Vacature Specialist Licentie en Assetmanagement - Geleen

Geleen

Zuyderland Medisch Centrum
 • Zuyderland Medisch Centrum Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 36 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Binnen de RVE ICMT, afdeling ICT is een vacature beschikbaar voor een specialist Licentie en Assetmanagement. We zijn op zoek naar een kandidaat die beschikt over voldoende competenties, ervaring en kennis, om deze uitdagende functie in een teamverband te vervullen. Het betreft een aanstelling voor de duur van een jaar, met uitzicht op een vast dienstverband.

Onze afdeling
De afdeling ICMT Infrastructuur services is een van de afdelingen van de RVE ICMT (Informatie, Communicatie en Medische Technologie). De afdeling is verantwoordelijk voor het beheer van de centrale informatie technische infrastructuur van de medisch- en patiënt gerelateerde toepassingen. Hieronder vallen vaste en mobiele werkplekken, netwerk, centrale opslag, email, servers, databases en telefonie. Binnen de afdeling worden continu infrastructurele verbeterprojecten doorgevoerd. Daarnaast wordt er bijgedragen aan het Zuyderland-programma ‘De beste zorg, zo thuis mogelijk’. Binnen ons compacte ICT Bedrijfsbureau wordt een professionaliseringsslag gemaakt ten aanzien van assetmanagement in de meest brede zin van het woord.

De missie
In onze patiëntenzorg is een moderne, flexibele en betrouwbare ICT dienstverlening een kernwaarde. De beheersing van kosten en risico’s wordt daar in een steeds belangrijker aspect. Het beschikken over een goed ingerichte asset administratie en bijbehorende procesinrichting is een absolute succesfactor. Jij helpt mee deze verder vorm te geven en geoptimaliseerd te houden.

Over jou
Je hebt je sporen verdiend in IT service management en je hebt aanvullend een affiniteit met Finance & Control. IT dienstverlening is je ding, maar feiten en cijfers niet minder. In IT Servicemanagementtools en administratievoering ben je thuis. Je vindt het essentieel dat je CMDB goed georganiseerd wordt en blijft, dat daarin alles betrouwbaar wordt vastgelegd wat essentieel is voor de relevante ITIL kernprocessen, en dat je proces en organisatie-inrichting rondom je CMDB staan als een huis. Je weet wat rapporteren en meerjarig budgetteren is en wat jij moet organiseren en aanleveren om dat goed te kunnen doen. Daarnaast heb je ervaring met software-assetmanagement, zowel vormgevend als uitvoerend, je beheert software-licentiecontracten en onderkent de daarin vastgelegde rechten en plichten. En de risico’s. Je bent niet op je mondje gevallen, adviseert ongevraagd, neemt initiatief, staat stevig in je schoenen, prettig zakelijk en zit aan tafel bij besprekingen met onze partners en leveranciers. Wat er niet is, maar er volgens jou wel hoort te zijn, help je mee ontwikkelen en organiseren. Daarnaast ben je accuraat, heb je oog voor kwaliteit en noodzakelijke verbeteringen en ben je een toegankelijke collega.

Ben je van mening dat je over de juiste mix beschikt, en een bijdrage kunt leveren aan de Zuyderland missie, dan wordt je bij deze uitgenodigd te reageren.

lees meer

Functie-eisen Wie ben jij?
 • Een aantoonbaar HBO+ werk- en denkniveau.
 • Meerjarige ervaring in IT service management, contractmanagement of assetmanagement.
 • Ervaring met het inrichten van administraties, processen en procedures op basis van ITIL/ISM.
 • Een zeer accurate en constructief kritische werkhouding.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden.
 • Jouw motivatie om in je vak bij te blijven.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving OVER ZUYDERLAND MEDISCH CENTRUM

Iedere dag wordt in het topklinische opleidingsziekenhuis, gevestigd op twee hoofdlocaties in Zuid-Limburg (Sittard-Geleen en Heerlen), op hoog niveau excellente en innovatieve patiëntenzorg geleverd.
• Aantal bedden Zuyderland Medisch Centrum: 1.675
• Aantal opnames: 45.000 per jaar
• Aantal verpleegdagen: 253.000 per jaar
• Aantal dagopnames: 40.000 per jaar
• Aantal bezoeken aan de spreekuurcentra: 845.000 per jaar

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.798 - € 4.682 p/m
Aantal uur per week 36 uur p/w
Werktijden in overleg
Overige info Aanvullende informatie
Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Voor de meeste functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd. Voorafgaande aan een indiensttreding zal hierover nadere informatie worden verstrekt.

Zijn er binnen Zuyderland op dit moment voorrangskandidaten die in aanmerking komen voor deze functie, dan hebben zij conform het Doorlopend Sociaal Plan voorrang boven andere interne en/of externe kandidaten.

lees meer

Contactpersoon Mevr. Recruitment Cure
088-4593240
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Geleen Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Geleen