers (vervuld)
Frontend Professionals De softwareontwikkeling vindt plaats in Nederland. De kantoren vestigen zich in Rotterdam en Amsterdam. Er wordt gewerkt aan de hand van de Scrum en het complete team komt ..
Frontend developer videostreaming Zeist (vervuld)
Frontend Professionals Jij gaat als ervaren programmeur input leveren voor nieuwe concepten en projecten. Jij richt je vooral op de online multimedia projecten. Zo werk je aan responsive frontend ..
Frontend developer Amersfoort (vervuld)
Frontend Professionals Voor de frontend tribe zoeken we een ervaren, gedreven techneut in hart en nieren. Daarnaast heb je de ambitie om binnen de organisatie door te groeien en zie je een uitdaging..
Frontend developer e-commerce (vervuld)
Frontend Professionals Het is een jong bedrijf waar momenteel 30 mensen werkzaam zijn waarvan 11 programmeurs. Er staan wat grote projecten op stapel die op een Agile manier worden aangepakt. Zo ..
Frontend developer marktleider betaalbranche (vervuld)
Frontend Professionals Als senior Frontend developer kom je terecht op een afdeling met 16 ontwikkelaars. Deze afdeling is vervolgens weer opgedeeld in 3 SCRUM teams (UX, Frontend, Backend). We ..
Frontend developer Hoorn (vervuld)
Frontend Professionals Je komt terecht bij een middelgrote organisatie van circa 35 man. Hierin zal je niet verlegen zitten om technische uitdaging. Waar voorheen de focus lag op licenties en ..
Frontend developer onderwijsapplicaties (vervuld)
Frontend Professionals De functie betreft een Frontend/JavaScript rol. Jij komt daarom ook terecht in het Frontend team dat onderdeel is van de 30-koppige ICT-afdeling. De gehele afdeling is ..
Frontend developer recreatiebranche Andelst (vervuld)
Frontend Professionals Als frontend webdeveloper zal jij een zeer belangrijke functie vervullen binnen het online team. Jouw verantwoordelijkheid ligt bij het ontwerpen van de frontend architectuur ..
Frontend developer life science industrie (vervuld)
Frontend Professionals Als Frontend software engineer kom je te werken in een klein en gepassioneerd team van software ontwikkelaars. Je werkt aan verschillende interessante klantprojecten en ..
Frontend developer (web&mobile) Amersfoort (vervuld)
Frontend Professionals Ter versterking van het huidige team zoekt men op korte termijn een ervaren frontend developer. Het team werkt middels de scrum methodiek en bestaat uit zes ontwikkelaars en ..
Frontend architect Haaksbergen (vervuld)
Frontend Professionals Je zal in een team van 18 mensen aan de slag gaan waar momenteel 2 frontend developers en 3 backend developers werken. Jij zal de rol als frontend architect op je nemen en de ..
Frontend (fullstack) developer Rijswijk (vervuld)
Frontend Professionals Voor de functie van Frontend Developer zijn ze bij dit bedrijf op zoek naar iemand die al enkele jaren ervaring op zak heeft. Hierbij is het natuurlijk van belang dat je thuis..
Senior Frontend Developer Rotterdam (vervuld)
Frontend Professionals Als Frontend Developer zul je aan de slag gaan met het ontwikkelen van user interfaces en maak je gebruik van web technologieën. Je neemt je vak serieus en bent graag ..
Bekijk ICT vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT bedrijven
  3. Amsterdam