Vacature Allround Microsoft ICT netwerk engineer in de omgeving 020 - Zwanenburg

Zwanenburg

Tracks BV
  • Tracks BV Bedrijfsprofiel
  • MBO niveau 4 of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Jouw rol
Wij zoeken een enthousiast en communicatief sterk persoon die hulpvaardig is en zich opstelt als een echte teamspeler. Daarnaast ben je flexibel en bereid een stapje extra te zetten om je kennis te vergroten en het werk te klaren. Je bent niet bang voor technische uitdagingen en deelt je kennis en ervaring graag met je collega’s. Je haalt voldoening uit het helpen van klanten en het ziet het als jouw taak om de klant de beste service te bieden en herkent jezelf in onze slogan “ ICT Ontzorging, klaar voor jouw toekomst”
De volgende werkzaamheden komen onder andere aan bod:
• Operationeel verantwoordelijk voor migraties, installatie, beheer en onderhoud van ICT-infrastructuren bij onze klanten.
• Bouwt mee aan een krachtig, homogeen en gedisciplineerd technisch team.
 
 

lees meer

Functie-eisen Jouw profiel
Een fijne collega met een flexibele inzet. Met onze klanten onderhouden wij een langdurige relatie. Een klantgerichte werkhouding, uitstekende contactuele eigenschappen en inleving zijn daarom belangrijk. Je beschikt over motiverende capaciteiten. Jij speelt een belangrijke rol in ons team.

De eisen:

Algemeen:
• Geen 9 tot 5 metaliteit
• Gedreven, flexibel en positief ingesteld
• Gedisciplineerd en Enthousiast
• Verantwoordelijkheid.
• Teamspeler maar kan ook goed alleen werken

Specifiek:
• MBO / HBO werk- en denkniveau
• Minimaal 3 jaar relevante werkervaring op gebied van ICT-ondersteunende activiteiten
• Afgeronde MBO opleiding, richting ICT
• Nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen!
• Gedegen kennis van Microsoft besturingssystemen en Office-producten op server en cliëntniveau, waaronder MS-Server 2012-2016-2019, MS-Exchange
• Ervaring met Virtualisatie software zoals Microsoft Hyper-V. Kennis en ervaring met cloud oplossingen als Microsoft 365 en Azure
• Kennis van netwerkstructuren, topologieen en inrichtingsstandaarden en ook kennis van beveiligingsmethodieken.
• Ervaring met het inrichten en beheren van Firewall’s, Routers, Switches en overige netwerk gerelateerde componenten..
• Goede kennis van hardwarecomponenten overall (cliënt, server en netwerk).
• Kennis van onder andere (Hosted) Exchange en Virtuele (Private) Servers.
• Het in bezit hebben van certificaten op het gebied van Microsoft is een Pré
.
Rijbewijs vereist: Auto (B)

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Overige info Wat we bieden

Gezellige werkomgeving op leuke locatie langs het water (Ringvaart) in de Haarlemmermeer, tussen Haarlem en Amsterdam
Werken in een gedreven, ervaren en innovatief team;
Veel mogelijkheden tot verder leren en zelfontplooiing;
Diversiteit aan interessante opdrachtgevers;
Leuke gezamenlijke bedrijfsactiviteiten;
Markconform salaris en goede aanvullende arbeidsvoorwaarden (Pensioen, laptop, opleiding- en reiskostenvergoeding of auto van de zaak e.d.)

Over ons
 
Een compleet pakket aan ICT oplossingen
Al sinds 1990 ontzorgen wij onze klanten door een compleet pakket aan ICT-oplossingen te bieden. Clouddiensten, traditionele ICT of een combinatie daarvan: Hybride ICT. Wij adviseren je de beste oplossing binnen je budget en begeleiden je bij de uitvoering en ingebruikname.
Ons doel is een effectief en veilig ICT-netwerk voor jouw bedrijf te creëren waarmee al je personeel zonder problemen kan werken. Dit is van grote waarde voor de continuïteit van je bedrijf en bespaart kosten. En heb je een probleem of een vraag? Ons team van specialisten staat altijd voor je klaar en willen de beste service leveren aan onze trouwe klanten!

Dat is het belangrijkste punt bij Tracks BV, al bijna 30 jaar waar het om draait. Als betrouwbare ICT totaalaanbieder op het gebied van uitdagende automatiseringsvraagstukken, bieden wij volledige ontzorging onder één dak. Zowel op het gebied van levering van hard- en software, als ook van ICT-beheerdiensten, Cloud- en Voice over IP oplossingen bent u bij ons aan het juiste adres. Door onze ruime ervaring en onze passie voor ‘altijd het beste willen voor onze klant’, zijn we onderscheidend en bieden we een grote meerwaarde voor onze klanten. Niet voor niets hebben wij klanten die bijna 30 jaar een trouwe relatie met ons hebben.
Binnen onze organisatie is de cultuur informeel. Werken in een team, met daarin het nemen van eigen verantwoordelijkheid is belangrijk.

lees meer

Bedrijfsomschrijving ICT Ontzorging, Klaar voor jouw toekomst

Een compleet pakket aan ICT oplossingen (www.tracks.eu)

Al sinds 1990 ontzorgen wij onze klanten door een compleet pakket aan ICT-oplossingen te bieden. Clouddiensten, traditionele ICT of een combinatie daarvan: Hybride ICT. Wij adviseren je de beste oplossing binnen je budget en begeleiden je bij de uitvoering en ingebruikname.

Ons doel is een effectief en veilig ICT-netwerk voor jouw bedrijf te creëren waarmee al je personeel zonder problemen kan werken. Dit is van grote waarde voor de continuïteit van je bedrijf en bespaart kosten. En heb je een probleem of een vraag? Ons team van specialisten staat altijd voor je klaar!

Tracks ICT is een organisatie, die integrale ICT-oplossingen biedt aan mkb organisaties in Nederland. Tracks ICT onderscheidt zich van de concurrentie door het ontwerpen, installeren en beheren van robuuste automatiserings-omgevingen voor haar klanten met een persoonlijke aanpak.

Klanttevredenheid, innovatie en betrouwbaarheid staan hoog in onze bedrijfsvoering.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Allround ICT'er in Zwanenburg Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Zwanenburg