Vacature Support engineer / allround ICT talent - Alkmaar

Alkmaar

Simply IT
 • Simply IT Bedrijfsprofiel
 • MBO niveau 3 of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Simply IT is een groeiende ICT partij. Wij zijn per direct opzoek naar versterking voor ons support team. Als Support engineer / allround ICT'er ben jij voornamelijk bezig met het ondersteunen van onze klanten uit het kleine MKB. Het oppakken van incidenten, het uitvoeren van projecten en het beheer op locatie vullen het merendeel van jouw dag.

Wat wij van jou verwachten?
Omdat jij de hele dag in contact staat met klanten, - zowel telefonisch als op locatie -, zijn sociale vaardigheden een belangrijke eigenschap. Jij kunt jou gemakkelijk inleven in de klant en jij zorgt ervoor dat zij goed geholpen worden. Jij kunt improviseren bij onverwachte situaties en oplossingen bedenken om bestaande omgevingen nog meer te (ver)beteren. Daarnaast kun jij zowel in team verband als zelfstandig goed functioneren en ben jij pro-actief ingesteld.
 

lees meer

Functie-eisen Om onze klanten uitstekend te kunnen helpen is het naast goede communicatie ook belangrijk dat jij beschikt over een afgeronde MBO niveau 4 opleiding, rijbewijs (B) plus inhoudelijke basiskennis en ervaring met onderstaande kennisgebieden:
 • Producten van Microsoft
 • Virtualisatie op basis van Hyper-V
 • Microsoft 365 en SharePoint online.
 • Server Based Computing
 • VoIP (Pré)
 • Netwerk infrastructuur (Pré)
 • Datto RMM / Autotask (Pré)

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Overige info Waarom jij bij ons wilt werken!

Simply IT bestaat uit een klein team. Onze diversiteit aan klanten zorgt ervoor dat elke dag uitdagend is. Een veelzijdige functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid met een informele sfeer. Jij kan jouw collega's beter leren kennen tijdens de gezamenlijklunch of bij een potje gamen op de vrijdagmiddagborrel.
Naast goedeprimaire en secundairearbeidsvoorwaarden (o.a. laptop-, auto- en telefoonregeling), vinden wij zelf de ontwikkeling die jij doormaakt erg belangrijk, daarom bieden wij een ruim aantal mogelijkheden tot opleidingen, trainingen en certificering.

Lijkt het jou leuk om bij ons te werken? Stuur ons jouw gegevens per e-mail , dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op!
 

lees meer

Bedrijfsomschrijving IT moet simpel zijn en werken. Dat is het motto van Simply IT. Wij doen er alles aan om dit waar te maken voor u. Bij ons krijgt de klant een complete ICT-oplossingen op maat, met duidelijk en eerlijk advies in begrijpelijke taal.
We zijn gecertificeerd Microsoft Silver partner. Onze medewerkers zijn gediplomeerd en houden hun kennis constant up-to-date. De klant kan dus rekenen op deskundige dienstverlening, of het nu gaat om hardware, software, netwerken, telecom of webdiensten.

lees meer

Contactpersoon Dhr. Gert Van der Stappen
0725675060
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures 2e lijns Support Medewerker in Alkmaar Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Alkmaar